General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

samettamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 ay oldu alalı, gayet memnunum. Şuanki sorunlarım ;
1-Radyo yok
2-Kullanıcı sayısı çok az sanki tek ben kullanıyormuşum gibi :) oysaki bu telefon alınmazmı ya.. Herşeye rağmen çok akıllıca bir şey yaptığımı düşünüyorum. Pil ömrünü merak edenler, discovery den daha iyi gidiyor çoook rahat 1 gün kullanıyorum. şarj aletini yanımda taşımıyorum gerek duymuyorum o kadar rahatım :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
1 ay oldu alalı, gayet memnunum. Şuanki sorunlarım ;
1-Radyo yok
2-Kullanıcı sayısı çok az sanki tek ben kullanıyormuşum gibi :) oysaki bu telefon alınmazmı ya.. Herşeye rağmen çok akıllıca bir şey yaptığımı düşünüyorum. Pil ömrünü merak edenler, discovery den daha iyi gidiyor çoook rahat 1 gün kullanıyorum. şarj aletini yanımda taşımıyorum gerek duymuyorum o kadar rahatım :)

Öncelikle hayırlı olsun. Sana birkaç sorum olacak, cevaplarsan sevinirim.

1. Görüntülü konuşma var mı? Şebeke üzerinden olmadığını biliyorum çünkü Samsung patentini almış. Var mı görüntülü konuşma?

2. Kendisine ait müzik çaları yok diye duydum, doğru mu? Yani mesela Samsung'taki gibi kendisine ait müzik çaları var mı işte?

3. İzlediğim videolarda oyunlarda kasma yoktu fakat oyun bir süre oynandıkça veri depolar ve kasmasına sebep olan etkendir bu. Siz uzun vadede bir oyunu oynayıp hiç kasma gördünüz mü? Modern Combat 3'te kasma var mı mesela?

4. Telefonda herhangi bir kasma var mı?

5. Köşeleri oyun oynarken ciddi bir şekilde rahatsız ediyor mu?

samettamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hayırlı olsun. Sana birkaç sorum olacak, cevaplarsan sevinirim.

1. Görüntülü konuşma var mı? Şebeke üzerinden olmadığını biliyorum çünkü Samsung patentini almış. Var mı görüntülü konuşma?

2. Kendisine ait müzik çaları yok diye duydum, doğru mu? Yani mesela Samsung'taki gibi kendisine ait müzik çaları var mı işte?

3. İzlediğim videolarda oyunlarda kasma yoktu fakat oyun bir süre oynandıkça veri depolar ve kasmasına sebep olan etkendir bu. Siz uzun vadede bir oyunu oynayıp hiç kasma gördünüz mü? Modern Combat 3'te kasma var mı mesela?

4. Telefonda herhangi bir kasma var mı?

5. Köşeleri oyun oynarken ciddi bir şekilde rahatsız ediyor mu?

Öncelikle teşekkür ediyorum hocam. Sorularını elimden geldiğince bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışacağım.
1-Görüntülü görüşme kullanıcı yorumlarından okuduğum kadarıyla olduğu yönünde idi. Ancak tabi ben denemediğim için sadece duyduğumu söylüyorum.
2-Kendisine ait müzik çaları yok maalesef "Google Play Müzik" programını onun yerine getirilmiş.
3- Uzun süreli oyunlar oynadım fakat kasma gibi bi sorunla karşılaşmadım gerçekten o konuda sağlamdır. Takılma gibi bir sorun göremedim.
4- Telefonda şu ana kadar (epey bir program oyun, Nova arayüzü yüklü olmasına rağmen) kasma olmadı, hata almadım.
5- Köşeleri pek sıkıntı yaratmadı aslında. Siz söyleyene kadar hiç böyle bir sorun düşünmemiştim, yani o konuda da fazla sorun yaratmıyor hocam.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Öncelikle teşekkür ediyorum hocam. Sorularını elimden geldiğince bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışacağım.
1-Görüntülü görüşme kullanıcı yorumlarından okuduğum kadarıyla olduğu yönünde idi. Ancak tabi ben denemediğim için sadece duyduğumu söylüyorum.
2-Kendisine ait müzik çaları yok maalesef "Google Play Müzik" programını onun yerine getirilmiş.
3- Uzun süreli oyunlar oynadım fakat kasma gibi bi sorunla karşılaşmadım gerçekten o konuda sağlamdır. Takılma gibi bir sorun göremedim.
4- Telefonda şu ana kadar (epey bir program oyun, Nova arayüzü yüklü olmasına rağmen) kasma olmadı, hata almadım.
5- Köşeleri pek sıkıntı yaratmadı aslında. Siz söyleyene kadar hiç böyle bir sorun düşünmemiştim, yani o konuda da fazla sorun yaratmıyor hocam.

Teşekkürler hocam. Peki hiç pişman oldunuz mu? Mesela hiç ''Keşke LG G2'' alsaydım dediğiniz oldu mu?

samettamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşima da LG G2 aldik inceledim ama pişman olmadim aldigima :) benim tek sıkıntım radyo olmaması. Discovery radyo apk sini yukledim ancak calistirmadi. İzinlerden dolayimi olmadi bilmiyorum ama daha root işlemi yapmadim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşima da LG G2 aldik inceledim ama pişman olmadim aldigima :) benim tek sıkıntım radyo olmaması. Discovery radyo apk sini yukledim ancak calistirmadi. İzinlerden dolayimi olmadi bilmiyorum ama daha root işlemi yapmadim.

LG G2'de de Radyo yok. Türkiye romunu Almanya romu ile değiştirdim ve Telefonun orjinal radyosu geldi. Belki senin telefonununda farklı romları varsa orjinal (stock) yükleyebilirsin radyosu olan elbet vardır. Root zaten zararlı bir işlem değil, telefondaki tüm yetkilere sahip olabiliyorsun ve root yüklersen cok rahat radyo kullanırsın telefonunda.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada benimde bir kaç sorum olucak izin verirsen.

1. Telefonların köşeleri çok sivri olduğundan ve büyük bir telefon olduğundan cepte batma yapıyormuş.
2. Telefon Knock on/off özelliği olduğu için ekranı cebinizde iç tarafa gelicek şekilde koyulduğu zaman telefon açılıyormuş ve uygulamalara giriyormuş.
3. Telefonu zorlamanı rıca edicem senden :D Real racing 3 şu anda grafik olarak cok sağlam bir oyundur bunu kesintisiz 35 40 dakka oynarsan hem telefonunda kasma sorunları varmı hemde aşırı ısınma sorunları olduğunu gayet iyi anlayacaksın ve bizimlede paylaşmış olursun.
4. Telefonun yanında kulaklık geldimi ? geldiyse ses kalitesi nasıl ?
aklıma başka bişi gelirse sormaktan çekinmem :D

samettamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2'de de Radyo yok. Türkiye romunu Almanya romu ile değiştirdim ve Telefonun orjinal radyosu geldi. Belki senin telefonununda farklı romları varsa orjinal (stock) yükleyebilirsin radyosu olan elbet vardır. Root zaten zararlı bir işlem değil, telefondaki tüm yetkilere sahip olabiliyorsun ve root yüklersen cok rahat radyo kullanırsın telefonunda.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada benimde bir kaç sorum olucak izin verirsen.

1. Telefonların köşeleri çok sivri olduğundan ve büyük bir telefon olduğundan cepte batma yapıyormuş.
2. Telefon Knock on/off özelliği olduğu için ekranı cebinizde iç tarafa gelicek şekilde koyulduğu zaman telefon açılıyormuş ve uygulamalara giriyormuş.
3. Telefonu zorlamanı rıca edicem senden :D Real racing 3 şu anda grafik olarak cok sağlam bir oyundur bunu kesintisiz 35 40 dakka oynarsan hem telefonunda kasma sorunları varmı hemde aşırı ısınma sorunları olduğunu gayet iyi anlayacaksın ve bizimlede paylaşmış olursun.
4. Telefonun yanında kulaklık geldimi ? geldiyse ses kalitesi nasıl ?
aklıma başka bişi gelirse sormaktan çekinmem :D

Hocam
1- telefon köşeleri sivri ama bi sorun teşkil etmedi.
2- evet o özellik acil olduğunda telefon saçma sapan yerlere gidebiliyor. Bende mesela sürekli kameraya girip fotograflar çekiyor ben çok sonradan farkediyorum. Eğer cebinde kullanacaksan bu özelliği kapatman gerekli.
3- telefonu bugün zorladim. Asphalt 8 i epey bi sure oynadım (şarj bitene kadar oynayacaktim ama o konuda sağlam cikti bitiremedim) başindan sonuna kadar kazma veya takilma hic olmadi. Ama evet oyunu actiktan bi sure sonra arka kisim isinmaya basliyor fakat cokda fazla isinma olmuyor.
4- kulaklik yine discovery dekinin aynisi. Diğer kulakliklarla karsilastirdim sonuç hepsinde ayni, hatta orijinal kulakligi daha iyi ses veriyor gibime geldi.
......

Telefona root attim, discoverydeki radio yy yükleyip izinleri verdim ancak olmadi. Dediğin gibi başka ülkedeki stock romlardan bulursam atabilirim. Şimdilik ROM kurma gibi birşey denemek o riske girmek istemiyorum.

yusufalieryurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun lite modelini aldım arkadaşlar çok güzel. Nasıl ilk çıkktıgında s3 için çok büyük diyorduk alıştık bu da aynısı çok kullanışlı kasma yok . Modern Combat 3 yanında ücretsiz olarak geliyor indirdim kullandım büyük ekran da çok ayrı oluyor. :) General Mobile Elite ve Lite modeli yok satıyor millette elinde patlıyor diyor. :) Kötüleyecek yer bulamadınız degil mi arkadaşlar. 999 tl ye bu telefon süper. Ayrıca begenmiyorsan kullanma boşuna kötüleme yapma. Kullanmayan adam gelip buraya yorum yapıp insanların aklını karıştırmayın. Anlamıyorum niye millet kullanmadıgı telefonu kötüler sanki karşı firmanın ortagı gibi davranmayı bırakın. Türk firmasının az yanında olun. Arkadaşlar gönül rahatlıgı ile kullanın sorunuz varsa cevaplarım. Telefon yok satıyor bu arada çıkar çıkmaz ilk parti bitti bir de laf yapmayın :) hayırlı akşamlar

yusufalieryurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Tokat ilçesinden aldım burada kargodan geldi hemen aldım fakat belki kalmış olabilir almak istersen yardımcı olurum.Vodafone ve avea bayilerine bak direk telpa ile anlaşmalı yerlere geliyor. Ayrıca telpanın sitesinde hangi il ve ilçelerde bulundugunu gösteriyor

samettamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Tokat ilçesinden aldım burada kargodan geldi hemen aldım fakat belki kalmış olabilir almak istersen yardımcı olurum.Vodafone ve avea bayilerine bak direk telpa ile anlaşmalı yerlere geliyor. Ayrıca telpanın sitesinde hangi il ve ilçelerde bulundugunu gösteriyor

Hadi ya benim memlekete kadar gitti demek :) hayirli olsun gule güle kullan hocam.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Genellikle açıklamada yazıyor.

Migrostan almisti kuzenim. Bu da surumunun ekran goruntusu:
azupabut.jpg

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Migrostan almisti kuzenim. Bu da surumunun ekran goruntusu:
azupabut.jpg

Kardeş ben pek anlamam, ama radyosu varsa paralel ithalattır. Paralel ithalat olmayan cihazlara bak, radyosu yoktur. Ama kuzenin radyoyu kendisi atmışsa o başka tabi. Ama bence LG ürünü alınacaksa paralel ithalat alınması sanki daha mantıklı. LG Türkiye ''20 Nisan'da güncelleme gelecek'' dedi, hala ses yok. Çok sorumsuzlar. Paralel ithalata da kuzenin fazla takılmasın, serviste belki sorun yaşar o kadar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam hayırlı olsun güle güle kullan. ben de elite lite modelini almayı düşünüyorum. telefon nasıldır bizi bilgilendirirsen sevinirim. ne kadar bellek sana kalmış, sistem ne kadarını kullanıyor. kamerası, ekranı nasıl. oyunlarda veya ana ekranda kasılma falan var mı...

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Kardeş ben pek anlamam, ama radyosu varsa paralel ithalattır. Paralel ithalat olmayan cihazlara bak, radyosu yoktur. Ama kuzenin radyoyu kendisi atmışsa o başka tabi. Ama bence LG ürünü alınacaksa paralel ithalat alınması sanki daha mantıklı. LG Türkiye ''20 Nisan'da güncelleme gelecek'' dedi, hala ses yok. Çok sorumsuzlar. Paralel ithalata da kuzenin fazla takılmasın, serviste belki sorun yaşar o kadar.
Kuzen öyle işlerden anlamaz. Başka bi arkadaş Teknosa'dan aldı, onda da var radyo.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ya paralel maralel, adamlarin garantisi normal G2lerden farkli mi degil, telefonun eksikligi var mi yok. Bisey fark etmiyor yani :D

Garantisi farklı arkadaşım yanlış biliyorsun, tr cihazlarına resmi distribütor olan vintek elektronik bakıyor(orjinal LG servisi),paralel ise getirene göre değişiyor yan sanayi parça takarlar ruhyn bile duymaz, en ufak şeye kullanıcı hatası derler vs.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hayirlisi olsun arkadasim ben de istiyorum nereden aldin nasil kaç tl kapida ödeme varmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu teli nereden nasil kac tl ye alabilkirm cvp yazarsaniz cok ii olur tesk