Soru Game Garaj Push 7A hazır sistemi alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kazo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kazo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ekran görüntüsü 2025-07-11 153033.png

Merhaba, bu sistemi görseldeki özelleştirmeler ile almayı düşünüyorum. Kardeşim genelde CS, Valorant, LoL gibi oyunlar için kullanacak. Yeni çıkan oyunları oynamak gibi bir niyeti yok.

Anakart için B650 olduğundan ve ASUS'un daha kullanıcı dostu olduğunu düşündüğüm için tercih ettim.
Ekran kartı seçeneklerinde bir fark bulamadım o yüzden daha ucuz olanı tercih ettim.
RAM için 5600 MHz'den 6000 MHz yapmak için 100 TL fark koyuyor o yüzden değiştirdim.
SSD konusunda emin değilim seçenekler arasında en iyisi hangisiyse onu belirtirseniz sevinirim.
Soğutucuyu da internetten başka bir şey almaya karar verdim.

Yukarıda bahsettiğim değişikliklerden gereksiz olan veya şu seçenek daha iyiymiş dediğiniz varsa tüm yorumlara açığım.

Bu değişikliklerle 31600 TL, soğutucu ile 33.000 TL civarına denk geliyor. En azından ileride bir iki parçayı değiştirerek uzun ömürlü olacak mantıklı bir sistem olur mu? Dediğim gibi aşırı bir oyun performansı beklentimiz yok. Üzerine bir şu kadar daha koy bunu al tarzı bir bütçem de yok ne yazık ki. Eğer bu fiyat civarında başka bir DDR5 AMD işlemcili sistem öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.