General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apk çözümü bulundu arkadaşlar öncelikle tableti kapatın snra açın burda çok hızlı olmalısınız lazm tablet açıldığı gibi ekran kilidini açın mdm başlamadan indirilenlerden apk yı hemen kurun çabuk davranmasanız engellendi hatası verir.

Senin oldu mu???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben buugun tablete bia 3u yuklemeyi basardim anlatiyim size once tableti kpatiyoruz sonra aciyoruz ama cok hizli olmaniz gerek tablet acilir acilmaz altta gri yaziyla MDM BASLADİ yaziyor tus kilidini acar acmaz direk indirilenleri acip bi oyunun ustune tiklayin cok hizli oldugunuz takdirde oyunu kur ve iptal secenegi geliyor hemen kura basin gec kalirsaniz yukleme engellendi hatasi geliyor bu islemi 5-6kere deneyin ben 4 kerede anca yaptim suan oyun yuklu ve oynatiyor diger oyunlari da denicem

Hizli olmama ragmen yapamiyoryum bi yontemi varmi azicik detaya girsen

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben buugun tablete bia 3u yuklemeyi basardim anlatiyim size once tableti kpatiyoruz sonra aciyoruz ama cok hizli olmaniz gerek tablet acilir acilmaz altta gri yaziyla MDM BASLADİ yaziyor tus kilidini acar acmaz direk indirilenleri acip bi oyunun ustune tiklayin cok hizli oldugunuz takdirde oyunu kur ve iptal secenegi geliyor hemen kura basin gec kalirsaniz yukleme engellendi hatasi geliyor bu islemi 5-6kere deneyin ben 4 kerede anca yaptim suan oyun yuklu ve oynatiyor diger oyunlari da denicem
Hizli olmama ragmen yapamiyorum yardim edermisin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler youtubede 5 dost kanali apk sorununu cozmus İzleyin benyaptim sorunsuz sekilde yuklenip oynaniyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yok o 5 dostun yontem olmuyor tableti sıfırlasak bile en son yapilan guncellemeden baslatiyor tableti

Yüz kere denedim çok hızlı yapıyorum ama yetişemiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne kadar hızlı olsamda yinede mdm başladı dedikten sonra indirilenlerden yüklü oyun apkları bilinmeyen kaynak uyarısı veriyo apkları yükleyen arkadaş biraz detaylı anlatsan ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Youtubedan takip edin perşembe günü e tab5 rootu anlatacakmis ismi Emir sina Daylan kanalindan paylasacakmis

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alıntı SDN Okuru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki kardeş wifi açik olacak mi??

Benim wifi acikti bu arada minecraft pe yi de yukledim
Nasil yaptin bn yetisemedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler youtubede 5 dost yeni video yayinladi izleyin yapin ben yaptim sorunsuz bi sekilde apk lar calisiyor sizinki calistimi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş 5 dostun yayınladığı videoyu yapamadım ben sen ayrıntılı olarak yazarmısın ne yaptıuğını lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1-İnterneti unut
2-Tableti fabrika ayarlarına döndürün
3-FOTA ADRESİNİ DEĞİŞTİR
4 İNTERNETE BAĞLANMA
5 İStediğiniz apk yı bluetooth ile atın ve tableti açp kapatın görürsünüz oyunları

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Peki kardeş wifi açik olacak mi??

Benim wifi acikti bu arada minecraft pe yi de yukledim

Arkadaslarartik bende yukleyemiyorum o sorunu duzelttiler galiba bende youtubeda bir videoda gordum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1-İnterneti unut
2-Tableti fabrika ayarlarına döndürün
3-FOTA ADRESİNİ DEĞİŞTİR
4 İNTERNETE BAĞLANMA
5 İStediğiniz apk yı bluetooth ile atın ve tableti açp kapatın görürsünüz oyunları

Kardeş 1 - 2 - 3 - 4 lü değilde ayrintili olarak anlatsan cunku fabrika ayarlarina donunce internete baglanmadan tablete girilmiyor sen internete baglnam yazmisin fota adresini deistir yazmissin fota adresini yazmak icinde tablete girmek gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bluetooth açılır da telefon tableti görmüyor lütfen yardm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler geliştirici seçenekleri getirmek için tablet hakkındaya giriyoruz derleme numarasına ve özel derleme serisine 3/4 kez tıklıyoruz sonra siz artık geliştiricisiniz diyor ama geliştirici seçenekleri gelmiyor geliştirici seçenekleri getirebilirsek pc bağlantısıni aktif edebiliriz ben buraya kadar getirebildim devamını getiren olursa lütfen yazsın kendine saklamasın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben koye gittim internet varmis ordan baglandim hicbirsey yapmadim facebook twitter instagram herseye giriyor sorunsuz proxy sitesi falan da kullanmadim

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu tarayıcıdan ayarlar/gizlilik ve güvenlik/güvenlik uyarıları göster seçeneğinin işaretini kaldırarak düzeltebilirsin

[QUOTE dedi ki:
Ekran kilidi koymadım kaydırma aktif kaydırdığım anda mdm başladı yazıyor

Onu tarayıcıdan ayarlar/gizlilik ve güvenlik/güvenlik uyarıları göster seçeneğinin işaretini kaldırarak düzeltebilirsin

[QUOTE dedi ki:
Ekran kilidi koymadım kaydırma aktif kaydırdığım anda mdm başladı yazıyor

Mdm başlıyor yazısı çıkmadan mı yapılmalı bu işlem çünkü kilidi açar açmaz geliyor

Kardeş 1 - 2 - 3 - 4 lü değilde ayrintili olarak anlatsan cunku fabrika ayarlarina donunce internete baglanmadan tablete girilmiyor sen internete baglnam yazmisin fota adresini deistir yazmissin fota adresini yazmak icinde tablete girmek gerekiyor

Bu zaten 5 dost un yöntemi ve her etab5 de işe yaramıyor