General Mobile E-Tab 5

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son güncelleme nasıl kaldırılır anlatiym öncelikle tableti sıfırlayn snra bluetooth ve kablosuz geliyor ya orda tarih ve saat de gelir tarihi kurumsal cihaz yöneticisinin sol altta şu tarihte güncellendi diyor ya onun 2-3 gün öncesine alın kapatın açın işlem tamamdır...!

olmuyor apk kurulmuyor

Beyler sonunda buldum e tab 5 oyun yüklemeyi ve yoluda e posta sayesinde oyunu gönderirseniz rahatlıkla iniyo

tamam gönderiyorsun da apk kurulmuyor güvenlik hatası veriyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncellemelerin kalkmasi için ya romun degistirilmesi ya da romun sifirlanmasi gerekir (odin). Yani tableti sifirliyip ve saati geri alip duzelcek iş değildir.

A

ahmet kunek

SDN Okuru
Ben yaklaşık 20 tane program indirdim (oyun,play store,chorome,opera, gibi...)ama kurulmuyorlar.
Yükleme engellendi diyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bu tablet sifirlarsak yukledigimiz uygulamalar durur mu yoksa silinir mi cevap verin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aranızda asphalt nasıl yuklenir bilen varmı varsa söyleyebilirmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bi arkadas turbottitten film indirmeyi anlatmis kardes o turbotittieki yesil cizgi bende hic dolmuyor ve yesil cizgi dolunca indirme islemi mi basliyor yoksa dolunca indirme islemi bitiyormu

S

SDN Okuru Bambo

SDN Okuru
Al işte bir tane daha. Fota değiştirdim engel kalktı diyor fota adresini yazmıyor. Yav kardesim anlat biz de faydalanalım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1. olarak asla tablete ​root atmaya Çalışma :)
2. olarak Tabletini Kapa VedeAçma
3. olarak bir ara kablo bul ve windows 8 e bağla
4. olarak 10 dakika bekle ve Çıkan yazıları iagree De Ama Bilgisayardan
5. olarak Tüm Yazılar Kabul Oldupsa Tablet aç yazacakki USB girişi Açılmıştır
6. olarak Windows 8 den tablete Bağlan Bluetooth aktif Yap TableTten
7. olarak bluetooth Üzerinden Adobe Flash Point Yada Playerı gönder
8. olarak Root suz Facebok . Oyunlar . Google Play. Proxy . twitter.gibi :) beyler bi sitede gördüm yapanlar var galibe benim pc win 7 win 8i olanlar deneyebilirmi

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben rootlamayı buldum ama korktum yapmaya....

Bize soylesen yapsak artik
Herkes root u buldum diyor bi cozum paylasan yok ya
Yanlis anlama kardes sozumsana degil daha kimse sana nasil yaptigini sormamis ama bi arkadas fota adresi ile guncelleme yaptigini soyluyor ama fota adresini isteyince cewap yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bi arkadas turbottitten film indirmeyi anlatmis kardes o turbotittieki yesil cizgi bende hic dolmuyor ve yesil cizgi dolunca indirme islemi mi basliyor yoksa dolunca indirme islemi bitiyormu

Bugun baktim turbobitten indirme engellenmis normalde o yesil kutu doluyordu ama tablette dolmuyor
Yeni bir yontem bulursam en kisa zamanda paylasacagim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar 5 dost apk çözümünü bulmuş takipte kalın

Youtube den mi takip edelim yoksa 5 dostun kendilerine ait site vs. var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yanlis anlamayin size soylemememin nedeni size okuldan uyari gelmesin diyedir

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Youtube den mi takip edelim yoksa 5 dostun kendilerine ait site vs. var mı

apk çözümü bulunduysa root kolay ancak sanmıyorum bulabildiklerini bekleyip göreceğiz.

youtube ve facebook adresleri var

en geç salı paylaşacağız dediler bakalım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
youtubeden film yada video indirebilirsiniz 192.110.165.94 giriyorsunuz youtubenin adresini yaz youtubeden bi video seçiQuality download current Quality oraya basılı tutun sonra bağlantıyı kaydete tıklayın iniyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben buugun tablete bia 3u yuklemeyi basardim anlatiyim size once tableti kpatiyoruz sonra aciyoruz ama cok hizli olmaniz gerek tablet acilir acilmaz altta gri yaziyla MDM BASLADİ yaziyor tus kilidini acar acmaz direk indirilenleri acip bi oyunun ustune tiklayin cok hizli oldugunuz takdirde oyunu kur ve iptal secenegi geliyor hemen kura basin gec kalirsaniz yukleme engellendi hatasi geliyor bu islemi 5-6kere deneyin ben 4 kerede anca yaptim suan oyun yuklu ve oynatiyor diger oyunlari da denicem