[MENTION=349515]reedbaron[/MENTION] Cevabi su zaten daha 4.2.2 falan gelmedi one a diger guncellemeler ise yüklü haliyle geldi diye biliyorum
Bana da cok geliyor ama gercekten cok kaliteli. S4 kesinlikle almayacagim, xperia z'nin ekrani beni almamaya itti. Bi sekilde one alicam ama gercekten cok pahali. Ne zaman duser bi fikrim de yok ama bu telefondan daha fazla uzak kalmak istemiyorum..
Ben hala kararsızım. 2.000 TL az para değil. Daha mantıklı yerlere verilebilecek bir para.
Haziran ortalarında alacağım ama kararsızlık yakamı bırakmıyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Pesi senin alternatifler neler ?
@smnfrkn sen bizi cihaza baglayacak seyler anlat![]()
Bilmem. Diğer amiral gemilerinin fanboyları gibi olmayan şeyler anlatayım mı?![]()
Cihaza ek batarya alacağım yalnız ben, priz aramaya başlıyor gözlerim yoğun kullanınca. Yoğun kullanılmayacak cihaz da değil ki
![]()
Bataryali kilif seysinden mi?![]()
yüklü olarak gelmiş olsaa yazılım 1.29.401.17 fln olur.. bu cihaz daha 1.28 lerdee.. onu anlamış deilim.. yüklü olup olmadıgını nasıl anlıcaz
Haziran ortalarında alacağım ama kararsızlık yakamı bırakmıyor
Pesi senin alternatifler neler ?
O paraya 2 tane buzdolabı alabilirsin mesela![]()
Yok ya, aslında kılıf bile almayacaktım da ben nedense kasayı çabuk çizdim hemen aldım o yüzden kılıf. Cihazı kalın gösteriyor biraz. Aslında kılıf kalın göstermiyor cihaz ince gösteriyor sanırım. İlk defa gören arkadaşlarım "Bu cihaz bu kadar ince miymiş lan?" gibi tepkiler verdi.HTC'nin çok şık taşınabilir bataryaları var onlardan almayı düşünüyorum ya da başka bir marka. 2000 mAh civarı.
HTC One 3 adet farklı ekranla piyasaya geliyor sanırım benimki iyi olandan ama emin değilim. Detayları buradaki xda konusunda bulabilirsiniz çevirecek vaktim olmadı maalesef.
Özellikle @BthnYlmz09 link istemiştin atamamıştım.
Şimdi en iyi ekran diye bir şey yok. Aynı panellerle üretiliyorlar. FA serileri beyazları daha parlak HT serileri diğer renkleri daha parlak verebiliyor. Güncelleme ile düzletmelerini bekliyoruz.
Benim cihazın serisi HT34FAİkisini aynı anda yapıyor sanırım.
Dün internette One'a 4.2.2 güncellemesi dağıtıldığına dair bir şeyler okudum, bakalım gelecek mi bu kadar çabuk?
Haziranın sonlarına doğru belki.. HT34FA) O zaman şanslısın baya..
![]()
İlk çıktığında okuduğum haberler de Haziran diyordu, HTC belki de adam oldu bu güncelleme işinde.![]()
Cihaz Beats i açınca canavar gibi ses çıkartıyor. Yeni izledim.
Cvp verecek olan yokmu... ?? Cihazima güncelleme gelmiyor.. sebebi nedir ? Yada ne yapmam gerek
Cihazim hala 1.28 lerde sürümü ...
??????
Şöyle bir durum var, hoparlörde Beats tizleri düzenlemek için sesi dengeliyor. Beats kapalıyken ses daha yüksek ama kulaklıkta tam tersi. Beats açıkken daha yüksek çıkıyor.
Sağlam kaynaklarda Beats i açınca sesin yükseldiğine dair videolar var.
Yok yok yazdıkların tarafsız geliyor bana. İnanıyorum yani cihaz şöyle 'uuuu muhteşem hiç bi kusuru yok' falan demiyorsun..![]()
Estağfurullah, benim dediğim doğrudur gibi bir iddiam yok, sadece iyice araştırıp doğruluğuna inanmadıkça hiçbir şey söylemiyorum.![]()