- Konuyu başlatan
cyberdarksky
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Tamam da neden onun iradesi farklı? Belki benim annem babam farklı bir inanca bağlı olsalardı bende dinsiz olurdum?
Tamam da neden onun iradesi farklı? Belki benim annem babam farklı bir inanca bağlı olsalardı bende dinsiz olurdum?
Fizik Kurallarına göre var ama.Çünkü tanrı yok.
Herşey bir birinin zıttının çarpışmasından yaranmış.Fizik Kurallarına göre var ama.
Evrenin yaratılmasını tanrıya bağlamadım o cümlemde.Herşey bir birinin zıttının çarpışmasından yaranmış.
Aksini iddia eden varsa Meşe odunumla çarpışarım o adamla
Demem istemem o ki.Evrenin yaratılmasını tanrıya bağlamadım o cümlemde.
Onun da öncesi var, Rab kendi kurduğu doğa düzenlerini bozacak değilDin adamları da bu Bilgileri anlamadıkları için ve bilgisiz görünmemelerini hazmedemedikleri için Tanrı yarattı olgusunun hep üzerinde duruyorlar.
Ortada Bilerekten kurulan bir düzen yok. Onu anlamıyorsunuz işte.Onun da öncesi var, Rab kendi kurduğu doğa düzenlerini bozacak değil
Fiziğe göre böyle ama bunun doğal olduğunu söylüyor aynı zamanda bu fizik kurallarına ters, enerji yoktan var olmaz fiziğe göre, kendi kendine kurulması yine tanrı varlığına ters değil.Ortada Bilerekten kurulan bir düzen yok. Onu anlamıyorsunuz işte.
Ortada Çiftelik Kaos`u var. Ve doğal gelişme süresi
Enerji yoktan var olmaz evet. Ama Enerji varsa yok olamaz.Fiziğe göre böyle ama bunun doğal olduğunu söylüyor aynı zamanda bu fizik kurallarına ters, enerji yoktan var olmaz fiziğe göre, kendi kendine kurulması yine tanrı varlığına ters değil.
O şekilde düşünmüyorum elbette bilim var, ki ona karşı yarattığı kuralları, bu termodinamik yasa 1 zaten çok şeyi açıkar.Tanrını ne gibi algıladığının farkındayım. Büyük bir akılalmaz gücün kendi elleriyle yada Ol demesiyle olan yarattığı bir ortam.
Tabi bunu düşünüyorsan eğer evreni falan boşver. Cennete gitmek için hayırsever işlerinden uzaklaşma.
Vardan yok, Yoktan var olmak mümkün değil bunu biliyorsun ama hala bir umut var diyorsun Tanrı olması için ve kurallarıda o yaratmış diyorsun hani?O şekilde düşünmüyorum elbette bilim var, ki ona karşı yarattığı kuralları, bu termodinamik yasa 1 zaten çok şeyi açıkar.
Bunu yapabilecek varlık tanrıdın, fizik de tanrı vardır ama şuan gerekmez yaptıkları fizik kabul eder ki koskoca evernin kendi kendine oluşmasını bekleyecek değilim.Vardan yok, Yoktan var olmak mümkün değil bunu biliyorsun ama hala bir umut var diyorsun Tanrı olması için ve kurallarıda o yaratmış diyorsun hani?
Sen kendi dahili organlarını kendin mi yaptın? Yoksa doğal olarak istemsiz mi gelişti?Bunu yapabilecek varlık tanrıdın, fizik de tanrı vardır ama şuan gerekmez yaptıkları fizik kabul eder ki koskoca evernin kendi kendine oluşmasını bekleyecek değilim.
Peki o çifteler nereden nasıl oluşmuş?? Bir biriyle ilk çarpışan maddeler nereden ortaya çıkmış??Ortada Bilerekten kurulan bir düzen yok. Onu anlamıyorsunuz işte.
Ortada Çiftelik Kaos`u var. Ve doğal gelişme süresi