General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyle seyler yok ama restart atinca panel duzeni eskiye donuyor.
Hatalara gelecek olursak hatasiz telefon yok zaten. Home tusuna basinca wallpaper gec geliyor bazen. Ana ekrani degistirdikten hemen sonra menuye girdiginizde arkada sayfalar gozukuyor(gecici). Menuye gectiginiz anda hizlica sayfa gectiginizde biraz bekliyor. Trafik uygulamasindan herhangi bir uygulamaya tikladiginizda uygulama durduruldu diyor. Bunlara karsin kamerasi iyi fakat geç cekiyor fotolari. Bataryasi oldukca iyi okulda cok oynamama karsin dayaniyor bana.
bu şekide anlatmıssın sağol bundan sonra almamı önerir misin?

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
32GB ROM ne demektir birisi bana açıklasın şunu.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
32GB ROM ne demektir birisi bana açıklasın şunu.
hafıza kartı alıyorsun ya mesala 8gb hafıza kartı alıyorsun telefonuuna takıyorsun. 32 gb rom sadece telefonun hafızasını belirtiyor. yani telefonun sistem ve hafızası sistem bir bölümünü kaplar sana 24 gb ibi bir yer verir.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
teşekkürler öncelikle. Teknolojisini biliyorum orada sorun yok :) Sorun şu ki fotoğrafı hazırlayan arkadaş yanlış kullanmış. ROM denen şeyin akıllı telefon camiasındaki kullanımı işletim sistemi gibi düşünülebilir. Bilgisayar dünyasında ise ROM sadece okunan bellek alanıdır. Dolayısı ile yanlışlık var görselde diye düşünüyorum. Teknolojik olarak bir yanlışlık kastım.

32 GB Depolama birimi gibi bir şey kullanmak daha doğrudur. ROM denmez sizin süreki dosya kaydedip silip tekrar kaydettiğiniz alana.

ROM üretim sırasında programlanıp bir daha da değiştirilmeyen belleklerdir. (Dışarıdan bazı yöntemlerle erişebilirsiniz tabi :) )

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler öncelikle. Teknolojisini biliyorum orada sorun yok :) Sorun şu ki fotoğrafı hazırlayan arkadaş yanlış kullanmış. ROM denen şeyin akıllı telefon camiasındaki kullanımı işletim sistemi gibi düşünülebilir. Bilgisayar dünyasında ise ROM sadece okunan bellek alanıdır. Dolayısı ile yanlışlık var görselde diye düşünüyorum. Teknolojik olarak bir yanlışlık kastım.

32 GB Depolama birimi gibi bir şey kullanmak daha doğrudur. ROM denmez sizin süreki dosya kaydedip silip tekrar kaydettiğiniz alana.

ROM üretim sırasında programlanıp bir daha da değiştirilmeyen belleklerdir. (Dışarıdan bazı yöntemlerle erişebilirsiniz tabi :) )

Kullanan olarak soyluyorum: Telefonda dahili olarak 9.46 gb alan var ayrica 22.54 gblik cikartilamayan sd karti var cihazin. Sistem 9.46 gblik alana kurulmus ve kullaniciya 4 gb alan kaliyor. Bu alan cok cok yeterli duzeyde. Buraya sadece uygulamalarin apkleri giriyor. 22.54 gb lik sd karta ise oyunlarin datalari fotograflar vs. giriyor. Ben cihazimda cok oyun barindiriyorum fakat hafiza dolmadi. Eminim sizdede sorun olmayacaktir.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
beyler lite versiyon ne zaman satışa sunulcak

Lite dediğini s801 ac li versiyon ise haziran temmuz diyolardı ama ben ağustos eylül gibi gelir derim çünkü s800 lü elite doğru düzgün piyasada yok üretmeye uğraşıyorlar

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lite ile LTE ARASINDAKİ FARKI BİLİYORUM BEN 2GBLİ 16GBROMLU OLANI DİYORUM

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç bi internet sitesinde bulamadım istanbul bilişimdede gelince haber ver var oyuzzden sordum nerede bulabilirim biliyormusun

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
hiç bi internet sitesinde bulamadım istanbul bilişimdede gelince haber ver var oyuzzden sordum nerede bulabilirim biliyormusun

Şuan üretim çok az bikaç telefoncuda görmüştüm oralarda veya n11 sanalpazar gibi sitelerde bulabilirsin

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam eywallah antalyada telefonculara bi bakayım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende antalyada arıyorum gm elite lite yi ama bulamadım daha ne zaman gelecek bakalım :S

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Elite ve Elite Lite= Cimrilikten dolayı 5.5 inç ekrana 2500 mAh konulduğu için sadeleştirmeye giden, özellikleri baya az olan bir telefondur. Bu telefon yerine kesinlikle G2 alınır.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elite ve Elite Lite= Cimrilikten dolayı 5.5 inç ekrana 2500 mAh konulduğu için sadeleştirmeye giden, özellikleri baya az olan bir telefondur. Bu telefon yerine kesinlikle G2 alınır.

Kullandın da mı konuşuyorsun !

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Kullandın da mı konuşuyorsun !

Kullanıcı yorumlarında her şey net. Bir sürü yazılımsal hata varmış. Çift dokunma özelliğinin pantolonun cebinde açılmasına çok güldüm ya. :D 16 megapiksellik arka kamerası da 8 megapiksellik ön kameradan daha kötü çekiyor diyorlar.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kullanıcı yorumlarında her şey net. Bir sürü yazılımsal hata varmış. Çift dokunma özelliğinin pantolonun cebinde açılmasına çok güldüm ya. :D 16 megapiksellik arka kamerası da 8 megapiksellik ön kameradan daha kötü çekiyor diyorlar.

Yazılımsal eksiklikler güncellemeyle giderilebilir. Cihazin ekrani hassas oldugu icin cepte acilabiliyor. Kullanıcısıyım güncelleme gelmese bile kullanılabilir. Hayati derecede eksiklik yok.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bencede lg g2 yada sony z1c varken hayatta alınmaz bu telefon firma ayrı bi bela zaten hiç bir sözünü tutmadı cihaz problemli kamera yazılım berbat

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam ben elite mi alsam lite mi alsam kararsızım ? sanırım hafıza akrtı takılmıyormuş doğru mu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G2'nin 16gb'lık versiyonu bile 1200 civarı iken buna nasıl alınmaz dersiniz anlamıyorum..

4 senelik iphone kullanıcısıyım ve yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum Gmd Elite.. Benimle aynı zamanda ev arkadaşım da G2 aldı.. Bin pişman Elite almadığı için.. Zaten öyle kurcalama ile pek işi olan birisi değil, oyun oynar ve sosyal ortamlarda takılır sadece.. Oyunlarda çok ısındığını kendisi söyledi bana, özellikle RR3'te.. Kendi telefonuna birşey olacak diye benim telefonumda oynuyor misal.. Ama işte marka aldırdı o telefonu ona.. Bunu o da kabul ediyor.. Ancak burada çoğu kişinin dediği gibi önde gelen markalar aynı donanımla bu telefonu piyasaya sürseler 2000 liradan aşağı olmazdı, ve zibilyon adet satardı.. Çok defa 2500'lük bataryanın yetmeyeceğini dile getirmişsin, gayet de bir yetiyor hata ikinci günün yarısını da rahatlıkla çıkartıyor..

Evet firma olarak hataları oldu, olmadı değil keza bende şikayetçiyim güncelleme gelmediğinden, söylediklerinin arkasında durmadıklarından, ancak muhakkak ki kendilerine göre onların da haklı sebepleri vardır.. Üstelik yarı Türk malı.. Bunun artısı olması gerekirken, herkes tereddüt ediyor almakta.. Haklı olarak, işin içinde Türkler varsa kesin tufalar vardır diye.. Sorsan herkes milliyetçi ancak işine gelmediğinde kendi milletini de bizim kadar karalayan yoktur sanırım..

Gionee markasından çalmışlar, bizim ülkemizde GM damgası vurarak satıyorlar diyorsunuz.. Gionee markası Türkiye piyasasına girse bu olmayacaktı, GM'de kafayı çalıştırdı kendi markası altında aynı telefonu satmaya başladı.. Bunun muhakkak prosedürü vs. vardır bu sizi ne ilgilendirir? Bir kişi değinmişti Huawei markasına.. Sorsan insanlara direk laf atarlar ancak adamlar yapıyor, yaptıklarının hakkını da veriyor.. Ucuz mal her zaman kalitesiz, pahalı olan her zaman iyi mantalitesi nasıl yerleşti ise bizlere bunun önüne geçilmiyor.. Her neyse..

Diyeceğim o ki, Telpa.. Evet, başlıca bir sorun ancak teknoloji de şans işi biraz da.. Kutudan ne çıkacağı belli olmuyor ama ben yaşamadım Telpa ile sıkıntı.. Hangi firma, kurum, kuruluş olursa olsun muhakkak ki hakkında şikayet de olacaktır.. Buna bu kadar çok takılmayın derim..

Telefonu alacak olanlara da tavsiye ederim.. Yazılımsal problemleri olmasına karşın, güncelleme ile düzelteceğini umuyorum ki düzeltilmese bile kullanımı engelleyecek herhangi bir problemi yok..

Kalın sağlıcakla..

-Aybars..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Acaba bu telefon taksitle alınabiliyor mu ? cevaplarsanız sevinirim çünkü üç tane birden alınıcak taksitsiz zor kalkarım işin içinden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya bende ısınma problemi var normal mi dungeon hunter 4 oynarken 46 derece oluyor ve aksine fps artışı oluyor telefoncuya sordum GM discovery ısınır doğaldır dediler telefondan anlayan birine sordum dedi ki 4.2 den kaynaklı 4.4 gelince düzelir ne yapacağımı şaşırdım sizde de oluyor mu

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya bende ısınma problemi var normal mi dungeon hunter 4 oynarken 46 derece oluyor ve aksine fps artışı oluyor telefoncuya sordum GM discovery ısınır doğaldır dediler telefondan anlayan birine sordum dedi ki 4.2 den kaynaklı 4.4 gelince düzelir ne yapacağımı şaşırdım sizde de oluyor mu

Ben şarja taktığımda veya uzun sure oynadığımda 46 dereceye kadar cikabiliyor maksimum 48 gördüm sarjda iken