Hayalet ekran karanlık mod

Telefonmağduru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Herkese iyi forumlar.

İnternette araştırma yaparken hayalet ekranın karanlık modda azaldığını okumuştum. Öneri olarak karanlık modda kullan diyorlar.Fakat benim telefonum tam tersi normal kullanımda sorun çıkartmıyor karanlık moda alınca hayalet ekran sorunu çıkıyor.

Bu mümkün müdür yoksa başka bir problem mi var demektir?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
OLED ekranlar siyah piksellerde çalışmaz ama bu daha çok pile yarar, burn-in'e ne kadar fayda eder bilemiyorum. Sizinki nasıl bir durum beyazken yok siyahken var gibi mi?

Telefonmağduru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
OLED ekranlar siyah piksellerde çalışmaz ama bu daha çok pile yarar, burn-in'e ne kadar fayda eder bilemiyorum. Sizinki nasıl bir durum beyazken yok siyahken var gibi mi?
Amoled ekran benimki. Beyaz ekran kullandığımda sorun yok. Telefonu gece moduna alıp her şeyi siyah kullandığımda klavye, uygulamalar her şey ekranda belli belirsiz kalıyor. Ekteki gibi.

Ekli dosyalar

• 452834F9-B61E-47D0-A635-CB43F696EA67.jpeg
    452834F9-B61E-47D0-A635-CB43F696EA67.jpeg
    57.2 KB · Görüntüleme: 350

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
Aslında beyazda belli olması lazım, genelde amoled ekranlarda öyle oluyor. Benim Lumia 820'de amoled ekran siyah ekranda belli olmuyor

Telefonmağduru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Aslında beyazda belli olması lazım, genelde amoled ekranlarda öyle oluyor. Benim Lumia 820'de amoled ekran siyah ekranda belli olmuyor

Şuan Teknik serviste telefon işte o yüzden acaba olumsuz bir rapor yazarlar mı endişesindeyim.

Son düzenleyen moderatör:

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995

Şuan Teknik serviste telefon işte o yüzden acaba olumsuz bir rapor yazarlar mı endişesindeyim.
Bir sorun varsa teknik servisin çözmesi lazım, olumsuz rapor yazmazlar bence

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Amoled ekran benimki. Beyaz ekran kullandığımda sorun yok. Telefonu gece moduna alıp her şeyi siyah kullandığımda klavye, uygulamalar her şey ekranda belli belirsiz kalıyor. Ekteki gibi.
Aslında beyazda görünür genellikle ama sonuçta karanlık veya değil çok da önemli değil artık. Çünkü ekran yanmış. Bir an önce servisi ile görüşseniz iyi.

Telefonmağduru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Aslında beyazda görünür genellikle ama sonuçta karanlık veya değil çok da önemli değil artık. Çünkü ekran yanmış. Bir an önce servisi ile görüşseniz iyi.
Şuan serviste. Ürün iadesi istedim o yüzden karanlık modda çıkıyor diyip iade etmeme durumu olur mu diye şüphelenmiştim. Umarım olumlu bir dönüş yaparlar

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Şuan serviste. Ürün iadesi istedim o yüzden karanlık modda çıkıyor diyip iade etmeme durumu olur mu diye şüphelenmiştim. Umarım olumlu bir dönüş yaparlar
Yok yok öyle bir durum söz konusu olmaz. İster karanlık ister açık fark etmez.

Bazı firmalar kullanıcıyı hatalı göstermeye çalışıyor o yüzden dikkat edin ve kesinlikle kabul etmeyin. Hangi firma bu arada?

Telefonmağduru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23

Bazı firmalar kullanıcıyı hatalı göstermeye çalışıyor o yüzden dikkat edin ve kesinlikle kabul etmeyin. Hangi firma bu arad

Bazı firmalar kullanıcıyı hatalı göstermeye çalışıyor o yüzden dikkat edin ve kesinlikle kabul etmeyin. Hangi firma bu arada?
Evofone teknik serviste. Cihaz xiaomi hepsi buradadan almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evofone teknik serviste. Cihaz xiaomi hepsi buradadan almıştım

Son düzenleme: