Galaxy Y telefon hakkında

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bak sana kısa ve öz diyeceğim, young dan kesinlikle uzak durman. Telefon androidi öyle bir kötü hale getirmiş ki , illallah dedirtiyor. Ekran kalitesi,performansı hızı olsun her şeyi kötü. 350 tl ona vereceğine Htc explorer al. hem kasa,hem performans olarak çok daha iyi youngdan.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Y-S5360-vs-HTC-Explorer

bana kalırsa flashsız telefon aldım diye çok yakınırsın ileride, sadece youtube videolarını açarsın, gerisi fos.

ben de telefon alacağım zaman 5-6 ay araştırdım, özellikle galaxy y yi çok şikayet var üründen.o zaman htc explorerin fiyatı 500 civarıydı.

CuriousDroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bak sana kısa ve öz diyeceğim, young dan kesinlikle uzak durman. Telefon androidi öyle bir kötü hale getirmiş ki , illallah dedirtiyor. Ekran kalitesi,performansı hızı olsun her şeyi kötü. 350 tl ona vereceğine Htc explorer al. hem kasa,hem performans olarak çok daha iyi youngdan.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Y-S5360-vs-HTC-Explorer

bana kalırsa flashsız telefon aldım diye çok yakınırsın ileride, sadece youtube videolarını açarsın, gerisi fos.

ben de telefon alacağım zaman 5-6 ay araştırdım, özellikle galaxy y yi çok şikayet var üründen.o zaman htc explorerin fiyatı 500 civarıydı.

:thumbup: 350 lira bütçeden kalan 20 lirayla da telefona aksesuar alırsın.

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Bana kalırsa düşük bütçeli android telefon düşünme. İnsanın sabırını zorluyor. Ya lumia 520 yada Nokia'nın asha serisine bak. İlla android telefon istiyorum dersen samsung galaxy mini 2 al derim.

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen biriktir bizim gibi ortada kalma Samsung alıp :) S4 bile nasıl zorluyor yavaş çalışıyor Young'u düşün sen ;) Önerim; HTC explorer keşke onu alaydım zamanında :'( İlla Young istersen yenisini al eskiyi alma yenileri 1000 Mhz , ram falan yüksek,flash var :)

l4N1M3l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki arkadaşlar ben bu exploreri alsam rahat edermiyim ?
bu arada yorumlar için saolun :)
Ama kafam karıştı la param yok annem alıyo hem kardeşime hem bana ALLAH'a ŞÜKÜR
kardeşim kesin young alcak arkisi kullanmış jet gibi hızlıymış 2 yıl kulanmıs hala kulanıyomus.
o kullansın ben htc alıyım onla takas yapak bakalım hangimiin ki daha iyi :D bu yorumları ona gösterdim diyo ki bakma onlara sanki onlar telefonu kullandı diyo :D
yani bana tercihiniz htc explorer
spiderman gibi oyunları oynarmı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu htc explorer de wifi warmı ?

arkadaşlra htc özelliklerini yazarsanız sevinirim android varmı ? nerden oyun indircem ?

Arkadaşlar birde 2 çekirdekli ucuz telefon hiç mi yok yaw 0 el :D
bu htc desire c güzelmiş onu almayı istiyorum sizce pişman olmayacağım bu 35* tl civarı parayla hangi telefonu alabilirim ?
ve birde bu htc explorer duvar kagıdı deyisirmi ?

CuriousDroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Explorer'ı kullanmaya gerek mi var? Desire C kullanıcısı olarak yazdım bunları. sonuçta ikisininde ram kapasitesi aynı. acaba arkadaşların içine 10 tane uygulama yükleyip mi kullanıyolar? kullanıma bağlı telefonun hızı. galaxy y almak afedersiniz ama aptallık olur. daha iyisi varken kötüsünü niye alasın?

l4N1M3l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben baktım desire c süper bişey fakat sorum olucak temple run veya şu silahlı oyun varyha dead bilmem ne zombiler var onu oynarmı hiç kasmadan sen oynuyon mu curious bey ? :)

Cxoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 3Gs al ikinci el :thumbup1:

l4N1M3l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karar verdim 299 TL HTC Explorer alcam sizce firim iyimi tutarmı beni yıllarca :D

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Karar verdim 299 TL HTC Explorer alcam sizce firim iyimi tutarmı beni yıllarca :D

HTC nin kasası sağlamdır, samsung gibi dandik plastik kullanmıyorlar.Eğer telefona nazik davranırsan 2-3 yıl götürür. Bir zaman sonra elbet kasmalar olacak her android telefonda olduğu gibi, ve bu olağan bir şey.

Kardeşine söyle, galaxy y kullandım, halamda var ve gerçekten androidi çok kötü hale getirmis, bir de telefonda kasmalar başlarsa hiç çekilmez. O fiyata yapabileceğin en iyi seçim exploler.

1 sene önce explorer 450-500 TL ydi.fiyatı bayağı düşmüş durumda,300-360 arası değişiyor.

emin ol kardeşin galaxy y yi alınca karşılaştırırsın, iyiki bunu aldım dersin. Zamanında çok ama çok araştırma yaptım, explolerde şüphen olmasın, her türlü y den daha iyi bir telefon.

CuriousDroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben baktım desire c süper bişey fakat sorum olucak temple run veya şu silahlı oyun varyha dead bilmem ne zombiler var onu oynarmı hiç kasmadan sen oynuyon mu curious bey ? :)
dead trigger'dan bahsediyosun sanırım. dead trigger oynamadım ama youtube'dan bulduğum videoya bakabilirsin: http://www.youtube.com/watch?v=7sNZ10USGXY temple run, subway surfers sorunsuz oynanıyo. bu arada htc malzeme kalitesine önem verir. her ne kadar güncelleme desteği sorunu olsa da. zaten bu fiyattaki bir telefona kimse jelly bean güncellemesi vermeyeceğinden sorun olmaz :) hepsiburada.com 489 liraydı Desire C. ben de 1,5 ay önce almıştım. o zaman teknosa'da 500 liraydı. şimdi 600'e yükseltmişler. eğer 600 MHz senin için yeterliyse Desire C alman iyi olur.

sen yine de oyun konusunda pek bi şey bekleme. o dead trigger falan bi süre sonra kasabilir. o fiyata böyle oyunlar oynayayım diyosan sony xperia e'ye bak. xperia e'nin görüntü kalitesi biraz kötü ama karar vermeden önce internetten videolu incelemelerine bak derim. çünkü desire c oyun telefonu değil. imkanın varsa explorer, desire c ve xperia e'yi bi teknoloji mağazısının standında incele. telefonları yakından görmen lazım.

kullanım amaçlarını yazsan ?

l4N1M3l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmm kararım Explorer yorumlar için çok saolun ve kardeşimin biliyorum ki telefonu kasıcak alsın galaxy y yi almasının sebebi zaten alo demek miş internete girince görürüm ben onu :D
Telimi vermem ona ve benim kullanma amacım biraz oyun oynamak ve internette gezmek umarım explorer karşılıyordur bunları sizce karşılarmı ?
Oynayacagım oyun temple run subway ve buna benzer küçük oyunlar ama mutlaka herhalde gta vicecity yüklerim azcık kasar ama bisi olmaz ondan da
Sizce bu istegimi karşılarmı bu explorer ?

Arkadaşlar telefon sıfırlama diye bişi varmış eğer kasma olursa ben böle bu explorere format atsam hızlanırmı ?

CuriousDroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu sıfırlarsan içindeki uygulamalar (sonradan yüklenen) silinir ve biraz hızlanır. pek bi anlamı yok. subway surfers temple run rahat oynanır. hayırlı olsun.

AzapHG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende galaxy y almayı dusunuyorum. Bütcem 350 TL :) Aradığım cevaplar verilmiş ama, Facebook, Twitter gibi bi çok sosyal paylaşım sitelerinee rahatca girebılırım sanırım? Oyun olarak bilmiyorum yanı 16 yaşındayım öyle çocuksu oyunların vakdi geçdı sanırım. Eğlence olarak Fruit Ninja fln :P angry birds gibi oyunlara sıkılınca gırebılırım yanı kısacası bu gibi oyunlarda kasma yaparmı, klavyesı nasıldır? İyi yazılıyormu klavyede hızlımı işlenıyor yazılar. Bu gibi sorularım var aranızda kullanan arkadaşlarımızda varmış bi ilgilenırseler sevınırım :)

l4N1M3l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş kardeşim alcak ama ben vazgeçirmeye çalışıyorum çünkü günler ilerledikçe telefon şişme yapıyomuş forumun başında yazıyo bence sende vazgeç HTC EXPLORER al bence kafan rahat etsin ;)

AzapHG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş kardeşim alcak ama ben vazgeçirmeye çalışıyorum çünkü günler ilerledikçe telefon şişme yapıyomuş forumun başında yazıyo bence sende vazgeç HTC EXPLORER al bence kafan rahat etsin ;)

Dıs tasarım oazım bana kardesım HTC cok buyuk :) Fazla farkı yok sanırım galaxy y den.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
galaxy y yerine kesinlikle ve kesinlikle galaxy mini al. fiyatları aynı oluyor. ve aralarında çok fark var. galaxy y almayın aldırmayın.

AzapHG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy y yerine kesinlikle ve kesinlikle galaxy mini al. fiyatları aynı oluyor. ve aralarında çok fark var. galaxy y almayın aldırmayın.

Valla kardşeim bi karar veremedım yaw :S Galaxy mini ninde tasarımı kotu o kafama yakılıyor.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Valla kardşeim bi karar veremedım yaw :S Galaxy mini ninde tasarımı kotu o kafama yakılıyor.

galaxy y yi aç kullan. birde galaxy miniyi. dışardan bakma. aç bi menuyu gez ilk bakışta ekrandaki simgelerin kalitesini görünce bile kararın galaxy mini olacak. tabi alacak olan sensin. ama bi açıp bak almaya gittiğinde. tipine göre alma, ayrıca galaxy mininin tasarımı da gayet hoş (bence).

AzapHG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy y yi aç kullan. birde galaxy miniyi. dışardan bakma. aç bi menuyu gez ilk bakışta ekrandaki simgelerin kalitesini görünce bile kararın galaxy mini olacak. tabi alacak olan sensin. ama bi açıp bak almaya gittiğinde. tipine göre alma, ayrıca galaxy mininin tasarımı da gayet hoş (bence).

Tamam kardeşim gittiğimde 2 sinide inceleyeceğim. Düşüncelerın ıcın sağol bende galaxy mini tarafına geçdım :)

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung almak en büyük aptallık olur.Kimse alınmasın ama berbat bir şey.Kardeşim sende diyosun Vice City yüklicem diyorsun sonra android istiyorsun.Apple al kafan rahat olsun bare.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0

galaxy mini kurcaladım bayağı galaxy y den iyi olabilir ama explorer dan iyi değil bence.

l4N1M3l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen baktım explorer en iyisi :)
İnşallah alıcaz da AMİN . :D