Hayatınızda Duyduğunuz En Komik Espri Yada Söz

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sıcak bir yaz günü bizim yeğen ve samimi arkadaşlar deniz organizasyonu yapmışlar
Banada son dakika haber verdiler,yarın Erdek ocaklara gidiyoruz hazır ol dediler,tabi bende mayo falan yok neyse sabah gittik aceleyle Perşembe pazarından bermuda şort aldık,denizde başladık yüzmeye gırgır şamata falan denizde boğuşmada bizim şort alt kısmı arkaya kadar yırtılmış tabi haberim yok denizden çıktık güneşleniyoruz,ancak milletin garip garip bakışlarını arada hissediyorum bir ara yeğen de rahatsız olmuş olacak ki yaw dayı buraya damsız geldik diyemi millet rahatsız oldu acaba falan diye muhabbet yaptı, bende yok ul,,n sadece bizmiyiz dedim,biz böyle konuşurken vatandaşın biri küçük bir çocuğu göndermiş yanımıza,
Çocuk bana yaklaştı ve amca donu değiştircekmişin dedi,ben şorta bir baktım manzara feci,,,rezil olmuşuk haberimiz yok,hemen bi peştemala dolandım,olayı orada kurtarmıştık ama bizim çocukların çenesinden bir iki sene kurtulamamıştım,

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Birgün Almanca dersindeyiz. Hoca tahtaya birşeyler yazıyor ama kimsenin ilgilendiğini yok, herkes arasında sohbet ediyor. Hoca döndü ve "Ne bu yaa, yaz da gelmedi ama cırcır böcekleri gibi susmadınız bi" dedi. Ben atladım ordan "hocam küresel ısınma bizide vurdu ondandır" :D

Şimdi sıcağı sıcağına olmadığı için pek komik gelmeyebilir ama bütün sınıf kopmuştu o anda :D

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
"gökten meg ryan yağsa bize er ryan düşer onu da kurtarırlar" ilk duyduğumda çok gülmüştüm.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ya Konuyu Görünce Aklıma Geldi :)

Bizim Arkadaşın Köydeki Akrabalarının Lakaplarını Söyleyince Kramp Girmişdi Midemize Ne Ekzantrik Bir Gezegende Yaşıyoruz ve Ne Akıllara Zarar Bir Milletiz

Bi Kaç Örnek:

Motor İsiiin (Amcası)
Cimanın Haççe (Halası)
Okarı Hasan (Halasının Oğlu)
Dıgıdık Recep (Buda Halasının Oğlu)
Mööööö Tuncay(Dayısı)
Daggar Mehmet (Dayısı)

:)

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ehliyet için sağlık raporu almaya gitmiştim. Tüm testleri geçtim, işitme onayı için kulak burun boğaz bölümüne girdim. Doktor sordu:

-İşitme ile ilgili bir probleminiz var mı?
-Neyle ??

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
:D Bende bi anımı anlatıyım sizlere .
10 yaşlarındayım doğru hatırlıyorsam .
Mahallede top oynuyoruz. Hareket yapmaya çalışıyoruz .
Sektirme filen , ne yapabiliyorsak .
Bi baktım arkadaşın babası geldi . Topu aldı sektirmeye başladı . 4 mü yaptı 5 mi ne .
Arkadaşımda : " Baba sen kaldırmasını bilmiyorsun ya ver topu ." dedi.

Babasının cevabı aynen şöyle oldu . " Oğlum ben kaldırmasını bilmesem sen nasıl olcaktın !"

O an için çok komikti. Hatırladıkça dalgasını geçerim :D

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Hoop bir tane daha bu benden değil bir gün markete gittim.Kasada sıra bekliyorum erkek bir bebek annesinin yanına OK ile geldi anne ben bundan istiyorum dedi annesi bozuldu hemen yerine koy onu dedi çocuk bir ağlamaya başladı.Annesi susturamıyor.En sonunda onu da aldılar :D

hahahha güldürdün beni :D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyduralım:D
küçükken söylemişim:d

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
:D Bende bi anımı anlatıyım sizlere .
10 yaşlarındayım doğru hatırlıyorsam .
Mahallede top oynuyoruz. Hareket yapmaya çalışıyoruz .
Sektirme filen , ne yapabiliyorsak .
Bi baktım arkadaşın babası geldi . Topu aldı sektirmeye başladı . 4 mü yaptı 5 mi ne .
Arkadaşımda : " Baba sen kaldırmasını bilmiyorsun ya ver topu ." dedi.

Babasının cevabı aynen şöyle oldu . " Oğlum ben kaldırmasını bilmesem sen nasıl olcaktın !"

O an için çok komikti. Hatırladıkça dalgasını geçerim :D

Sağol bizleri de güldürdün:D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
hadi bende yazıyım bi tane begencekmisiniz bakem arkadaslarla besiktastayız taksime gitcez durakta bekliyoruz iş çıkışiydi trafik baya tıkanıktı arkadan bi otobus geliyodu arkadaşa sordum kaç numara geliyo 22e dedi taksime gidiyomu bi bak dedim ne dese begenirsniz eolduğuna gore ebesinin a. gidiyodur

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
N95teki-sadece n95te değil ya neyse- ses sentezleyici özelliğini bilen bilir. Bilmeyenler için de şöyle özet geçeyim: telefona verdiğiniz komutlar sentezleyicide kayıtlıysa verdiğiniz komutu yerine getirir, komut anlaşılmamış veya kayıtlı değilse eşleşme bulunamadı uyarısı gelir....

Komşunun küçük bir çocuğu var ona bazı cümleler söylüyordu bizimkiler. Lokmana bıktım senden deyince üstünü silkiyordu. Babam bir de ben yaptırayım dedi ama çocuk hareketi yapmadı. Ben de o an eşleşme bulunamadı deyince millet gülmekten kırıldı..:D

Liman sahasındaydık kuzenlerle geziyorduk dolgu taşlarının olduğu yerde sınıf arkadaşım diğer arkadaşlarla oturuyodu. Bana seslenip la Yunuuuuuussss peze****liğe başlamışsın dedi. Ben de o an biraz durakladıktan sonra, sen de verdiğim adrese gelmişsin dedim:mrgreen::mrgreen: