- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 3,278
Konu dağılıyor, konu sonuçlanmıştır arkadaşlar.
Herhangi bir açıklama yapılmadı.tekrar geçmiş olsun peki bunun nasıl olduğunu açıkladılar mı? iade cihazı vermişler?
çakallık yapmışlar suçlu olduklarından sessiz kalıyorlar kimbilir kaç tane yenilenmiş teli kakaladılar yakalandılar?Herhangi bir açıklama yapılmadı.
Valla burada 70-80'e satıyorlar3310 ucuz mu sanıyorsun
ona 10lira bile fazla...Valla burada 70-80'e satıyorlar
Maç sahalarında 10 tl ye satılıyorona 10lira bile fazla...
Beleş telefon mu geldiÜrün iade kabul edilmişti, sanırım yanlışlık yaptılar ürünü bana tekrar göndermişler. Mail geldi.
Kargoya vermişler ama ben bunu beleş olarak görmüyorum. Durumu HB'daya bildirdim.Beleş telefon mu geldi
Yaptığınız hatadan sonra özür babında mı yolladınız filan deseydin Yada hediye mi ettiniz bana deseydin...Kargoya vermişler ama ben bunu beleş olarak görmüyorum. Durumu HB'daya bildirdim.
Müşteri hizmetlerine bildirildi cevap verilir elbet. Bakalım ne cevap verilecek. Niçin böyle olmuş sordum?Yaptığınız hatadan sonra özür babında mı yolladınız filan deseydin Yada hediye mi ettiniz bana deseydin...
Takipteyim. Meraklardayım.Pek sanmıyorum. Neden böyle birşey olduğunu site üzerinden sorduk cevap bekliyorum. Telefon ile aradığımda çıkan müşteri temsilcileri operasyonda olmadığı için bilgileri olmuyor, site üzerinden yazınca operasyon ekibi ilgileniyor.
Bunun için yeni bir konu açmanı öneririm. Benim işlemlerimin akışı ile karışıklık yaratıyor.Arkadaşlar başvurum uygun görülmemiş. Bu bana iyi bir ders oldu siz siz olun asla hepsiburadadan italatçı garantili telefon almayın,satıcı hepsiburada olsa dahi...
Yollamaları ve kararı sana bırakmaları güzel tabi de insanın aklına ilgili birimlerin birbirinden haberi yok diye gelmiyor değil hani. Yollamadan telefonla arayıp cihazın iade olduğunu hatırlatıp şarj aletini yinede istermisiniz diye sormaları daha hoş olurdu.Gönderilen kargo içeriğini öğrendim, bana gelen telefonun şarjı aleti Türkiye uyumlu değildi bu yüzden ben bildiri yapmıştım bana dönüştürücü yollayacaklardi, bu dönüştürücü bana gelene kadar cihazı iade ettiğim için dönüştürücü yeni geliyormuş. İster alın ister almayın sizden dönüştürücü için para almayacağız dediler. Gelen mesaj aynen aşağıda.
Ben iade ettikten sonra bana gelmişti gelen şarj parçasını iade olacak diye geri göndermiştim. Neyse ihtiyacım yok ben almam, kayıtlarda telefon olarak gözüküyor sonra telefonu iade etmedi filan hiç bulaşmak istemiyorumYollamaları ve kararı sana bırakmaları güzel tabi de insanın aklına ilgili birimlerin birbirinden haberi yok diye gelmiyor değil hani. Yollamadan telefonla arayıp cihazın iade olduğunu hatırlatıp şarj aletini yinede istermisiniz diye sormaları daha hoş olurdu.
2 ay sonra nasıl iade ettiniz benim 14 günü geçti odin i açıp baktığımda knox sayacının arttığını gördüm yanı 1 yazıyor bi modifikasyon yapılmış telefona ve ben iade etmek istiyorum nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ?Aynı sorum bende mevcut'tu 2 ay sonra odin modu açınca gördüm. Para iadesi aldım.
İletişime geçin hallederler.2 ay sonra nasıl iade ettiniz benim 14 günü geçti odin i açıp baktığımda knox sayacının arttığını gördüm yanı 1 yazıyor bi modifikasyon yapılmış telefona ve ben iade etmek istiyorum nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ?
Ben aldığımda 1 haftalık bile olmamıştı. 2-3 gün sonra olay başıma geldi ve iade işlemlerini başlattım.2 ay sonra nasıl iade ettiniz benim 14 günü geçti odin i açıp baktığımda knox sayacının arttığını gördüm yanı 1 yazıyor bi modifikasyon yapılmış telefona ve ben iade etmek istiyorum nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ?