HTC One Kullanıcıları Kulübü

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Aynen. ama XZ foto kalitesi ayri bi hos :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Aynen ya. Ekrani kapaliyken cok fiyakali telefon ama :D

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Aynen ya. Ekrani kapaliyken cok fiyakali telefon ama :D

Kasasını çok beğeniyorum cihazın ama içi biraz sıkıntılı benim için. Bu ince köşeli yapısı çok hoşuma gidiyor.

Yalnız yukarıdaki cümlem bana bir çağrışım yaptı ki sorma gitsin. 5 saat hiç elini sürmiyceksin :D

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Ben olayı anlamadım ki, söyledikleri de yalan demedim zaten, dikkat! :D [MENTION=284994]BthnYlmz09[/MENTION] [MENTION=350004]kissofblade[/MENTION]

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
kusura bakma yorum sana değildi ya yazarken sanırım alıntıyı sildim. :laugh:

Yok mühim değil, anladım zaten. Öyle olsa alakasız oluyor çünkü. :D O attığın custom kerneli biliyorum. hTC logosuunu menü tuşu yapan kernel değil mi?

kissofblade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok mühim değil, anladım zaten. Öyle olsa alakasız oluyor çünkü. :D O attığın custom kerneli biliyorum. hTC logosuunu menü tuşu yapan kernel değil mi?

Aynen öyle daha telefonu almadı ama telefonu aldığımda yapılabilecek neredeyse herşeye baktım. Mesela bu da onlardan biri, üst tuşun buluduğu yer ve alttaki HTC logosunun kullanılmaması biraz koymuştu, bu kerneli buldum sanırım alır almaz yüklerim.

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Aynen öyle daha telefonu almadı ama telefonu aldığımda yapılabilecek neredeyse herşeye baktım. Mesela bu da onlardan biri, üst tuşun buluduğu yer ve alttaki HTC logosunun kullanılmaması biraz koymuştu, bu kerneli buldum sanırım alır almaz yüklerim.

Beni rahatsız etmiyor nedense. Hatta o üstteki tuş mekaniğinin kalitesinden dolayı bastığında duyulacak değil de hissedilecek bir "çıt"ı edişi var ki. Çok hoş. Aynısı ses tuşlarında da mevcut.

kissofblade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni rahatsız etmiyor nedense. Hatta o üstteki tuş mekaniğinin kalitesinden dolayı bastığında duyulacak değil de hissedilecek bir "çıt"ı edişi var ki. Çok hoş. Aynısı ses tuşlarında da mevcut.
O dediklerine de aldıktan sonra bakarız artık, o dediklerin benim de hoşuma giderse yüklemeyiz :laugh:

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
O dediklerine de aldıktan sonra bakarız artık, o dediklerin benim de hoşuma giderse yüklemeyiz :laugh:

Yüklesen de o tuş devre dışı kalmıyor ki zaten. Benimki de laf. :D Ben de bir ara telefonu ROM'a boğarım ama ne zaman olur bu bilmiyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu listeye yakında beni de ekleyeceksiniz =)

Harbiden bir moderatörden rica etsek de bize bir liste oluştursa. :) Bekleriz seni de.

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
htc one belkı farketmedınız ama bır kotu yonunu soyleyeyım... sert bır masanın uzerıne koydugunuz zaman dokunmatıgını kullanırken. arka kapak kısmı oval oldugu ıcın kayık gıbı sallanıyor :) mesela msj yazarken rahatsız edıyor. bu yuzden ya bez parcasının yada elınızde durması gerekıyor.... ılgınc gelebılır ama benım dıkkatımı cektı :)))

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
htc one belkı farketmedınız ama bır kotu yonunu soyleyeyım... sert bır masanın uzerıne koydugunuz zaman dokunmatıgını kullanırken. arka kapak kısmı oval oldugu ıcın kayık gıbı sallanıyor :) mesela msj yazarken rahatsız edıyor. bu yuzden ya bez parcasının yada elınızde durması gerekıyor.... ılgınc gelebılır ama benım dıkkatımı cektı :)))

Evet bunu Nexus 4 kullanan bir arkadaş da söylemişti. One kullanıcısının kıyıp da sert yüzeyde telefonu hareket ettirebilecek bir dokunuş yapacağını sanmıyorum :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yüklesen de o tuş devre dışı kalmıyor ki zaten. Benimki de laf. :D Ben de bir ara telefonu ROM'a boğarım ama ne zaman olur bu bilmiyorum.

Harbiden bir moderatörden rica etsek de bize bir liste oluştursa. :) Bekleriz seni de.
S4 ile One arasında kaldım.Sen ne dersin?

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11

2 hafta One kullandıktan sonra S IV'ü elime alınca daha küçük ve orta seviye bir cihazı elime almış gibi hissettim. Teşhir ürünleri bütün gün açık kalmaktan kurcalanmaktan kafayı yiyor, performans kıyası yapamam ama kameralarını açıp baktım (Tahminim ve umudum AMOLED yüzünden ) beyaz zemin, S IV'te yeşil gözüküyordu. Bu yüzden AMOLED düşmanıyım ben. Cihazların ikisi de çok güzel bence. Kamera konusunda fonksiyonellik daha önemliyse, örneğin akşamları geceleri çok dışarı çıkıp fotoğraf çekiniyorsan One'ın performansı daha tatminkar olacaktır. Çektiğin fotoğraflarla oynayıp kesme biçem yapıyorsan 4 Mpx yetmez tabi, 13 olan S IV avantajlı. S IV'ün GPU'su biraz daha iyi ama çok fark edilmiyor oyunlarda, en azından şimdilik.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Ben olayı anlamadım ki, söyledikleri de yalan demedim zaten, dikkat! :D [MENTION=284994]BthnYlmz09[/MENTION]

Ben de adami alaya alayim demistim yanlis anlamissin bak :D

Benim yorumum da hTc One.. Iki telefonu da inceledim. One daha bi akici geldi. Yani bi simgeye basinca tepkiyi daha hizli verebiliyor.. Kamerasi gayet saglam ikisinin de kameradan sikinti yasamazsin. hTc One inceledin mi bilmiyorum ama ekrani muazzam, muh te şem..

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Ben de adami alaya alayim demistim yanlis anlamissin bak :D

Benim yorumum da hTc One.. Iki telefonu da inceledim. One daha bi akici geldi. Yani bi simgeye basinca tepkiyi daha hizli verebiliyor.. Kamerasi gayet saglam ikisinin de kameradan sikinti yasamazsin. hTc One inceledin mi bilmiyorum ama ekrani muazzam, muh te şem..

Az önce rankings attım baktın mı bilmiyorum. Haftalardır inatla takip ediyorum; hem kullanıcı oylamasında hem de uzmanların oylamasında HTC One lider. Haftalardır! hadi kullanıcı taraflı dersin; e uzmanlar? Bu adamlar yüzlerce cihaz incelemiş bu güne kadar. Elbet biraz da olsa bir şeyler biliyordur.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Yanii, bu kadar insan sirf sevdigi icin oy vermez..

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Yanii, bu kadar insan sirf sevdigi icin oy vermez..

Bu sefer cihazın hakkını aldığını görmek güzel. Şükür ki HTC yazılım işini çözdü. HTC One X 4.0.3'te stabil olmayan bir yazılımdan sonra ayaklandı. HTC One baştan sona kusursuza yakın, özellikle yazılımı.

hltt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yıllardır samsung kullanıyorum. Hatta galaxy serisi telefonlar konusunda başka bir forumda 2 yıldır destek veriyorum ama samsungla vedalaşma vakti geldi sanırım. Dün telefonu sadece 1 dk elime aldım ve tamam dedim tasarım budur. Muhtemelen bugün, olmadı yarın kendimi bir teknoloji mağazasında bulacağım :)

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Yıllardır samsung kullanıyorum. Hatta galaxy serisi telefonlar konusunda başka bir forumda 2 yıldır destek veriyorum ama samsungla vedalaşma vakti geldi sanırım. Dün telefonu sadece 1 dk elime aldım ve tamam dedim tasarım budur. Muhtemelen bugün, olmadı yarın kendimi bir teknoloji mağazasında bulacağım :)

Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin. Doğru bir tercih olduğuna inanıyorum. :)

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba bende telefonu 2 haftalık uzun araştırmalar sonunda s3 ümü satarak aldım,

Öncelikle samsung telefonu htc ile karşılaştırmanız htc ye büyük hakaret olur. Samsung s4'ün 260 iphone5 370 htc nin 600 dolara yakın maliyeti olduğunu okumuştum me kadar gerçek bilmiyorum ama bir mağazaya girin s4 sony exp z gibi telefonları elinizie alın birde htcyi elinize alın %100 garanti veriyorum htc alıp çıkarsınız. Telefonun fazla piyasada olmaması nedeni avrupada çok sattılar ve telefonun üretimi zor diğer plastikler gibi değil talepleri karşılayamadıkları için üretimi 2 katına çıkaracaklarını söylemişlerdi.

