yusufsan21
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 35
Yazıklar olsun. Seninle aynı forumda olduğum için kendimden utanıyorum. (Kontör hırsızı yaratığa diyorum)
merak etme yakinda atarlar sdn denyazıklar olsun. Seninle aynı forumda olduğum için kendimden utanıyorum. (kontör hırsızı yaratığa diyorum)
edit: sinirimi kusmayı unuttum. Çalacak kadar haysiyetsiz dedi ki:halsiyeti olsaydı burda çok komikmiş gibi anlatmazdı bırak anlatmayı yapmazdı halsiyetli olsaydı
Ben rizede dosmada okuyorum. Haftasonu eve gitmek için Rize merkezden bindim çayeli otobüsüne. En arka cam kenarında giderken yanıma oturdu yaşlı bi amca. "Hayda bu şimdi konuşur kafa şişirir" diye düşünürken adm cebinden 250 konturluk bi kard çıkardı hafif hafif kazıyo. Bende kız arkadaşımı arıcam kontör yok aksilik paramda yok ne yapıyım diye düşünüyodum. şeytan işte adamın birden aklına giriyo. Yaşlı amca konturu kazırkan ben telefonumu cebimden çıkardım ve amcaya hafiften sırtımı döndüm. amca kontur servisini arayana kadar ben kontor numarasını girdim. amca iki defa denedi baktı kontor yuklenmiyo döndü bana "torunum hau karti şuna yüklermisun" dedi. tabi amca ne demek falan derken dedim amca bu kart kullanılmış seni aldığın yer kazıklamış. bu amca birden köpürdü ve otbüsün içinde bağırarak "zaten gözüm tutmamişidi o telefoncudaki pokiyeni" demezmi" ben orda bi gülmeye başladım bu sefer millet bana bakıyodu. çok utandım ama ömrümdede bu kadar güldüğümü hatırlamam. ne yapalım öğrenciyiz devlet bize her ay düzenli kontör versin bizde böyle muzurluklar yapmayalım.
hehebiz birgün karikatürleri oyuyoruz sdn deki 4 arkadaş baya da gülüyoruz ama birtasi çok fenaydı yaa
adam tavukları beslemek için çağırıyo
- geahh bili bili bili
ordan bir tavuk
- hey bili seni çağırıyorlar
tabi bili ismindeki tavuk
- u*** hepte beni çağırıyorlar diyo
buna baya gülmüştük birde çokluk olduğunda diğer,n,n attığı kahkaha düzeyine göre senin ki de arttığı için daha da uzun bir atraksiyon oluyor
paylaşıyım istedim![]()
hadi benden bitane daha bursa da yaz futbol okulundan çıktık heykele doğru çıkıyoruz üç arkadaş sonra yanımızdan iki travesti geçiyodu biz tam yanımızdan geçerken bi baktık bunlara sonuç:bunlar milletin içinde bizi 1 km kovaladırezil olduk tabii milletin içinde
Burdakilerin çoğunu okudum ama bu en iyilerinden biri bence kısa ve sağlambir kıza gerçekmisin yoksa bir rüyamı diye laf atmıştım tabii gençlik dönemlerimiz daha yapmam öle şeyler. o bana senin için bir rüyayım demiştiintaharın eşiğinden döndüm sağlam oturdu
![]()
FAcebook fotoğraf albümlerimden FAVORİLER'in 3. karikatürüheheGüzelmiş
O an yüzünü görmek isterdim :w00t:bir kıza gerçekmisin yoksa bir rüyamı diye laf atmıştım tabii gençlik dönemlerimiz daha yapmam öle şeyler. o bana senin için bir rüyayım demiştiintaharın eşiğinden döndüm sağlam oturdu
![]()
:d:d:do an yüzünü görmek isterdim :w00t:
pek komik degil ama bir gün dolabın fişi çekiliyken(dolayısıyla karanlık bişi gözükmüyor)çok susamıştım bardagın içindekini su sanıp diktim kafaya,megersem zeytin yagıymış ondan sonrada motoru bozdum...
Levent *****
konuşmayın lan gaylarallahın balbolcuları feysbuk sizin neyinize pıtçılar
: herkeze selam damara devam bnu arada feyzullah ilköğretimokulu hademesinin kızı bedriye seni seviyorum aşkım
![]()
dün ekstra çalışacagım için gene gittim işyerine.. neyse ben calısıyorum hocam var yanımda... onunda calısması gerekirken, actı age of empires oynuyo.... neyseçıkardığı işçiler aptal aptal davrandıgı için... "ya ne kadar salak işçilerim var benim, birdahakine kpss ile alıcam işçileri" dedi
yarıldım yaa....
![]()
pek komik degil ama bir gün dolabın fişi çekiliyken(dolayısıyla karanlık bişi gözükmüyor)çok susamıştım bardagın içindekini su sanıp diktim kafaya,megersem zeytin yagıymış ondan sonrada motoru bozdum...