Yıl 2002-2003. O zaman arkadaşımda vardı PC. Yeni almıştı. 1 - 2 saat GTA Libert City oynardık sonra CRT monitörün üstüne elimizi koyardık baktık ısınmış; "Owwww PC çok ısınmış, kapatalım artık yoksa yanar bozulur" :mrgreen:
Hey gidi günler heyyy.![]()
Onu bildiğim için arkadşalar beni bilgisayar dahisi olarak görüyordu. Yani bildiğimi sandığımız için. Ama sadece host ne diye sorsalar Zonk!! diye kalırdım
Sonradan öğrendim işin aslını. Şimdi VPS, dedicated, host, domain, visual basiT, asp .net filan uğraşıyoruz. vayy bee![]()
Ben hep Midtown Madness oynardım![]()
Dostum bence sen hala daha bir şey bilmiyorsun.
Benim babamda işyeri için almış ilk pc.O zaman daha yeniler tabi pahalılarda .mouse falan bir şeyden haberi yok.İşten anlayan bir arkadaş mouse u eline almısaklamış aşağiıya babama gösterirken olayları.Mouse u oynatmaya başlamış.Sonra aha virüs girmiş demiş Koş peçete kap gel.Babamda gitmiş peçeteyle bastırıyor mouse imlecine.Arkadaşıda tam bastırcagı zaman kaçırıyor işareti.1-2 dakka uğraşmış bunla.Babam terlemeye başlamış o kadar para verdi virüs girdi falan diye.Aldığı firmayı arıcakmış arkadaşı söylemiş sonra olayı :d