Aslında bende bu plastik Samsung'u önermem ama adam bütçem 350 TL diyor.
bayram geliyor birkaç haftaya az dişini sıksın

Aslında bende bu plastik Samsung'u önermem ama adam bütçem 350 TL diyor.
Kardeşim bak sana kısa ve öz diyeceğim, young dan kesinlikle uzak durman. Telefon androidi öyle bir kötü hale getirmiş ki , illallah dedirtiyor. Ekran kalitesi,performansı hızı olsun her şeyi kötü. 350 tl ona vereceğine Htc explorer al. hem kasa,hem performans olarak çok daha iyi youngdan.
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Y-S5360-vs-HTC-Explorer
bana kalırsa flashsız telefon aldım diye çok yakınırsın ileride, sadece youtube videolarını açarsın, gerisi fos.
ben de telefon alacağım zaman 5-6 ay araştırdım, özellikle galaxy y yi çok şikayet var üründen.o zaman htc explorerin fiyatı 500 civarıydı.
Karar verdim 299 TL HTC Explorer alcam sizce firim iyimi tutarmı beni yıllarca![]()
dead trigger'dan bahsediyosun sanırım. dead trigger oynamadım ama youtube'dan bulduğum videoya bakabilirsin: http://www.youtube.com/watch?v=7sNZ10USGXY temple run, subway surfers sorunsuz oynanıyo. bu arada htc malzeme kalitesine önem verir. her ne kadar güncelleme desteği sorunu olsa da. zaten bu fiyattaki bir telefona kimse jelly bean güncellemesi vermeyeceğinden sorun olmazben baktım desire c süper bişey fakat sorum olucak temple run veya şu silahlı oyun varyha dead bilmem ne zombiler var onu oynarmı hiç kasmadan sen oynuyon mu curious bey ?![]()
Kardeş kardeşim alcak ama ben vazgeçirmeye çalışıyorum çünkü günler ilerledikçe telefon şişme yapıyomuş forumun başında yazıyo bence sende vazgeç HTC EXPLORER al bence kafan rahat etsin![]()
galaxy y yerine kesinlikle ve kesinlikle galaxy mini al. fiyatları aynı oluyor. ve aralarında çok fark var. galaxy y almayın aldırmayın.
Valla kardşeim bi karar veremedım yaw :S Galaxy mini ninde tasarımı kotu o kafama yakılıyor.
galaxy y yi aç kullan. birde galaxy miniyi. dışardan bakma. aç bi menuyu gez ilk bakışta ekrandaki simgelerin kalitesini görünce bile kararın galaxy mini olacak. tabi alacak olan sensin. ama bi açıp bak almaya gittiğinde. tipine göre alma, ayrıca galaxy mininin tasarımı da gayet hoş (bence).
galaxy y yi aç kullan. birde galaxy miniyi. dışardan bakma. aç bi menuyu gez ilk bakışta ekrandaki simgelerin kalitesini görünce bile kararın galaxy mini olacak. tabi alacak olan sensin. ama bi açıp bak almaya gittiğinde. tipine göre alma, ayrıca galaxy mininin tasarımı da gayet hoş (bence).