Hayatınızda Duyduğunuz En Komik Espri Yada Söz

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Yazıklar olsun. Seninle aynı forumda olduğum için kendimden utanıyorum. (Kontör hırsızı yaratığa diyorum)

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
iki arkadaş
biri hakan diğer mehmet
hakan mehmete baba naber
mehmet hiç istifini bozmadan benim senin gibi evladım yok....:biggrin::biggrin:

darbecix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tatlı hayatta ihsan irfana tabiri caizse kafa tutmayı öğretio :D
'' sana bir kafa korum sonra kalrır rafa korum '' :D:D:D

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
edit: sinirimi kusmayı unuttum. Çalacak kadar haysiyetsiz dedi ki:
halsiyeti olsaydı burda çok komikmiş gibi anlatmazdı bırak anlatmayı yapmazdı halsiyetli olsaydı

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben rizede dosmada okuyorum. Haftasonu eve gitmek için Rize merkezden bindim çayeli otobüsüne. En arka cam kenarında giderken yanıma oturdu yaşlı bi amca. "Hayda bu şimdi konuşur kafa şişirir" diye düşünürken adm cebinden 250 konturluk bi kard çıkardı hafif hafif kazıyo. Bende kız arkadaşımı arıcam kontör yok aksilik paramda yok ne yapıyım diye düşünüyodum. şeytan işte adamın birden aklına giriyo. Yaşlı amca konturu kazırkan ben telefonumu cebimden çıkardım ve amcaya hafiften sırtımı döndüm. amca kontur servisini arayana kadar ben kontor numarasını girdim. amca iki defa denedi baktı kontor yuklenmiyo döndü bana "torunum hau karti şuna yüklermisun" dedi. tabi amca ne demek falan derken dedim amca bu kart kullanılmış seni aldığın yer kazıklamış. bu amca birden köpürdü ve otbüsün içinde bağırarak "zaten gözüm tutmamişidi o telefoncudaki pokiyeni" demezmi" ben orda bi gülmeye başladım bu sefer millet bana bakıyodu. çok utandım ama ömrümdede bu kadar güldüğümü hatırlamam. ne yapalım öğrenciyiz devlet bize her ay düzenli kontör versin bizde böyle muzurluklar yapmayalım.

RRRRezillll herif seni. tiksindim senden!!! nokta

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
lisede son senemiz artık hocalar ne derse gırgıra alınıyor bende teşekkür almak için hocalarla fazla yınnaşık olmuyordum işte asıl meseleye gelelim bir gün dilbilim dersi kısaltmalar ve açılımlarını soruyor hoca kimsede sevmez dilbilimciyi ortam açmak için ne derse ilk ben atlıyacaktım evet dedi adk nin açılımını söyleyin arkadaşlar bakalım dedi ben hemen atladım hocammm adknin açılımı arabam dağda kaldı demek dedim oğlummmm embesilleşme sus otur yerine ama sınıf yarılıyor gülmekten dilbilim benim 2 gelecekti artık esprinin sayesinde mi yoksa balına mı geldi bilmiyorum 3 vermiş:devil2::w00t::w00t::lol: hoca heraldesınıfta beni başkasıyla karıştırmıştı çünkü ya benim 2 gelecekti 1 geldi diyen gidiyo itiraza demekki hoca benim suratı herkesle karıştırmış bumuydu acaba diyip basıyor millete 1i arkadaşlarla hiçdurma gülüyorduk onun dersinde ya hehehehe:biggrin: bu da SDNdeki en uzun mesajım oldu :dirol:

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
biz birgün karikatürleri oyuyoruz sdn deki 4 arkadaş baya da gülüyoruz ama birtasi çok fenaydı yaa
adam tavukları beslemek için çağırıyo
- geahh bili bili bili
ordan bir tavuk
- hey bili seni çağırıyorlar
tabi bili ismindeki tavuk
- u*** hepte beni çağırıyorlar diyo

buna baya gülmüştük birde çokluk olduğunda diğer,n,n attığı kahkaha düzeyine göre senin ki de arttığı için daha da uzun bir atraksiyon oluyor
paylaşıyım istedim :D

user8755pic450121690838.gif

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Eheuheee iyiymiş ama da karikatürü görsem daha çok gülerim :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
biz birgün karikatürleri oyuyoruz sdn deki 4 arkadaş baya da gülüyoruz ama birtasi çok fenaydı yaa
adam tavukları beslemek için çağırıyo
- geahh bili bili bili
ordan bir tavuk
- hey bili seni çağırıyorlar
tabi bili ismindeki tavuk
- u*** hepte beni çağırıyorlar diyo

buna baya gülmüştük birde çokluk olduğunda diğer,n,n attığı kahkaha düzeyine göre senin ki de arttığı için daha da uzun bir atraksiyon oluyor
paylaşıyım istedim :D
hehe :D Güzelmiş

TuranO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir iki tane de benden;

Lisedeyiz. Daha yeni öğretmen olmuş, Erzurum'lu bir din dersi hocamız var. Derste, çok mecburiyet halinde açlıktan ölmemek için dinen Çekirge'nin de yenebileceğini anlatıyor. Ancak, konuyu anlatırken çekirgeden kekirce diye bahsetmez mi. Biz, hocam Kekirce ne diye sorunca, o da; hani tarlalarda olur ya, zıplar falan diye anlatıyor. Biz de, hocam, ona kekirce denmez deyince, bize demesin mi; "sizin burda kekirceye ne diyorlar". Tabi, bütün sınıf gülmekten öldük. Meğerse, Erzurum'lular yerel olarak çekirgeye, kekirce derlermiş. (Tabi, burda esas komik olan, Çekirgeye her yerde kekirce dendiğini sanması, sadece bizim memlekette yerel olarak çekirge deniliyor sanması idi. Hey gidi, günler hey!)

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir kıza gerçekmisin yoksa bir rüyamı diye laf atmıştım tabii gençlik dönemlerimiz daha yapmam öle şeyler. o bana senin için bir rüyayım demişti :D intaharın eşiğinden döndüm sağlam oturdu :D

cynic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hadi benden bitane daha bursa da yaz futbol okulundan çıktık heykele doğru çıkıyoruz üç arkadaş sonra yanımızdan iki travesti geçiyodu biz tam yanımızdan geçerken bi baktık bunlara sonuç:bunlar milletin içinde bizi 1 km kovaladı:D:D rezil olduk tabii milletin içinde

Seni kovalamışlar:mellow:
benim bogazıma resmen pıçak deyadı yhaw:blink:

TuranO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir tane daha (Bu daha bi kaç ay önce olmuştu);

Bir gün sabah işe geldim. Baktım, sekreter kız (kendisi Karadenizli) kapıda bekliyor. Hayırdır, dedim. O da; annem, bugün bir akrabaya gidecekti, sabah evin anahtarı diye benim anahtarlarımı (işyerinin ki de dahil) kardeşimin çantasına, ona vereceği evin anahtarını da benim çantama koymuş (Tabi, bunu kapıyı açamayınca annesine telefon edince öğreniyor), bir de annesi demiş ki; eyvah, oğlan kapıda kaldı desene, okuldan gelince eve nasıl girecek, diye vah vaha başlamış (Millet kapıda kalmış, kadının söylediğine bak). Tabi, bu arada patron geldi. Olayı aynen ona aktardık, o da baktı, bana kızacak diye kız korkuyor. Ne dese iyi; Siz lazdınız değil mi? Tabi, herkes gülmekten koptu. Bir de, içeri girdikten sonra kız olayı, başka bir kız arkadaşına anlatıyor. O da basıyor kahkahayı. O da, niye sen de laz değil misin deyince, ama çok komik deyince, hep beraber yine epey bir güldük.

(Karadenizli arkadaşlar kesinlikle alınmasın, bu aynen olmuş bir olay ve kesinlikle de başka bir anlam taşımıyor. Bu arada, malum dünkü haberlerdeki, bankamatiki zincirleyen de benim hemşerim, üstelik -sanırım- ortaokuldaki matematik hocam :)).

Son bir tane; Yine lise yılları. Bir arkadaşın komşusu olan ve parçalı marçalı, şallı falan böyle tuhaf tuhaf giyinen bir kız var, bizden yaşça büyük tabi. Bir gün anacadde kenarındaki bir parkta oturuyoruz. O da tam önümüzden geçiyor. Derken, yan bankta oturan gençler, ona böyle tuhaf tuhaf bakmışlar galiba. O da onlara dönüp; kaç tane vagon saydınız, demesin mi. Biz gülmekten yerlerdeyiz. Bu sözü daha önce kimseden duymamıştık.

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bir kıza gerçekmisin yoksa bir rüyamı diye laf atmıştım tabii gençlik dönemlerimiz daha yapmam öle şeyler. o bana senin için bir rüyayım demişti :D intaharın eşiğinden döndüm sağlam oturdu :D
Burdakilerin çoğunu okudum ama bu en iyilerinden biri bence kısa ve sağlam :D

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
arkadaslardan biri ile memlekette korsan film ariyoruz , malumunuz dortgen derin cantali tipler hepside , bunlarin yanina yaklastik arkadas bir film soracak aklina gelmiyor , agzindan cikan vahim sozler soyle "abi sizde seyy var mi .... hani seyyy iiiiiiii ?" neyse bizim oglan bi yandan dusunuyo bi yandan kafayi kasiyo ama filmci amca olayi baska yerlere cekerek "olmaz mi yegenim sen iste yiter ki " deyip tezgahi kaldirdi hoop baska bi cd koleksiyonu cikardi , filmlerde malumunuz o bicim filmlerle dolu, bu kadar utandigim an nadir olmustur haci abiler :)

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
""Alıntı silinmiştir.""

esprimi olmus simdi bu.
o kiz senin bir akraban olsaydi,birisi boyle davransa hos olur muydu?
olmamis bu hareket Ch´s

scientific

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün başıma bir olay geldi çok güldüm:)

Cebitteydim TRT standında bir robot vardı dönüp merhaba diyordu:) o sırada da canlı yayın vardı adamın biri robotun yanına gidip kulağına doğru birden "hooopp şşşttt birader saat varmı saat saat be saat"diye bağırmaya başladı duyduğumuzda arkadaşla beraber çok güldük:)

cn.gates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O an yüzünü görmek isterdim :w00t:

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeşim meslek lisesi elektrik bölümünde okuyor o zamanlar... yurdun müdürü bunu çağırıyor şu lamba yanmıyor bir kontrol et bakalım elektrik var mı? birader elini duyun içine sokuyor biraz titredikten sonra evet hocam var ....

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bir Arkadaşımın Facebook Videosuna Yaptığı Yorum Yarım Saattir Gülüyorum Ya :)

Levent *****
konuşmayın lan gaylar :D allahın balbolcuları feysbuk sizin neyinize pıtçılar:D: herkeze selam damara devam bnu arada feyzullah ilköğretimokulu hademesinin kızı bedriye seni seviyorum aşkım :D

pearlharbor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dün ekstra çalışacagım için gene gittim işyerine.. neyse ben calısıyorum hocam var yanımda... onunda calısması gerekirken, actı age of empires oynuyo.... neyse :D çıkardığı işçiler aptal aptal davrandıgı için... "ya ne kadar salak işçilerim var benim, birdahakine kpss ile alıcam işçileri" dedi :D:D:D yarıldım yaa.... :D:D:D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
dün ekstra çalışacagım için gene gittim işyerine.. neyse ben calısıyorum hocam var yanımda... onunda calısması gerekirken, actı age of empires oynuyo.... neyse :D çıkardığı işçiler aptal aptal davrandıgı için... "ya ne kadar salak işçilerim var benim, birdahakine kpss ile alıcam işçileri" dedi :D:D:D yarıldım yaa.... :D:D:D

:thumbup1::thumbup1::thumbup1::lol::lol: Valla bende Koptum yaa :) Ne Matrak Bir Konu Bu ya Sabah Sabah Neşem yerine Geldi

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
pek komik degil ama bir gün dolabın fişi çekiliyken(dolayısıyla karanlık bişi gözükmüyor)çok susamıştım bardagın içindekini su sanıp diktim kafaya,megersem zeytin yagıymış ondan sonrada motoru bozdum...

Bende hasta olduğum bir gün patates kızartacaktım fakat zeytinyağı ile sirke şişesi aynı polen alerjim olduğu için hastaydım ve kokuda alamıyordum.Patateslerin değişik şekillere girebileceğinide öğrendim.O tadı ise asla unutmayacağım :bored: