125cc’lik bir motosiklet almak istiyorum ve şu anda bunun için para biriktiriyorum. Şu an elimde yaklaşık 35 bin TL var ama bu bütçeyle almak istediğim motoru alamıyorum.
Bu süreçte acaba önce bir elektrikli scooter alsam mı diye düşünüyorum. Hem günlük ulaşımımı kolaylaştırır hem de motor almadan önce biraz deneyim kazanmamı sağlar diye düşündüm. Ama aklıma takılan birkaç soru var:
• Elektrikli scooter alıp bir süre kullandıktan sonra ikinci el olarak satmak zor olur mu?
• Değer kaybı çok olur mu? Hangi modeller ikinci elde daha hızlı satılıyor?
• Yoksa direkt motosiklet için para biriktirmeye devam mı etmeliyim?
Bu konuda tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak isterim. Elektrikli scooter kullanmış olanlar veya benzer bir süreçten geçmiş olanlar yorum yaparsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler!
Bu süreçte acaba önce bir elektrikli scooter alsam mı diye düşünüyorum. Hem günlük ulaşımımı kolaylaştırır hem de motor almadan önce biraz deneyim kazanmamı sağlar diye düşündüm. Ama aklıma takılan birkaç soru var:
• Elektrikli scooter alıp bir süre kullandıktan sonra ikinci el olarak satmak zor olur mu?
• Değer kaybı çok olur mu? Hangi modeller ikinci elde daha hızlı satılıyor?
• Yoksa direkt motosiklet için para biriktirmeye devam mı etmeliyim?
Bu konuda tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak isterim. Elektrikli scooter kullanmış olanlar veya benzer bir süreçten geçmiş olanlar yorum yaparsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler!