Galaxy s3 wifi siz viber ve whatsapp çalışmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet sorun çözüldü özellikle avea hatlarda avea 3g ayarı alınca sorun yaratıyor bazen.
Ayarlar/Diğer Ayarlar /Mobil Ağlar / Erişim Noktası Adlarına gelin telefon tuşlarından home solundakine basın ve sıfırlaya basın sorun çözülücektir.
Çok tesekkur ederım kac gundur buna ugrasıyorum baska forumlarada baktım bulamadım. Hatta az once avea bayısındeydım ordada yapamadılar sınırlendım bılgısayarın basına oturdum ben bu sorunu cozucem abı dedım ve sansıma sız cıktınız :))) sorun cozulmustur bu kadar basıt bısey yuzunden kac gundur sınır olduguma ınanamazsınız :)

mertsozuer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar/Diğer Ayarlar /Mobil Ağlar / Erişim Noktası adlarına gel, homu tuşuna bas ve sıfırla tüm sorun çözülüyor. Tecrübeyle sabit :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s 3 mini den watsapa giremiyorum daha bir saat önce giriyordum simdi ise baglantı sorunu var diyor tekrar kaldırdım yükledim aynı nete giriyorum ama watsapa girmiyor deli oldum yardım edin :''((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
usta büyüksün yemin ediyorum allah senden razı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen sorun çözüldü, yardımcı olan herkese tesekkürler

kubrasafak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler işe yarıyor umarım bir daha lazım olmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yapamadım
Evet sorun çözüldü özellikle avea hatlarda avea 3g ayarı alınca sorun yaratıyor bazen.
Ayarlar/Diğer Ayarlar /Mobil Ağlar / Erişim Noktası Adlarına gelin telefon tuşlarından home solundakine basın ve sıfırlaya basın sorun çözülücektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
o değil de benim wifi yok ve aveadan ücretsiz paket geldi onunla whatsapp açabilir miyim acaba? :( bir de indirirken liram gider mi giderse ne kadar :confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla kısa ve öz çözmeme yardımcı oldun kardeş kimsenin resetlemesine ihtiyaç yok aynı sorunu yaşayan bu şekilde halledebilir...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam Allah razı olsun kaç gündür kafayı yicektim teli güncelledim olmadı pc eski olduğu için yedekleyip reset te atamadım tele. senin sayende düzeldi bu sorun eyvallah. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bendede whatsapta videoyu sadece 10 saniye gönderiyor neden telefonum s3 mini

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende s4 var avea sınırsız internet paketi var wifi olmadan whatssap ve facebook bildirimleri gelmiyor ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayarlar/Diğer Ayarlar /Mobil Ağlar / Erişim Noktası adlarına gel, sol alt özellikten sıfırlama yapın!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teşekkür edemi dostum benimde aynı sorun vardı ve haloldu şimdi formata gerek yokmuş :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar telefonum s3 mini sadece 10 saniye video gönredebiliyorum neden?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kaynı sorun bende de vardı. S5 operatörün ayarlarının bulunduğu yere giti mms, internet, ayarlarının olduğu yer, sonra ayarları sıfırlandır de, hiçbirşey silinmiyor. anında sorun çözlüyüyo, başka yerleri kurcalamaya gerek yok,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Whatsaap da videolarınız uzun videolar 10 saniye halinde parça parça gidiyosan eğer ön kamerayı kullanın kesinti olmadan 4-5 dk lık videoları göderebilirsiniz .