- Reaksiyon puanı
- 5
Aynen. ama XZ foto kalitesi ayri bi hos 

Aynen. ama XZ foto kalitesi ayri bi hos![]()
Aynen ekrani berbat BENCE.
Aynen ya. Ekrani kapaliyken cok fiyakali telefon ama![]()
bildiğim kadarıyla o söylediklerin güncelleme değil Rom yükleyerek yapılıyor. Hatta bu videoda anlatıyor: http://www.youtube.com/watch?v=UiF8zdrxbxc
bildiğim kadarıyla o söylediklerin güncelleme değil Rom yükleyerek yapılıyor. Hatta bu videoda anlatıyor: http://www.youtube.com/watch?v=UiF8zdrxbxc
kusura bakma yorum sana değildi ya yazarken sanırım alıntıyı sildim. :laugh:
Yok mühim değil, anladım zaten. Öyle olsa alakasız oluyor çünkü.O attığın custom kerneli biliyorum. hTC logosuunu menü tuşu yapan kernel değil mi?
Aynen öyle daha telefonu almadı ama telefonu aldığımda yapılabilecek neredeyse herşeye baktım. Mesela bu da onlardan biri, üst tuşun buluduğu yer ve alttaki HTC logosunun kullanılmaması biraz koymuştu, bu kerneli buldum sanırım alır almaz yüklerim.
O dediklerine de aldıktan sonra bakarız artık, o dediklerin benim de hoşuma giderse yüklemeyiz :laugh:Beni rahatsız etmiyor nedense. Hatta o üstteki tuş mekaniğinin kalitesinden dolayı bastığında duyulacak değil de hissedilecek bir "çıt"ı edişi var ki. Çok hoş. Aynısı ses tuşlarında da mevcut.
O dediklerine de aldıktan sonra bakarız artık, o dediklerin benim de hoşuma giderse yüklemeyiz :laugh:
Bu listeye yakında beni de ekleyeceksiniz =)
htc one belkı farketmedınız ama bır kotu yonunu soyleyeyım... sert bır masanın uzerıne koydugunuz zaman dokunmatıgını kullanırken. arka kapak kısmı oval oldugu ıcın kayık gıbı sallanıyormesela msj yazarken rahatsız edıyor. bu yuzden ya bez parcasının yada elınızde durması gerekıyor.... ılgınc gelebılır ama benım dıkkatımı cektı
))
S4 ile One arasında kaldım.Sen ne dersin?Yüklesen de o tuş devre dışı kalmıyor ki zaten. Benimki de laf.Ben de bir ara telefonu ROM'a boğarım ama ne zaman olur bu bilmiyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Harbiden bir moderatörden rica etsek de bize bir liste oluştursa.Bekleriz seni de.
S4 ile One arasında kaldım.Sen ne dersin?
Ben olayı anlamadım ki, söyledikleri de yalan demedim zaten, dikkat![MENTION=284994]BthnYlmz09[/MENTION]
S4 ile One arasında kaldım.Sen ne dersin?
Ben de adami alaya alayim demistim yanlis anlamissin bak
Benim yorumum da hTc One.. Iki telefonu da inceledim. One daha bi akici geldi. Yani bi simgeye basinca tepkiyi daha hizli verebiliyor.. Kamerasi gayet saglam ikisinin de kameradan sikinti yasamazsin. hTc One inceledin mi bilmiyorum ama ekrani muazzam, muh te şem..
Yanii, bu kadar insan sirf sevdigi icin oy vermez..
Yıllardır samsung kullanıyorum. Hatta galaxy serisi telefonlar konusunda başka bir forumda 2 yıldır destek veriyorum ama samsungla vedalaşma vakti geldi sanırım. Dün telefonu sadece 1 dk elime aldım ve tamam dedim tasarım budur. Muhtemelen bugün, olmadı yarın kendimi bir teknoloji mağazasında bulacağım![]()