Selim Öztürk
Öğrenci
İletisime gectim bi numara gonderdiler ama cihazi gondermem icin ama 14 gun istiyorlar bence bi sorun yasatabili4ler neden 14 gun gecti diye felan gonderiyimmi telefonu.İletişime geçin hallederler.
İletisime gectim bi numara gonderdiler ama cihazi gondermem icin ama 14 gun istiyorlar bence bi sorun yasatabili4ler neden 14 gun gecti diye felan gonderiyimmi telefonu.İletişime geçin hallederler.
Hesabım siparişler menüsünde işlemleri takip edebilirsin.Boyle bir mesj geldi napiyim. Ne yapmaliyim?Ekli dosyayı görüntüle 8013
Daha gondermedim fakat gondericem kargoya vericem sizce iade yaparlar mi ? 14 gunu gecti cunku fakat maduruz.Hesabım siparişler menüsünde işlemleri takip edebilirsin.
Sen cihazı hepsinırsdaya bildirerek kod alıp gönderdin mi?
Siz yeni bir konu açın oradan ilerleyelim.Daha gondermedim fakat gondericem kargoya vericem sizce iade yaparlar mi ? 14 gunu gecti cunku fakat maduruz.
Benim başım ağrımadı dostum. Cihazımı iade aldılar, ayrıyetten 1 ay sonra yeni bir telefon siparişi verdim. Samsung a5 2016 dist cihazı, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Şuana kadar Hepsiburada beni hiç üzmedi.Hepsiburada.com gibi sitelerden alışveriş yapmayın.Gidin teknoloji mağazalarından ihtiyacınızı giderin ileride başınız ağrımasın.
Ps3 un Çin malı olanı mı varmış? Ben bugüne kadar piyasada hiç görmedim. Ps3 kullanmış bitişi olarak bunu söylüyorum.Ps3 konsolu satın almıştım konsol çin malı çıktı.Müşteri hizmetlerini aradık geri dönüş yapmadılar ve ürün elimizde kaldı.
fabrika yada serviste sıfırlatırlar tekrar satarlar...Kim bilir benden aldıkları ürünü hangi garibana , knox sayacından anlamayan birine gönderecekler? Bu telefon çöpe atılmayacak sonuçta..
Knox sayaci degismez hicbir turlufabrika yada serviste sıfırlatırlar tekrar satarlar...
Sen knox sayaci ne biliyor musun???Knox sayacı android 4.2 sürümünden sonra sıfırlanmıyor sadece telefona yeni bir stack romla sayacını sıfırlar daha sonra knoxtan anlamayan birine satarlar
Konunun basligina bakip ardinda konusulanlara bakarsak knox sayaci denen seyin saat sayaci deyilde guvenlik sayaci anlasilacagi malumBen farklı bişey mi demişim yoksa anlamakta problem yaşayan sen misin? 4.2 sürümünden sonra knoxun sıfırlanmadığını zaten söyledim. Benim orda sıfırlayacakları şey telefonun sayacı yani kaç saattir açık olduğunu gösteren sayaçtan bahsettim. Kendi kendine öğretmencilik oynamışsın gerek yok neyin ne olduğunu biliyorum.