Uzman asker ol.
Git bi tane motor dükkanında çırak ol
Allah belanızı vermesin. Daha da girmem lan buraya!Uzman asker ol.
Simitçilik yap.Allah belanızı vermesin. Daha da girmem lan buraya!
Bilgisayar programlarına hakimsen BiOnluk vs. tarzı yerlerde freelancer işler yapabilirsin.Tavsiye ettiğiniz ve varsa tavsiye etmediğiniz işleri yazın.
İnternetten çalış demeyin. Zart diye öyle çalışmak mümkün olsaydı herkes çalışırdı.
1- O siteler kayıt olurken para istiyor üyelik için, onu verecek para yok zaten.Bilgisayar programlarına hakimsen BiOnluk vs. tarzı yerlerde freelancer işler yapabilirsin.
Ben mağazaların falan iş şartlarını soruyorum. Burdakilerin çoğu babasının parasıyla bilgisayar toplayıp oyun oynadığı için anlamıyor, ben bunu anladım.Anlamadınız mı, konu sahibi sizden iş önerisi istemiyor. Onun istediği cevapta iş önerisi yok. Bunu anlamak çok zor olmamalı.
20Yaşınız kaç?
Abicim alt tarafı bi kaç ay çalışıp para biriktireceğim, mesele kariyer değil para lazım. Sırf para lazım diye memur mu olayım, mağaza falan soruyorum.Memurluk bir sınava bakıyor.
Başlığa hangi işi tavsiye edersiniz yazdığın için devamlı iş olarak düşündüm lise mezunu olmak yeterli olur bence.Abicim alt tarafı bi kaç ay çalışıp para biriktireceğim, mesele kariyer değil para lazım. Sırf para lazım diye memur mu olayım, mağaza falan soruyorum.
Madem mağazaların vb. yerlerin iş şartlarını soruyorsunuz, o zaman enden konuda ve başlıkta "Hangi işi tavsiye edersiniz?" yazıyor?Ben mağazaların falan iş şartlarını soruyorum.
Sence öyle sorsam millet anlayacak mı? Açıklama yazıyor zaten.Madem mağazaların vb. yerlerin iş şartlarını soruyorsunuz, o zaman enden konuda ve başlıkta "Hangi işi tavsiye edersiniz?" yazıyor?
Direk bunu sormak daha mantıklı değil mi?
Her her kurye dolu. Bunlar motor kullanmayı nerden öğreniyor yav, ehliyet yok ki almazlar zaten.Kurye ol bu arada simitçi ol su sat felan demeyin suriyelimi aw
Abi sevdiğim işi para getirecek seviyeye gelmeden nasıl yapayım?Sevdiğin işi yap, Hayatın boyunca çalışma (!) derler, Onun için sevdiğin işi ve hakkını vererek yap...
Abi köyü nerden bulayım. Bizim köyde bunak dedemlerden başka kişi kalmadı?Köyler arasında ciddi fiyat farkı oluyor. Bir köyde ucuza aldığını diğer köyde daha pahalıya satabilirsin. Bizzat kendim yaptığım bir şey.
Kitap uzun soluklu bir mesele. Hoşuna gittiyse sen bana merak ettiklerini söyle; ben anlatırım sana.Kitap yaz geçen günkü otobiyografini zevkle okudum
Şu konuya adam akıllı mesaj atan tek kişisin. Yok "iş beğenmiyorsun", yok "lise mezunu bile değilsin"Gıda sektörünü tavsiye etmem şahsen, aşırı leş bir şey.
İyi kanka sen çalış o zaman, ben beğenmiyorum.İş beğenmiyorsunuz, düzgün öneri yapmıyorlar diyorsunuz. Bu gün bim bile minimum lise diploması istiyor. Üniversite okuyup bimde çalışan tonlarca kişi var.
Ortaokul mezunu birinin yapabileceği en kolay meslek, sanayide çalışmak. "Yok burası şöyle, yok burası böyle, yok burayı beğenmedim." gibi şeyler söylemek, sizin şartlarınızda mümkün değil. Özgeçmişiniz yok, üniversiteyi geçtim, lise bile okumamışsınız.
Oyun yapmak ayrı mesele de, oyunu bitirince para gelmiyor ki. Onun pazarlaması falan var. 2012 - 2014 yılında olsak yapardım ama artık profesyonelleşti, tıpkı YouTube gibi.Oyun geliştirmeni öneriyorum ama sakın büyüklerine işini anlatma.
Photoshop, Illustrator bilgin varsa Bionluk hesabı aç. Freelancer olarak çalış.Tavsiye ettiğiniz ve varsa tavsiye etmediğiniz işleri yazın.
İnternetten çalış demeyin. Zart diye öyle çalışmak mümkün olsaydı herkes çalışırdı.
Hesabı açmak için para lazım. Ben kredi kartı, internet kartı alamadığım için iş arıyorum zaten ? (Yakın zamanda bilgisayar da bozuldu)Photoshop, Illustrator bilgin varsa Bionluk hesabı aç. Freelancer olarak çalış.
Papara alabilirsin, papara şuan bionluk ile iş yapıyor.Hesabı açmak için para lazım. Ben kredi kartı, internet kartı alamadığım için iş arıyorum zaten ? (Yakın zamanda bilgisayar da bozuldu)
Dışardan bir iş şart. Belki ordan aldığım parayla boş zamanlarımda feeelancer işler de yaparım.
Peki 1 ay mesela freelancer iş yaptım diyelim. Aylık kazancı ne kadar olur?Papara alabilirsin, papara şuan bionluk ile iş yapıyor.
Sana bağlı. Bionlukta 10TL ye basit yapan da var, 1.000TL profesyonel hazırlayan da var.Peki 1 ay mesela freelancer iş yaptım diyelim. Aylık kazancı ne kadar olur?
Photoshop'u iyi düzeyde biliyorum. Illustrator'da biraz öğrenmem lazım. Premiere Pro anlıyorum. Onun dışında müzik prodüksiyonu biliyorum.Sana bağlı. Bionlukta 10TL ye basit yapan da var, 1.000TL profesyonel hazırlayan da var.