Galaxy S3 Yardım Lütfen...!

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bana OTA yoluyla geldi telefonuma 4.1.2,ben bunu kurmak istiyorum ama internetim 150 veya 200 kb/s hızında bazen daha düşüyo.Mesela daha da düştü diyelim şarjım azaldı,ben telefonu şarja taksam güncellemeyi öyle indirip kursam bişey olur mu ? Bi de internetten indirme sırasında iptal edersem bişey olur mu ? Teşekkürler.

Reaksiyon puanı
2,148
Dosyayı indirmeden güncellemeye başlayamayacağı için indirirken yarıda kalırsa birşey olmaz. Ama OTAdan hiç güncelleme yapmadım belirtiyor mu şu an indiriliyor şu an yükleniyor falan diye bilmiyorum eğer belirtiyorsa indirme sırasındaki kesintiden birşey olmaz.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dosyayı indirmeden güncellemeye başlayamayacağı için indirirken yarıda kalırsa birşey olmaz. Ama OTAdan hiç güncelleme yapmadım belirtiyor mu şu an indiriliyor şu an yükleniyor falan diye bilmiyorum eğer belirtiyorsa indirme sırasındaki kesintiden birşey olmaz.

Teşekkürler.

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
güncelleme indirme ve indirdikten sonra kurması farklı farklıdır.. yani güncellemeyi yüklersin ama kurmazsın , istersen kesersin bişey olmaz... ama güncellemeyi indirdin , indirdikten sonrada kur dedin telefon kapanıp download a başlayacak , işte tam orda şarjın biterse yada yarıda kesersen teelfonu brcik edersin ,

sana tavsiyem internetten güncellemeyi indirirken telefonun şarjı full olsun ya da bitmeye yakınken şarja tak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
kies de zaten güncelleme olmadan once teleefonun sarj durumu tam olsun diye bir uyari var. internet den yapacagın güncelleme baglanti durumuna gore değişir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim seninle nerden konusa bilirim çok acil yardımına ihtiyacım var