Htc cha cha kullananlar ve bilgisi olanlar

HTC cha cha sizce nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum telefon nasıldır eksisi artıları nelerdir?
gördüğüm kadarıyla cok hos bir telefon kullanımım için bana uygun geliyor?full dokunmatik telefon kullanamıyorum büyük ekranlı telefonlarda cok pahalı :)

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
telefon tasarımı falan çok kötü illa tuşlu olmassa samsung telefonlarına bak bu benim şahsi fikrimdir

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tuslu olmazsa büyük ekran tercih edicem ama onlarda pahalı samsungun tuslu telefonları cha cha ya göre geride kalıyorlar

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Samsung Galaxy Gio'ya bir bak derim. :)

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
suan bu telefonu turkcelden almayı düşünüyorumaylık 20 lira fazla gelmiyor normalde suan için pek bütceli değilim :)))ama senin fikrin varsa başka telefon için 500-600 lira diyebliriz

onunda ekranı küçük bence full dokunmatik oldumu en az 4.0 inç olacak

4.0 inç olmasa bile 3.5 inç HTC Desire C var.

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence alınabilir ama facebook'a entegre edildiği için sıkıntı olabilir...

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
suan bu telefonu turkcelden almayı düşünüyorumaylık 20 lira fazla gelmiyor normalde suan için pek bütceli değilim :)))ama senin fikrin varsa başka telefon için 500-600 lira diyebliriz

onunda ekranı küçük bence full dokunmatik oldumu en az 4.0 inç olacak

ben de çok bütçe ayırdıysan diye htc one v falan derdim ve ayrıca 4.0 inç olması için elini cebine atıp bütçeyi artıracaksın ama şöyle bi şey var adam 3.5 inç 2000 tl veren apple fan boyları var :D

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de çok bütçe ayırdıysan diye htc one v falan derdim ve ayrıca 4.0 inç olması için elini cebine atıp bütçeyi artıracaksın ama şöyle bi şey var adam 3.5 inç 2000 tl veren apple fan boyları var :D

Keşke ayırabilsek yani ama olmuyor işte hem ev geçimi ve özel ihtiyaçlar bi arada olmuyor para olsa gider evo alırız :))

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
o zaman isteklerini azalt android olarak galaxy ace
galaxy gio
galaxy y
bunlara bakabilirsin istersen ama ekranlar küçük

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sizce neden alınmaz cha cha öğrenebilirmiyim bana e6 yı hatırlattı :D şahsen iyi gibi beni facebook entegrasyonu düşündürdü...

ben alınmaz deme dim ki önermem kendi fikrimi açıkladığımı söyledim zaten ama tasarım dışında normal telefon giriş seviyesinde gözüküyor :D

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hmm tamam bende hani kullanan var felan da bir yönünü beğenmiyorsunuz sandım tamam.. :D

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yok ya sadece dün bi arkadaşım söyledi varmış onda oradan merak ettim baktım yani o :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben cumartesi 489 a aldım gayet güzel we bence bu paraya alınabilecek en iyi telefon galaxy wonder kullanan arkadaslarım war hiç memnun degller hem o chachadan daha pahalı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir telefon alıcam satsam bukadar kafam karışmazdı..bende samsung s5603 kullanıyordum 3 yıl oldu telefonu alalı çokta memnundum taki kılavyeli telin rahatlığına alışana kadar yinede çok iyi bir telefon nokia e71 e72 e06 derken htc cha cha önerdiler fakat yorumlardan çok kafam karıştı. en çok şikayet batryanın çok aşırı ısınması ve şarzının çok az gitmesi artı wifi yok yazıyor ama kullanıcılar var diyor. bende 400 bütçe ayırdım illa sıfır demiyorum ama az kullanımış tercihim ama ben ne alacağım :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ustad güzel bir telefon dokunmatiği falan hepsi güzel evet telefon fazla ısınıyor ama bir sorun oluşturmuyor telefonda 3g, wifi, ve hotspot hepsi var ben kullanıyorum telefonu 3 aydır

ustaadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 1 yıla yakın htc cha cha kullanıyorum dokunmatigi ve cözünürlügü iyi fakat bazen donuyor hafızası iyi deil ve şarjı cabuk bitiyor tabi tuşlu ve iyi telefon istiyorsanızz htcchacha öneririm

ustaadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Yeni Birşey keşfettim ne biliyormusunuz bugun keşfettim harika htc chachada şarj problemini azaltacak bişey bakın size yemin ediyorumki dünden beri arkadasmla konusuyorum mesajlasıyorum daha sarj inmedi size o şeyi söyleyimmi ? tamam sabredin söylüyorum arkadaşlar ilk önce
Ayarlara Girelim ve sonra hesaplar ve senkronizasyona girelim ve arka plan verisini etkisis hale getirelim yani arka plan verisinden cıkalım ve cıkınca bi yazı cıkacak o yazıda şöyle dicek arka planın iptal edilmesi pil ömrünü yükselticektir diye işte etkisis hale getirin ve diger şeyleride azaltın felan felan şarj emin olun cok iyi dayanıcak yalnız eger oyun oynarsanız sarj çok çabuk biter eger internete girer mesajlasır konussursanız çok fazla gitmez.Eger Yorumu Faydalı bulduysanız teşekkür ediyorum.