General Mobile E-Tab 5

cheester1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben tam anlamıyorum ama dosya yön. Gizli dosyaları göster var orda kokpit. Adlı bir bölüm var ve tarihsel olarak sıralanmış belki ordan birşey bulabilirsiniz yani mebin güncelleme dosyaları oraya geliyor
Artık bundan sonrasını bulun ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tablet güncellemesini buldum öncelikle bilgisayara kies adlı uygulamayı indiriyoruz sonra USB hata ayıklamayı biliyorsunuz zaten geçen sayfalarda var tableti bilgisayara bağlıyoruz sonra bilgisayardan kies adlı uygulamaya giriyoruz orda tablet görülür oradan güncelleme yapabilirsiniz ben yaptım şu an ayarlarda güvenlik var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben tableti fabrika ayarlarına döndürdüm sonradan aktif etmeye çalıştığımda Tc kimlik veya seri no kayıtlı diye bir hata veriyor ve tablet aktif olmuyor.Lütfen yardım edin... Allah rızası için...

A

apık 1453

SDN Okuru
Arkadaşlar benim hiç sorunum yok oyun indirdim allaha şükür kimsede bir yerden engellemiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşım bu root buldum yaptim diye dillendire dillendire yazanalara soyluyorum ya anlatin ya cekin gidin forumdan arkadasim bu ne ya insani 2 kat daha sinir ediyorsunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler dediginiz site vardi artik ordan faceye girilmiyo :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler facebook yasaklanmis ya 192.81.249.94 burdan artik faceye girilmiyo :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de ysaklandı sebebei ise youtube de paylasilmasi meb gordu ve orayı da engelledi neyse şimdi en azndan başka faceye girebilme yollarını bulalm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5 dostun yaptığı yöntem bazı e tab 5lerde olmuyor benimki de dahil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O nu surekli yapman lazm benimde oyleydi 1 gunde en az 60 kare denedm ve oldu ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sanırım meb youtube engelini kaldırmış google girip m.youtube yazın ilk çıkan siteye girin videolar akıcı bi şekilde açılıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim tableti bağlıyoruz diyosun tam anlatamamışsın bağladık diyorsun diyelimki bağladık bilgisayardan nasıl güncellicez ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler agar.io oyununu açtığımda eba market durduruldu hatası veriyor aynı hatayı sizdede veriyormu ?

F

FurkanSagmıs

SDN Okuru
Arkadaşlar facebook a girebileceğimiz başka proxy adresi varmı 192.81.249.94 engellenmiş artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş kies adlı programdan güncelleme indiriyoruz diyorsunda neyi indiricez güncelleme olarak hangi site hangi dosya ayrıntılı anlatırmısın yada face hesabı ver ordan anlat lütefn artık ya lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende giriyodum ama şimdi yasaklanmış dio (forbidden) lutfen simdi facebook icin başka çözüm yolları bulalm 😩

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aktive etmek için O nu surekli yapman lazm benimde oyleydi 1 gunde en az 60 kare denedm ve oldu ;)