General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler ben tabletten face girince javascript etkin degil diyor ama baktigimda javascript etkin halde. Bu sefer javascripti kapatiom yine etkin degil dior tekrar aciom yine etkin degil diyor :)

Nasil düzeltebilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tableti sıfırlayınca güncellemeler kalkmıyor sizdede öylemi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler ben bi tane muzik video indirme açığı buldum suan telefondayim eve gidince buraya atarim.

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bi arkadaş daha önce bahsetmişti 5 dost diye bir grup youtube da 5 dost kanalında apk yükleme engeli ve çözümünü bugün saat 1 de yotube a yükleyecek video 5-6 saat sonra yayında olurmuş bilginize bence takip edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Artık root gerekiyor öteki sekilde hic birsey olmuyor mesela ders calismayiz ama calismaya kalksak onuda yapamiyoruz mebin kendi programlari yetersiz sadece ders kitaplari var eba market desen oda yetersiz oradaki programlar en son 2008 yilinda guncellenmis yani ya engelleri kaldirsinlar yada root atmaya izin versinler

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bi arkadaş daha önce bahsetmişti 5 dost diye bir grup youtube da 5 dost kanalında apk yükleme engeli ve çözümünü bugün saat 1 de yotube a yükleyecek video 5-6 saat sonra yayında olurmuş bilginize bence takip edin

evet ss'da atmışlar

11717360_394887587384936_3017661563753322044_o.jpg

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
video daha yayınlanmadı adresi isteyenler 5dost kanalından bulabilirler youtubeden bakalım 5'den once gelmez dediler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben buugun tablete bia 3u yuklemeyi basardim anlatiyim size once tableti kpatiyoruz sonra aciyoruz ama cok hizli olmaniz gerek tablet acilir acilmaz altta gri yaziyla MDM BASLADİ yaziyor tus kilidini acar acmaz direk indirilenleri acip bi oyunun ustune tiklayin cok hizli oldugunuz takdirde oyunu kur ve iptal secenegi geliyor hemen kura basin gec kalirsaniz yukleme engellendi hatasi geliyor bu islemi 5-6kere deneyin ben 4 kerede anca yaptim suan oyun yuklu ve oynatiyor diger oyunlari da denicem

Peki kardeş wifi açik olacak mi??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 5 dostun yöntemide işe yaramadı başka bi yntem bulmamız lazım.

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tek yaptıkları şey prim sayfa beğenisi 70-80 di şimdi 150 küsür , abone arttımı arttı video'yu paylaştılar artık nası yaptılar bilemem ama kimsede olmuyor yöntem.

bir oyuna giripde gösteremedi ilginç .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apk çözümü bulundu arkadaşlar öncelikle tableti kapatın snra açın burda çok hızlı olmalısınız lazm tablet açıldığı gibi ekran kilidini açın mdm başlamadan indirilenlerden apk yı hemen kurun çabuk davranmasanız engellendi hatası verir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ev wifisiylede telefon wifisiylede olmuyor 5 dostun dedikleri tabletin fota adresini değiştirsek bile yine meb güncelleme yapıyor tablete oyun yüklemenin başka bi çaresi varsa bilen söylesin 😈😈😈😠😠😠

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kapatı tekrar açınca oyunlar yükleniyo diyen arkadaş nasıl olaca detaylı anlat karrrdeş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hay ben o 5 dostunda,yapacaklari videoya da,yapacaklari,işe de,onlarada......

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaw bir şey bulamadiniz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yaw beyler javascript etkin oldugu halde her zmn javascript etkin degil hatasi veriyor biseyler bilen warsa soylesin!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya bu tabletlerin sorunu apk lari manuel olarak kurmamizi engellemesi yani uygulamalarin google play deki gibi kendi yuklenmesi gerekir zaten eba markettede fark ettiyseniz indir ve kur diyor ve kendisi otomatik kuruyor zaten bende adobe flash player i indirdim sonra setup ini kendim kuramaya calistim ayni guvenlik hatasini verdi o yuzden apk larin otomatik yuklenmesi lazim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alıntı SDN Okuru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar ben buugun tablete bia 3u yuklemeyi basardim anlatiyim size once tableti kpatiyoruz sonra aciyoruz ama cok hizli olmaniz gerek tablet acilir acilmaz altta gri yaziyla MDM BASLADİ yaziyor tus kilidini acar acmaz direk indirilenleri acip bi oyunun ustune tiklayin cok hizli oldugunuz takdirde oyunu kur ve iptal secenegi geliyor hemen kura basin gec kalirsaniz yukleme engellendi hatasi geliyor bu islemi 5-6kere deneyin ben 4 kerede anca yaptim suan oyun yuklu ve oynatiyor diger oyunlari da denicem
Peki kardeş wifi açik olacak mi??

Benim wifi acikti bu arada minecraft pe yi de yukledim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fota adresi söyleyinde yazalım bide sertifika sorunu var diyo onu nasıl ortadan kaldırırız fota adresi bilenler söylesin internetten applopediye girince sertifika sorunu var diyo sayfayı geri atıyo bilenler yardım etsinler