General Mobile E-Tab 5

H

hüseyin yılan

SDN Okuru
Arkadslar ben bluetooth u açmayı buldum önce tabletin alarmını2dk sonraya ayarlıyosunuz sonra tableti kapatıp 2dk sonra t
Alarm caliyo orada göz resmi cıkıyo göz resmini saga cektiginiz zaman tablet otomatik acıliyo o zamanda tablette aciliyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tablet agario giriyo bluetooth açılıyo bunun sayesinde 10 tane müzik attım ama oyun yüklemiyo uygulama yüklenmiyo youtubeden video izliyebiliyoruz ve youtubeden video yükleye biliyoruz ancak çok kısıtlı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim mobogino diye bir uygulama vardı

sanırsam onla yapbilirsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler ben milli egitimin koydugu dosyayi buldum ama silemiyoruz silmeye calistim ama silmek icin yetersiz ayrcilak yazdi isterseniz sizde deneyin dosya adi disableapplist

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gençler bluetoothu açtım ama telefon ne yaparsam yapayım bluetoothu görmüyo.video falan attım ama yine de olmadı ?çözümü nedir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya şu youtube olayını cozen varsa bi yazsin youtubedan video izleniyor mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş Tableti Pc Ye Nasıl Baglandın Pc nin Okuması Benim İçin Yeterli Devamını Ben Rootlayabilirim....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bi açık buldum galiba mdmibnisina.eba.gov.tr adresinde mobil yönetim var bunların şifreleri okul yönetiminde nette araştırdım bu siteden tüm engellemeler kaldırılıormuş. Kullanıcı adı ve şifre bulursak engellemeleri kaldırırız %100 eminim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bulduğunuz şeyleri bizlerlede paylaşın bizimde yardimimiz dokunsu ornegin bilgisayara bagladiginda nasil youtube girdin

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş Tableti Pc Ye Nasıl Baglandın Pc nin Okuması Benim İçin Yeterli Devamını Ben Rootlayabilirim....

bak kardeşim tableti kapat ilk once tablet kapalıyken güç+ ses kısmaya bas GM yazısı gelecek tablet orda kalacak bağla pcye daha sonra işlem bu kadar.

tablet General Mobile yazısında kalıyor ya düzeltmek için tekrar 30 sn güç + ses kısmaya bas düzelsin.

eğer rootlarsan bizede söylersen sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gençler tablet telefonu bluetooth ile görüyo ama tel görmüyo.allah rızası için biriniz yardım edin nasıl oluyo lütfen

kodaman01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fatih projesi mi hacker yetistirme projesi mi belli degil.
Bazen bilerek mi yaptilar acaba diye dusunmeden edemiyorum. Nerede o aman dokunursam bozulur mu zihniyetinde ki genclik nerede simdi ki "canavar" genclik.

Bence iyi yoldasiniz gelecegin google calisanlari bu fatih neslinden cikacak :D

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ses kısma ve güç tuşuna basıp pc ye bağladım kurulumu yaptı ama bilgisayarda depolama aygıtı olarak gözükmesi için tableti açıp usb belleği aç dememiz gerek o da tablette engelli

abraam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben tabletin apk engelini geçen hafta kaldirdim...
Nasıl apk engelini kaldırdın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 3 sey sorcam simdi bu tablette nasil youtube girdiniz digeri apk engeli nasil kaldirdiniz

2 3 sey sorcam simdi bu tablette nasil youtube girdiniz digeri apk engeli nasil kaldirdiniz

Hktr simdi ben bunu bilgiseyara taktigimda m56xx hatasi verdi bunun driverini guncelledim ama ssimdi yine farkli bir hata verdi bunun icin tabletin sd kartini cikarip takmamiz lazimmis onu nasil yapacam

S

SDN Okuru Bambo

SDN Okuru
Ya beyler bisey diyosanız devamını getirin. Mesela apk engeli kaldirdim demis arkadas nasıl kaldırdın onu da anlat biti de rootladım demis sende anlat nasıl rootladiğını

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tabletin sistem guncelleme adresi fota' yi değiştirdim. sonucunda yeni guncellemeyle engeller kalkti.....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Son güncelleme nasıl kaldırılır anlatiym öncelikle tableti sıfırlayn snra bluetooth ve kablosuz geliyor ya orda tarih ve saat de gelir tarihi kurumsal cihaz yöneticisinin sol altta şu tarihte güncellendi diyor ya onun 2-3 gün öncesine alın kapatın açın işlem tamamdır...!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler sonunda buldum e tab 5 oyun yüklemeyi ve yoluda e posta sayesinde oyunu gönderirseniz rahatlıkla iniyo