General Mobile E-Tab 5

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabletin arka kapağını açsak , tabletin belleğini vs. çıkaramazmıyız biçimlendirsek daha sonra bi rom atsak ? böyle birşey mümkün mü?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

FOTA'nın açılımı (For Over The Air) belki lazım olur,

bu arada tableti pc'ye bağlamanın bir yolu var tablet kapalıyken bağlanıyor ancak MTK 65XX Preloader driveri olmadığı için aygıt yazılımı yüklenemedi dedi MTK65 preloader yükledikten sonra bağlayabilirsem buraya yazarım .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Film indirmeyi adam akilli anlatan olmadi açik bir şekilde anlatn hem siz hem biz kurtulalm lutfen ya 5 dk nizi almaz

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
depolama sağ üstten USB Bilgisayar Bağlantısına girdim (tableti pcye bağlayıp) ve bu çıktı karşıma
j5ZMvg.png

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabletin arka kapağını açsak , tabletin belleğini vs. çıkaramazmıyız biçimlendirsek daha sonra bi rom atsak ? böyle birşey mümkün mü?

FOTA'nın açılımı (For Over The Air) belki lazım olur,

bu arada tableti pc'ye bağlamanın bir yolu var tablet kapalıyken bağlanıyor ancak MTK 65XX Preloader driveri olmadığı için aygıt yazılımı yüklenemedi dedi MTK65 preloader yükledikten sonra bağlayabilirsem buraya yazarım .

Benim bilgisayarım windows 8.1 tableti kapatıp pc ye bağlayınca 10 sn algılayıp kurulumu yapıyor ama şarj qldığı sırada general mobile yazısı gelince okumayı bırakıyor.
Telefonun tableti bluetooth dan görmesini istiyorsanız tabletten telefona veya başka bir telefona herhangi bir dosya göndermeniz gerekir.

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Film indirmeyi adam akilli anlatan olmadi açik bir şekilde anlatn hem siz hem biz kurtulalm lutfen ya 5 dk nizi almaz

192.81.249.94
Buradan google a girip 480p film indir yazalım
Çıkan ilk sayfaya girip indirmek istediğimiz filmi seçelim sonra açılan sayfalarda turbobit linki çıkacak biraz aşağıda bu link bu linke basalım turbobit açılınca turbo ve regular diye bi şey var yan yana yazılmışlar regular olana basalım sonra açılan sayfada karakterleri girmemizi isteyen bir şey yazıyor orata resimdeki karakterleri girelim bu arada karakterler arasında boşluk koymayın ve karakterleri girip sağdaki download a basalım wait falan yazıyor bundan sonrası internet hızınıza bağlı eğer internetiniz hızlıysa wait falan yazan yerin altındaki kutu yeşil rengi alır ama yavaşsa benimki gibi uzun bi süre beklemek gerekli....

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabletin arka kapağını açsak garanti dışı kalır mı , neyle açabiliriz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ekran kilidini ayarlara girip vpn den yapabilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
192.81.249.94
Buradan google a girip 480p film indir yazalım
Çıkan ilk sayfaya girip indirmek istediğimiz filmi seçelim sonra açılan sayfalarda turbobit linki çıkacak biraz aşağıda bu link bu linke basalım turbobit açılınca turbo ve regular diye bi şey var yan yana yazılmışlar regular olana basalım sonra açılan sayfada karakterleri girmemizi isteyen bir şey yazıyor orata resimdeki karakterleri girelim bu arada karakterler arasında boşluk koymayın ve karakterleri girip sağdaki download a basalım wait falan yazıyor bundan sonrası internet hızınıza bağlı eğer internetiniz hızlıysa wait falan yazan yerin altındaki kutu yeşil rengi alır ama yavaşsa benimki gibi uzun bi süre beklemek gerekli....

Kardes dediklerini yapiyoeum ama sitede 480p film icin 2gb bile bulan var saçma deilmi sencede 480 p filmin1.5-2. Gb olmasi

Arkadaslar vpn ile ugrasin belki internet sorunu da hal olur

abraam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence wps office birşeyler var gibi . bazı dosyaları silsek güvenlik açılabilir

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root at istersen veya atma .apk yükleniyor nasıl olsa istediğini yap

bu arada tabletin arka kapağını nasıl sökebilirim sökersem garanti dışı kalır mı ?

Bence okuldan çekinmiyorsan root at sonra wps officeden cihaz/system/app/fatihmdm yi sil ve tabkete format at bidaha kurumsal cihaz yöneticisi gelmez ve ayarlarda gözükmeyen her şey geri gelir.👌

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes dediklerini yapiyoeum ama sitede 480p film icin 2gb bile bulan var saçma deilmi sencede 480 p filmin1.5-2. Gb olmasi

Arkadaslar vpn ile ugrasin belki internet sorunu da hal olur[/QUO
Kardeş eğerki filmin süresi uzunsa boyut artabilir
Örneğin 12 mp telefondan 5 dk video çekersen atıyorum boyutu 50 mb falan olur ama birde 30 dk. Video çekersen boyutu 1.5 veya 2gb olur aradaki fark zaman yani

Etab4 güncelleme adresi bilen yok mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben e tab5 ime root attim nasil atildigini anlatayim sizlere,
İlk once olarak wifi agimizi unutuyoruz wifiye bagli olmucak sonra dosya yoneticisine giriyoruz sag ustte 3 nokta var alt alta oraya tiklayip gizli ogeleri gostere tiklayarak dosyaya giriyorsunuz ve hemen ilk basdaki kokpit adli dosyayi silin ve tabletinizi kapayin acin islem tamamdir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başta birkaç oyun indirim ama indirdikten bazıları menüde yoktu arada bir başka oyunlarla değişiyor geri gelince de veriler silinmiş olarak geliyodu.internete bağlamında da kafayı yedi güncellendi galiba so ra da tablette ne var ne yok hepsi silindi tekrar oyun yükle yükleine de açmıyor 😑deli olduuum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bi yer buldum arkadaslar ayarlar>tqblet hakkinda>sistem guncelrmrlrri var ordan bisey cikmaz mi bide filmi anlatan kardes ordqn film inmedi o kadar bekledim internette hizli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkdslar. Bu dediklerinizin hepsini benim elime ilk gectiginde denedm olmadi. Bnde sıkıldım ve simdik. Tabletle yazıyorum bu siteye girdigi icin sukrediom e tab 5'in root atilmasi. İmkansiz diyebilirim size ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tabletin tek işe yaradığı nokta agar.io yoksa bi b*k a yaramıyor. Daha asphalt 8 ve mc5 dende sıkıldım. Ha bide superbeam le film atinca o konuda iyi ama o film atma iside ugrastiriyor

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir fota adresi bulsak yada bu işlerden anlayan bir kişi oluştursa imkansız değil

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir fota adresi bulsak yada bu işlerden anlayan bir kişi oluştursa imkansız değil

Ben samsung s3 note3 gm discovery2mini gm androidone telefonlarına baktım güncelleme adresi yoktu
Eğer direk güncelleme adresi bilen varsa paylaşabilir mi lütfen

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar format attım hızlıca güncelleme almadan açınca kablosuz , bluetooth ayarlara geldi ancak birşey dikkatimi çekti , tarih ve saat bölümü de geldi sonra interneti açtım hepsi gitti ama tarih ve saat bölümü neden kaldırılmış olabilir?

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde dikkatimi çekti tarih ve saat wps officeden system/app fatihmdm nin yükleme tarihine baktım 2008 yazıyor ay ve gün de var ama hatrlamıyorum
Bence tabletin tarihini kurumsal cihaz yöneticisi(mdm) nin yüklendiği tarihten geriye alırsak bi şeyler bulabiliriz

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde dikkatimi çekti tarih ve saat wps officeden system/app fatihmdm nin yükleme tarihine baktım 2008 yazıyor ay ve gün de var ama hatrlamıyorum
Bence tabletin tarihini kurumsal cihaz yöneticisi(mdm) nin yüklendiği tarihten geriye alırsak bi şeyler bulabiliriz

bi deneyelim bakalım

vE1jO4.png

tableti pcye bağladım cdc serial eksik yükliyeyim bakalım açarım inşallah

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler saati bi sekilde değiştiririz ama tarih sekmesi yok ayrica kafamda soyle bi sey dusunuyorum "Menü->Ayarlar->Tablet Hakkında->Sistem güncellemeleri" yapıp yukarıdaki uc noktaya tikladigimizda guncelleme adresini degistirebiliyoruz bunu tableti formatlayip degistirirsek(İnternete bağlayıp girişi yapacağız ve hemen interneti keseceğiz tabii) misalen:faceboook.com yaparsak guncelleme adresini güncelleme yapamaz ve bu durumda tablet ilk haline dönmez mi yani apk'den da olsa en azından uygulama yükleyemez miyiz ?

-Mehmet Yaman
Yardım edebileceğim bisey olursa fb.com/memo.yaman.gs burdan ulaşabilirsiniz ☺☺ bu arada tablette emoji klavye yüklüymüş 👅👅

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer açılırsa bizede haber ver kardes

Arkadaşlar acaba bir cihazı başka bi cihazdan bluetooth yada wifi ile rootlayamaz mıyız yada böyle bi program var mıdır

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
JYoDZJ.png

CDC Serial buldummu iş tamamdır pcye bağlamanın yolunu buldum

N

nihatmk

SDN Okuru
Suana kadar elde ettiğimiz tek sey bluetooth biraz daha zorlarsak açabiliceğiz gibi geliyor