darkwinter
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
avira antivir personal edition premium. üstüne tanımam..
Güncellemeleri kapattıysan nasıl güncelliyor :^)ICON dedi ki:kardeş bu nod32 iyide her bilgisayarı açtığımda kendini güncellemesini istemiyorum bunu nasıl halladerim bana bir yardımın olabilirmi yanıtını bekliyorum...ben güncellemeleri kapattım ama yine kendini güncelliyor
O %1den açık verirsen görürsün..Üstelik antivir %98 koruyo diyen kim %70 korusa bayram et..murmillo dedi ki:kaspersky %99 güvenlik sağlıyorsa, antivir de %98 sağlıyor
bu performans için %1 göze alınablir bir değer
gokhans19 dedi ki:O %1den açık verirsen görürsün..Üstelik antivir %98 koruyo diyen kim %70 korusa bayram et..murmillo dedi ki:kaspersky %99 güvenlik sağlıyorsa, antivir de %98 sağlıyor
bu performans için %1 göze alınablir bir değer
İki virüs programı birbirleriyle çakışır ve hiçbişey bulamaz.Sana önerim ikisinide kaldırıp kaspersky internet security 7 kur gerçektende harika..Ha bide avastı bi ay kullanıp sonrasında kaspersky ile bilgisayarını taratınca 10larca virüs trojan bulan çok kişi gördüm avastın güvenliğide çok kötü gelene geçene eywallah gir diyor önerim kis7 7 versiyonu eskisi gibi kasmıyor harcadığı ram miktarı 20mb.. :] ^^soykan dedi ki:avast home edition 4.7 kullanıyorum lisans alması bedava freeware antivirüs ilk günler hiç bişi yakalamıyo diye bilirsiniz ama otomatik güncelleme yapar ve güncelledikten sonra nod32 den farkı kalmaz ama daha çok spy yakalıyo ben şuan nod32 türkçe demo avast home edition 2.7 freeware kullanıyorum çok mutluyum hiç trojan yok spyware da az 1 tane var galiba turkojan çıktı sadece nod32 buldu
adobe_microsoft dedi ki:Mcafee yi kullanan yok > bence eniyisi mcafee tavsiye ediyom
gokhans19 dedi ki:İki virüs programı birbirleriyle çakışır ve hiçbişey bulamaz.Sana önerim ikisinide kaldırıp kaspersky internet security 7 kur gerçektende harika..Ha bide avastı bi ay kullanıp sonrasında kaspersky ile bilgisayarını taratınca 10larca virüs trojan bulan çok kişi gördüm avastın güvenliğide çok kötü gelene geçene eywallah gir diyor önerim kis7 7 versiyonu eskisi gibi kasmıyor harcadığı ram miktarı 20mb.. :] ^^soykan dedi ki:avast home edition 4.7 kullanıyorum lisans alması bedava freeware antivirüs ilk günler hiç bişi yakalamıyo diye bilirsiniz ama otomatik güncelleme yapar ve güncelledikten sonra nod32 den farkı kalmaz ama daha çok spy yakalıyo ben şuan nod32 türkçe demo avast home edition 2.7 freeware kullanıyorum çok mutluyum hiç trojan yok spyware da az 1 tane var galiba turkojan çıktı sadece nod32 buldu
Birden fazla virüs programı kullanmanı önermem zaten kasperskyi kurmak için diğer virüs programlarını bilgisayarından kaldırman lazım yoksa kurulmaz ayrıca kasperskynin internet security versiyonunda antispy antihacker vs. internetle ilgili hertürlü koruma var ayrıca adaware gibi programlara gerek yok kis tam koruma sağlar ve şuan dünyanın en iyi güvenliğini kis sağlıyor..soykan dedi ki:gokhans19 dedi ki:İki virüs programı birbirleriyle çakışır ve hiçbişey bulamaz.Sana önerim ikisinide kaldırıp kaspersky internet security 7 kur gerçektende harika..Ha bide avastı bi ay kullanıp sonrasında kaspersky ile bilgisayarını taratınca 10larca virüs trojan bulan çok kişi gördüm avastın güvenliğide çok kötü gelene geçene eywallah gir diyor önerim kis7 7 versiyonu eskisi gibi kasmıyor harcadığı ram miktarı 20mb.. :] ^^soykan dedi ki:avast home edition 4.7 kullanıyorum lisans alması bedava freeware antivirüs ilk günler hiç bişi yakalamıyo diye bilirsiniz ama otomatik güncelleme yapar ve güncelledikten sonra nod32 den farkı kalmaz ama daha çok spy yakalıyo ben şuan nod32 türkçe demo avast home edition 2.7 freeware kullanıyorum çok mutluyum hiç trojan yok spyware da az 1 tane var galiba turkojan çıktı sadece nod32 buldu
avastı güncelledim kaspersky ın ıda önceden kullandım kasıyor.zaten ikiksini birlikte kullanıyom ama sadece nod32 yi taramada çalıştırıyom.Kis7 yi de bi denerim ama sırf azntivirüs le olmaz...
Amatörüm o yüzden 1 yazılıma bel bağlamayıp, mümkün olduğunca en iyi güvenlik kombinasyonunu oluşturuyorum.gokhans19 dedi ki:Bence sen amatörsün bende kis7 var ama kapalı tutuyorum o haldeyken bile bilgisayara hiçbişey giremiyo.5 aydır vistadayım 5 aydırka kasperskyi kapalı tutar ayda yılda bi taratırım şimdiye kadar bulaşan tek virüs küçük bi html virüsü...
Ben nortonu önermiyorum zaten.Nortonun avastın kankisi gibi davrandığını bilmeyen yok.Ben bilgisayarı ilk aldığımda norton yüklü gelmişti hiç kullanmadan format attık antiviri yüklemiştim oda virüs girmiş engelleyememiş biz tabi yine format attık sonra arkadaşlar kaspersky 5i önerdiler yükledim 2 senedirde virüs derdim yok..elektr10 dedi ki:Amatörüm o yüzden 1 yazılıma bel bağlamayıp, mümkün olduğunca en iyi güvenlik kombinasyonunu oluşturuyorum.gokhans19 dedi ki:Bence sen amatörsün bende kis7 var ama kapalı tutuyorum o haldeyken bile bilgisayara hiçbişey giremiyo.5 aydır vistadayım 5 aydırka kasperskyi kapalı tutar ayda yılda bi taratırım şimdiye kadar bulaşan tek virüs küçük bi html virüsü...
Bilgisayarı ilk aldığımda norton yüklüydü ve hiçbir virüs yoktu(!)Bir değişiklik yapayım dedim bitdefender yükledim(kaspersky bile değil) onlarca virüs buldu.Ha tabi burda bitdefender suçlu, norton bana virüs yok diyordu