S
SDN Okuru
SDN Okuru
Senin bu evin de ne uzakmiş ....
Apk çözümü bulundu arkadaşlar öncelikle tableti kapatın snra açın burda çok hızlı olmalısınız lazm tablet açıldığı gibi ekran kilidini açın mdm başlamadan indirilenlerden apk yı hemen kurun çabuk davranmasanız engellendi hatası verir.
Arkadaslar ben buugun tablete bia 3u yuklemeyi basardim anlatiyim size once tableti kpatiyoruz sonra aciyoruz ama cok hizli olmaniz gerek tablet acilir acilmaz altta gri yaziyla MDM BASLADİ yaziyor tus kilidini acar acmaz direk indirilenleri acip bi oyunun ustune tiklayin cok hizli oldugunuz takdirde oyunu kur ve iptal secenegi geliyor hemen kura basin gec kalirsaniz yukleme engellendi hatasi geliyor bu islemi 5-6kere deneyin ben 4 kerede anca yaptim suan oyun yuklu ve oynatiyor diger oyunlari da denicem
Hizli olmama ragmen yapamiyorum yardim edermisin.Arkadaslar ben buugun tablete bia 3u yuklemeyi basardim anlatiyim size once tableti kpatiyoruz sonra aciyoruz ama cok hizli olmaniz gerek tablet acilir acilmaz altta gri yaziyla MDM BASLADİ yaziyor tus kilidini acar acmaz direk indirilenleri acip bi oyunun ustune tiklayin cok hizli oldugunuz takdirde oyunu kur ve iptal secenegi geliyor hemen kura basin gec kalirsaniz yukleme engellendi hatasi geliyor bu islemi 5-6kere deneyin ben 4 kerede anca yaptim suan oyun yuklu ve oynatiyor diger oyunlari da denicem
.bende yapamıyorum Çok DenedimHizli olmama ragmen yapamiyorum yardim edermisin.
Nasil yaptin bn yetisemedimAlıntı SDN Okuru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar ben buugun tablete bia 3u yuklemeyi basardim anlatiyim size once tableti kpatiyoruz sonra aciyoruz ama cok hizli olmaniz gerek tablet acilir acilmaz altta gri yaziyla MDM BASLADİ yaziyor tus kilidini acar acmaz direk indirilenleri acip bi oyunun ustune tiklayin cok hizli oldugunuz takdirde oyunu kur ve iptal secenegi geliyor hemen kura basin gec kalirsaniz yukleme engellendi hatasi geliyor bu islemi 5-6kere deneyin ben 4 kerede anca yaptim suan oyun yuklu ve oynatiyor diger oyunlari da denicem
Peki kardeş wifi açik olacak mi??
Benim wifi acikti bu arada minecraft pe yi de yukledim
Beyler youtubede 5 dost yeni video yayinladi izleyin yapin ben yaptim sorunsuz bi sekilde apk lar calisiyor sizinki calistimi ?
Beyler youtubede 5 dost yeni video yayinladi izleyin yapin ben yaptim sorunsuz bi sekilde apk lar calisiyor sizinki calistimi ?
Nasil yaptin bn yetisemedim
1-İnterneti unut
2-Tableti fabrika ayarlarına döndürün
3-FOTA ADRESİNİ DEĞİŞTİR
4 İNTERNETE BAĞLANMA
5 İStediğiniz apk yı bluetooth ile atın ve tableti açp kapatın görürsünüz oyunları
[QUOTE dedi ki:Ekran kilidi koymadım kaydırma aktif kaydırdığım anda mdm başladı yazıyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Onu tarayıcıdan ayarlar/gizlilik ve güvenlik/güvenlik uyarıları göster seçeneğinin işaretini kaldırarak düzeltebilirsin
[QUOTE dedi ki:Ekran kilidi koymadım kaydırma aktif kaydırdığım anda mdm başladı yazıyor
Mdm başlıyor yazısı çıkmadan mı yapılmalı bu işlem çünkü kilidi açar açmaz geliyor
Kardeş 1 - 2 - 3 - 4 lü değilde ayrintili olarak anlatsan cunku fabrika ayarlarina donunce internete baglanmadan tablete girilmiyor sen internete baglnam yazmisin fota adresini deistir yazmissin fota adresini yazmak icinde tablete girmek gerekiyor
Bu zaten 5 dost un yöntemi ve her etab5 de işe yaramıyor