Selim Öztürk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar Hepsiburada dan aldığım Samsung Galaxy A5 2016 telefonumun knox sayacı 1 olarak geldi. Cihaz modifikasyona uğramış kutusundada jelatin yoktu. Öncelikle cihazı SM-A510F tek simli sipariş ettim bana gelen telefon ise üstünde kutusunda Çince yazılar olan SM-A5100 Duos geldi, duos bilirsinizki Türkiye de yok Cihazdaki rom HongKong romu güncelleme de hiç gelmiyor çok az geliyor. Telefonun içinde My knox uyguaması yoktu kendim kurdum fakat uygulamayı açınca Bu cihaza özel bir işletim sistemi kurulduğundan kullanamazsınız gibi bir hata aldım, daha sonrada Odin moduna alıp Knox sayacının 0x1 oluduğunu farkettim. Yani cihazda kesinlikle bir oynama yapılmış. İade işlemlerinin 14 günü geçmemesi gerekiyor fakat ben ürünü aldıktan yaklaşık 20 30 gün sonra bunu farkettim, bu kadar sorun gerçekten pes dedirdi bu yüzden hepsiburada dan para iadesini istiyorum neler yapmalıyım 14 günü geçti bi kargo numarası verdiler sizce kabul edilip para iadesi yapılır mı? Neler yapmam gerekir? Bu gerçekten sahtekarlık hem istediğim cihaz gelmedi hemde garanti dışı kalmış knox sayacı artmış bir cihaz geldi. Hepsiburadanın müşteri hizmetlerini aramalımıyım yoksa şikayetvar.comdan yaptığım şikayet ve iade formu bu işi halleder mi ? Forumdan bi arkadaşın ürünü kullanılmış diye iadesini kabul etmemişler. Bu ürünleri kullanmamız bir şeyi değiştirmez zaten jelatin açılmış içine yazılım imei rom herşey atılmış bir telefon geliyor elimize. Lütfen yardım edin arkadaşlar.