Htcnin fiyatının bence düşmesini beklemeyin düşşe bile samsung gibi 2 bin tllerden bin tl lere düşmez garantisini veriyorum. Telefon her yönden iyi telefon çalışmasın kapalı olsun bence şekli ve karizması yeter tek bunun için bile kullanabilirim bu telefonu bence şuan kamera, ses, kaliteli malzeme, şekil olarak ve bir çok özellik bakımından tartışılmaz en iyi telefon bence iphone ve samsung yanında eksik kalıyolar. Özellikle samsun s4 ü incelemedim telefon oyuncak gibi geldi

Herkez iphone alıyo diye iphona alan arkaşlarımı gördüm evet s4 de daha çok uygulama var ama çoğunu kullanmıycaksınız emin olun kimse dışarda gezerken örneğin ses komutu ile uğraşmaz insana görmemiş derler ama htc dolu dolu bir telefon gerekli olan şeyleri koymuşlar en eksik ne fazla bence kamera müzik gibi en çok kullanılan şeyleri çok güzel ve kusursuz yapmışlar.

Bence htc almasanız bile telefon almaya giderken en azından bi elinize alın emin olun htc alıp ordan cıkarsınız.

Telefonun eksileri var mı? Elebette var en önemlileri;

- Arkadaşlar bu arada sarj konusuna fazla takılmayın s4 den 300 mah az olmasına rağmen s4 ile aynı gidiyo yanlıs ilk 1 hafta çok gider her telefonda böyle çünkü 0 şarj olduğu için 0 arabalar gibi çok yakıyo:)

- En büyük eksisi sd kart takılmıyo ve azda olsa ısınma sorunu var ama o kadar işlemciye normal aliminyum kasa ile biraz azalıyo daha hiç kasma yada donma görmedim

Uzun lafın kısası plastik oyuncak gibi cebinize koyduğunuz kırıcak diye kortuğunuz telefonlara herkez alıyo diye 2000 hatta daha fazla para verceğinize çok çok karizma herkezden farklı dikkat çeken ruhu olan kalite ve performansı istiyorsanız anlatılanlara bakmyın alın derim kağıt üstünde farklı teoride her şey farklı emin olun s 3 s 4 leri kırılacak diye rahat cebinize koyup gezemesiniz.

Arkdaşlar yanlış olması htc fanı veya çalışanı değilim bilgi vermek ve muhabbet için üye oldu samsung u da kötülemiyorum ama bence samsung rakip olamaz ancak iphone rakip olur ama bence htc çok daha iyi appleın adı var sadece

Ben htc fanı değilim htc one fanıyım kesinlikle hiç bir telefonumda bu kadar heycanlanmamıştım ama bu telefon dediğim gibi bir ruhu var özelikle siyahı sağlamlık şekil estetik performans kamare ses ne bekliyosanız bu telefonda bence 2000 tl değer htc firmasına helal olsun bu para çünkü bu malzeme kendini belli ediyo.

Şimdi diyceksiniz ki bu adam telefonu bu kadar övdü tasarım beni benden aldı daha iyi tasarım varmıydı elbebte eski telefonlar daha şekildi ama git gide telefonların şekli bozuldu yıllanmış şaraplar daha güzel olur misali ama htc sesimizi duydu bize en son teknoloji tasarım harikası bişe yaptı şuıanda akıllı telefonların alayı tipsiz (bence) ama htc bunu bir avantaj olarak kullandı.

Sonuç olarak telefonumu çok seviyorum hayran oldum bu saaten sonra htc one gerçekten one:)

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=351001]zindan34[/MENTION] Foruma ve aramıza hoş geldin. Doğru tercih. :) İlk postunu buraya atmandan cihazın seni ne kadar heyecanlandırdığını görüyoruz. :) Hayırlı olsun, güle güle, kazasız belasız kullan.