HTC One Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Uygulama kurduğunda telefon hafızasına atıyordur herhalde ama sonra hafıza kartına mı atabiliyor mu?
Yada şöyle sorayım (lumia 820de hafıza kartına uygulama atamıyoruz ve telefon hafızasıda doldu ) uygulamaları yüklerken hangi hafızaya atacağını soruyor mu?yada yükledikten sonra yükleme yerini değiştirebiliyormusun.

kissofblade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sıkıntım zaten 4 mp olması. Lens ve benzeri konularda( görüş açısı, düşük ışık vb.) HTC'nin ne kadar iddialı olduğunu biliyorum. Yani 4 mp yeterli mi sonuçta yeri gelecek kırpacaksın fotoğrafı falan. Bu nedenle merak ettiğim kullanıcı tecrübesi. Yine de cevap için teşekkürler.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Uygulama kurduğunda telefon hafızasına atıyordur herhalde ama sonra hafıza kartına mı atabiliyor mu?
Yada şöyle sorayım (lumia 820de hafıza kartına uygulama atamıyoruz ve telefon hafızasıda doldu ) uygulamaları yüklerken hangi hafızaya atacağını soruyor mu?yada yükledikten sonra yükleme yerini değiştirebiliyormusun.

Hafiza karti takilmiyor..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sıkıntım zaten 4 mp olması. Lens ve benzeri konularda( görüş açısı, düşük ışık vb.) HTC'nin ne kadar iddialı olduğunu biliyorum. Yani 4 mp yeterli mi sonuçta yeri gelecek kırpacaksın fotoğrafı falan. Bu nedenle merak ettiğim kullanıcı tecrübesi. Yine de cevap için teşekkürler.

4 diye kucumsememk lazim aslinda. 5 MP yeterli oluyordu bi' sene evvel. ve 5 mpx'lerin kalitesi dusuk idi. hTc'deki 4 mp'in gayet yeterli olacagini, kirpmada 5 mpx'lerden kotu olacagini sanmiyorum..

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one aldım batarya çıkmıyordu bende zorla çıkardım şimdi takılmıyor ne yapmalıyım

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
htc one aldım batarya çıkmıyordu bende zorla çıkardım şimdi takılmıyor ne yapmalıyım
OHAHAOAJOAOJAOOAAOJOAAPHPAHOAHAOHAOAHAHAOAOHAOHA

Of tamam sakinim.

Yapabileceğin bir şey yok, takabilirsen tak. Yoksa otur biraz soluklan ve bir büyük bardak su iç.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
muhteşem çekiyor özellikle eylemde baştacı oldu cihazım gerek eylemciler gerek polis epey ilgili gece muhteşem ekiyor gündüzde harika flash yok dert yok hala bu ultrapikselden kafası karışan varsa gitsin cihaz heryerde teşhirde denesin ben telde tutmam koca ekrana atarım resim ve videoları dehşet çekiyor bu kadar diyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gümüşü tek geçtim ama gözümde siyahta kalmadı değil kardeşim bu gümüşte çok dikkat çekiyor herkesin gözü senin telinde bir ortamda otururken hani altında Ferrari olurya hakkaten o nokta böle bön bön bakıyorlar hele bu canavarı görmeden bilmeden s4 alanlar off adamlar ağlayacak nerdeyse iyimi diyolar yaramaz diyorum elindeki daha iyi diyorum çocuk oyuncağına dönmesin ama rüca edenlere yolda sağda solda buyur bak diyorum elinden alamıyorum milletin galeriye zaten giripte Harry poterın gazetesiyle karşılaşanın yüzündeki ifade süper oluyo...

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
milletin galeriye zaten giripte Harry poterın gazetesiyle karşılaşanın yüzündeki ifade süper oluyo...

Zoe'yle çektiğiniz fotoğraf Galeri uygulamasında hareketli olarak önizleniyor arkadaş bu durumdan bahsetmiş. Cidden hoş oluyor.

tecno_man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internette de biraz araştırırsanız uygun fiyata bulmanız mümkün.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamlar bende desire hd den sonra henüz 2 gün oldu yeni one aldım her şey güzel ama kulaklıktan ses gelmiyor bildirim çubuğunda kulaklık takılı görünmüyor acaba bilmediğim bişey mi var ayarlarında falan yoksa.!!

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Bugün itibarıyla yeni bir bilgi ele geçirmiş bulunmaktayım, aslında bilgi biraz da kendi geldi. Neyse efenim, sunuma geçiyorum:

Eminim HTC One alan ya da almayı düşünen herkes kafasından en az bir kere şu soruyu geçirmiştir: Ya telefon arızalanırsa? Evet ilk başta çok saçma bir soru, her telefon arızalanır, servise gider yapılır ve gelir. Ancak HTC One'ı bu noktada ayıran bir durum mevcut: Yekpare alüminyum kasa. Kasaya zarar vermeden ancak ekrandan girebiliyorsunuz ki oradan da ilerleyişiniz kısa sürüyor ve kasayı ayırmak zorunda kalıyorsunuz. ifixit gibi binlerce ürünü söküp takmış bir site cihazı birleştirmeyi başaramadı, kasayı kırmışlardı ve geri birleşimini sağlayamadılar. Bu yüzden de cihaza tamir edilebilirlik notu olarak 1 vermeyi uygun gördüler.

Ancak onların da unuttuğu bir şey vardı o da bu cihazı yapanın kendileri olmadığı. Zira cihazı yapan adam tamirinin de nasıl yapılacağını düşünür. Evet, geldik güzel habere: Sırf HTC One'ın tamiratını mümkün kılmak adına Teleservice'e (Bu HTC yetkili servisi oluyor) bir robot getirilmiş. (Tabi HTC tarafından yapılan, dağıtılan bir robot.) Kasayı -iç aksama zarar vermeden- kırarak açıyormuş, tamir işlemi bitince de cihazı yeni kasada topluyormuş. Bu demek oluyor ki HTC One'ınız arızalanırsa ecel terleri dökmeye gerek yok. İşin açıkçası ben duyunca çok rahatladım, sizde nasıl bir etki yapmıştır bilemem.

Bu arada diğer "amiral"lerin sahip olmadığı bir avantajımız olabilir şansımızı zorlarsak, bir süre beyaz bir süre siyah cihaz kullanabiliriz :D

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Kaç yer dolaştım hep kasanın power tuş yakınında açıklık vardı soğudum bi de htc teknik servisini düşünerekten(apple gibi sadece avrupaya önem veriyor bizleri sallamazlar) S4 almaya karar verdim inşallah pişman olmam.

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Kaç yer dolaştım hep kasanın power tuş yakınında açıklık vardı soğudum bi de htc teknik servisini düşünerekten(apple gibi sadece avrupaya önem veriyor bizleri sallamazlar) S4 almaya karar verdim inşallah pişman olmam.

Açıklığa neden bu kadar takılıyor hala çözebilmiş değilim. Ancak yeni cihazın hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez bize.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Açıklığa neden bu kadar takılıyor hala çözebilmiş değilim. Ancak yeni cihazın hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez bize.
Açıklık yarın bir gün derinleşirse zaten tamir edilmesi çok zor bir telefon servislerden çıkmaz.Yoksa telefon dehşet ona bi söz yok.

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Almanya'dan aldığım siyah HTC ONE ile bende aranıza katılmış bulunuyorum . Daha önce One x kullanıyordum . One x öncesi ise İphone 4 . Bu telefonun tüm özellikleri bir yana menü geçisi ve stabilite konusunda İos işletim sistemine rakip bir telefon olmuş. Nexus serisi kullanmadığım için o telefonun stabilitesi ve menü geçişlerini bilemiyorum. Benim tavsiyem gerçekten çok alınası bir telefon . Gri renk kalmadığı için siyah aldım ama siyah telefonun karizması ayrı :)

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Açıklık yarın bir gün derinleşirse zaten tamir edilmesi çok zor bir telefon servislerden çıkmaz.Yoksa telefon dehşet ona bi söz yok.

O açıklığı derinleştirmek için sağlam babayiğit olmak gerek. Presle basılan bir kasa kesim hatalarından dolayı açıklık bulundurabiliyor. Aynı zamanda servis olayını az önce anlattım. Tamiri normal kişiler için zor ama bu adamlar bu telefonu yaptıklarına göre tamirini hayli hayli yaparlar.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Haklıymışsın ustad bu videoyu izledikten sonra htc one almaya karar verdim[video=youtube;zioNvhFpx8c]https://www.youtube.com/watch?v=zioNvhFpx8c&feature=youtube_gdata[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Meb arkadaşlar aranizda Htc one in orjinal kılıfını kullanan var mi? Bu konuda tavsiyesi olan var mi? Şu üstü kırmızı altı gri olan orjinal kiliftan bahsediyorum...

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Haklıymışsın ustad bu videoyu izledikten sonra htc one almaya karar verdim

Cihaz daş gibi işin açıkçası, zaten ele alınca da hissediliyor.

Meb arkadaşlar aranizda Htc one in orjinal kılıfını kullanan var mi? Bu konuda tavsiyesi olan var mi? Şu üstü kırmızı altı gri olan orjinal kiliftan bahsediyorum...

Kullanmadım ama kullananlardan gülle gibi sağlam olduğunu duydum. 3 parçadan oluşuyormuş ve birbirine oturuyormuş bu parçalar. Yere fırlatsan dahi kolay kolay ayrılmıyormuş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sizce sırf kalın gösteriyor diye orjinal kılıfını kullanmayı bırakayım mi?

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Sizce sırf kalın gösteriyor diye orjinal kılıfını kullanmayı bırakayım mi?
Elimdeki kılıf yan sanayi, kalın gösteriyor. Ben de yakında bırakmayı düşünüyorum ama prensip olarak kılıf sevmememden kaynaklanıyor.

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende yan sanayi bir kılıf aldım sırf cihazı korumak için . Ama böyle şık ve karizma tasarımı olan cihaz için kılıf çok iyi bir tercih değil. Ben sadece 1-2 gün kılıflı kullanıp şu an kılıfsız kullanıyorum . Ama orjinal satılan 2 kılıf da güzel . Alınabilir. Birde Aliexpress sitesinde şeffaf ve gayet ince bir kılıf buldum . Sadece 5 Usd . Üstelik ücretsiz kargo . Bir denemek için 2 gün önce sipariş verdim . Gelmesi 20-25 gün sürer . Ama gelince size sonucu bildiririm .

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telinden çok ama çok memnun olan xperia z kullanıcısıyım,gördüm ki htc one kullananlar xperia z kullanan kardeşlerine sahip çıkmıyorlar uzak durup eleştiride bulunuyorlar,bende istem ki ben bari htc one kullanan kardeşlerime sahip çıkıyım,Allah hepinize sağlık ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin..

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar telinden çok ama çok memnun olan xperia z kullanıcısıyım,gördüm ki htc one kullananlar xperia z kullanan kardeşlerine sahip çıkmıyorlar uzak durup eleştiride bulunuyorlar,bende istem ki ben bari htc one kullanan kardeşlerime sahip çıkıyım,Allah hepinize sağlık ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin..

Xperia Z'nin çok beğendiğim yönleri var. Örneğin kamerası. Bazı şartlarda One rakipsiz olsa da, günlük normal şartlarda XZ çok iyi fotoğraf çekiyor. Ekranı da iyi ama iyi olmasını sağlayan TFT'nin getirdiği bazı eksileri var. Eleştirilecek yönleri de var tabi ki ama kullanan herkese kaza bela gelmesin. :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] One'i bugun elime aldim Saturn'de inceledim. BoomSound cok hosuma gitti :) Kamera konusunda cok basarili bulamadim ama guncelleme yuklu degildi sanirim. Telefonun tepkimesi cok hizli sevdim. Ekrani gercekten cok iyi :)

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
@smnfrkn One'i bugun elime aldim Saturn'de inceledim. BoomSound cok hosuma gitti :) Kamera konusunda cok basarili bulamadim ama guncelleme yuklu degildi sanirim. Telefonun tepkimesi cok hizli sevdim. Ekrani gercekten cok iyi :)

Kamerasının renk tutarlılığı hoşuma gidiyor. Ben daha gördüğüm görüntünün dışında bir şey çektiğini görmedim açıkçası. (Biraz garip oldu, farkındayım)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Yok yok renkleri muhtesem de cekilmis fotonun uzerinde zoom iyi olmuyor. Aslinda o kadar da olacak 4 up kamera var..