- Reaksiyon puanı
- 5
Bu videoyu izlemiştim. Şuan yine HD'de izledim dbleri yakın olsa da One kalite olarak baya önde. ve sesi bana diğerlerinden daha çok geliyor.
Tamam ben inadım inat değilimdir HTC bir fark yapmalı.
[video=youtube;7j06aYYkzdQ]http://www.youtube.com/watch?v=7j06aYYkzdQ[/video]
Htc onemiz yokki bizde yorum yapalim![]()
Sana da etsinBana diyo bana![]()
Harbi ya. Bu kalitenin farkında olanlar alsın ki farkımız olsun![]()
Geçen arkadaşın biriyle konuşuyoruz, ilgili olduğumu biliyor tavsiye istiyor benden. Dedim BlinkFeed rezalet, hem şarj yiyor hem internet. En son dayanamadı "Hiç mi iyi yanı yok lan bunun?!" dedi. O anda fazla geldiğimi anlayıp kıvırdım.İşin açıkçası telefonun Galaxy S III ya da muhtemelen S IV'ün düşeceği duruma düşmesini istemiyorum. Kızılay dağıtmış gibi. Biz arkadaşlarla oturduk mu 3 tane S III çıkıyor. Çok komik bence. Bir de Motorola'dan geliyorum ben, Atrix faciası olmasaydı Türkiye'de Motorola'ya uzaydan gelmiş gibi bakıyorlardı.
![]()
Arkadaşlar ben Htc One almak istiyorum ama kasa sorunu beni korkutuyor lütfen Htc one alan varsa Nereden Aldı Aydın(kuşadası da olur) İzmir in her yeri istanbulunda kadıkoy bölgesinden alan varsa ve kasa sorunu çıkmadıysa Lutfen iletişime geçsin
Slm arkadaşlar. Htc one kullanicisiyim fakat bi sorunum var. Tuş kilidini açtığımda veya kapattigimda 2sn sonra hoparlörden pıp diye bir ses geliyor. Gürültüsüz ortamda çok bariz. Ne yapmalıyım. Benzer sorunlar yaşayanlar da varmış..
Kesinlikle katılıyorum. O anlamda ben de HTC'yi farklı ve bilinçli kullanıcıların aldığını düşünüyorum. Hem Galaxy serileri moda amaçlı kullanılıyor artık, işlevlerin tamamını kullanan insan sayısı az.
Ya bilmiyorum kim bilir kaç kişi sordu ama. Yine sormak istiyorum telefon konusunda aklımdaki tek sıkıntı kamera, fotoğraf çekmeyi seven biriyim. Bu telefonun bu sene gerçekten fark yarattığına inanıyorum. Fakat ultrapiksel için erken miydi acaba biraz? Kullananların yorumu nedir?
beyler siyahmı beyazmı ya tam karar veremedım beyaz cızılırmı sızce
gümüş çizilıyor siyah boyama ne alıcaz :SGümüş var bende çiziliyor. Siyah renk boyama. Bu aklında olsun. Derin çizilirse gümüş rengi görüntü çıkabilir altından.
Ben Gumus alicam. Siyaha gore daha şık duruyor. Cizilmesi de kisiye gore degisir biraz dikkatli kullanmak lazim @smnfrkn cihazi masaya firlatiyormus ondan cizmis![]()
@smnfrkn neyse kotuleyelim cihazi bundan sonra soranlara alamasinlar![]()
Iyi fikir acalim birer ikiser![]()
bu kap ısını ne yaptınızhttp://www.amazon.com/SPIGEN-SGP-Protection-Steinheil-Protector/dp/B00C3LQFIUbakın bu harıka