Galaxy S3 ümün ekranı kırıldı

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim Telefon 2 kez düştü ilkinde Ekranı temizlerken Para saçar gibi uçurduk Ekran üstü rahat 2 metre sürüklendi çerçevesinde 2 noktaCIK iz çıktı o kadar Ekranda iğne ucu kadar bir şey yok (Kaldırımda Yani zemin Taşlı tırtırlı gibi bişi..).. ikincisi de Dershanede cebimden ekran üstü yere kapaklandı yine bir şey yok...

tcspirit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatımda bu telefon kadar ekranı kırılan telefon görmedim.

Çok satıyor o nedenle falan demeyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim s3 tırtıklı betona düştü.
sonuç ; telefonun sağ üst yeri içeri göçtü yada koptu. sağ üstten pah olarak 5 cm beyazlık oluştu kırılma değil çatlama değil.
ekranda hafif çizikler kasadada. neyse telefon sapa sağlam çalışıyor. cuma günü namaz saatinde 12 gibi oldu.
16 gibi baktığımda telefonun rengi değişmiş sağ üst tarafta akıntı gibi bişey vardı simsiyahtı. neyse 2-3 saat sonra ekran tamamen siyahlaştı.
servise verdik, fiyat bekliyoruz. 500 tl çıkarsa galaxy mini alırım artık. sizce fiyat ne olur ? anakart değişir sanırım.

sonuca gelirsek ; s3 gerçekten sağlam telefon. düştüğü ortama bağlı olarak ekran kırılmaları oluyor. daha önce park kaldırımlarına iki kere üst üstte çarparak düştü ve ufak çiziklerle kurtulmuştum. ekran koruyucusu şart.

not ; bunların hepsi kılıfsız olarak başıma geldi

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bizim arkadaş düşürdü 480 tl istedi . Uğraşmayın s3le falan iphone alın hayatınızı yaşayın.Drop test şampiyonu her zaman ayfondur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya beyler bende yeni düsürdüm s3 ümü :( içim acıyr.. dokunmatıgınde herhangibi sorun yok. sadece camı catlamıs durumda. cam degisicek ani. nerden nasıl yapıcagımı bilmiyorum. yardımcı olurmusunuz .s

sozzy1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bnde note 2 aldım daha 1 aylık cihaz.araba kullanırken kucağımdan arabanın paspasının üstüne düştü. bi baktım ekran çatlamış.bide servisi arayınca fiyatın 550 tl olduğunu öğrenince üzüntüm ve sinirim ikiye katlandı.telefondan çok memnunum ama bu olay can sıkıyor.kesinlikle servise vermeyi düşünmüyorum. bundan sonra garantili telefonu hayatta almam.paso kaçak !!!

ekranla cam birleşikmişmişte o yüzden ekranla cam beraber değişiyormuş.bu kadar yalan olur mu !! internette acemiler kendileri değiştiriyor,samsung servisi yok ,ekranda değişecek diyor. samsung markası bu yönüyle tam bir basit üretici taktiğine yöneliyor.!ama yapıcak bşey yok ! apple 'a o kdar dalga geçtikten sonra telefonumu değiştirmeyeceğim! alırım bi tane cam kendim takarım, hem daha ne kadar masraf çıkabilirki !!!:)

samsung kullanan arklara tek tavsiyem kapaklı kılıf kullanmaları! kullanmı çok rahatsız edici evet ama en azından böle sıkıntılarla uğraşmazsınız

arkadaşlar ben ebay sitesinden satın aldım orj mavi dış cam 60 tl civarında 20 gun içinde elime ulaşacagını tahmin ediyorum kendim yapmayı düşünüyorum eğer sorunsuz halledebilirsem resimlerle ya da videoyla paylaşacağım sizlerle umarım sorunsuz olur da 700 tl lik zarardan kurtuluruz :)

aynen sen yap bakalım ,başarırsan bende deneyeceğim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende çok düşürdüm birsey olmuyordu lakinnn herşey düne kadarmış en son benım ekranımda kırıldı ve en uygun degıstıren 470e buldum gıttı parada telde yarın alcam bakalım duruımu ne ?? :(

YGT3M

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar, aynı sıkıntı benim de başıma geldi . ben telefoncuyum artık EKRANI tamamen değiştirmenize gerek yok ve 450-650 tl gibi rakamları ödemenizede. Kendim sadece s3 ün on dokunmatik camını ithal edip değistirdim. Dükkanım ankara yenimahallede ilgilenen arkadaşlar ve mağdurlar irtibata geçebilir.
yiğit üçem 0532 548 12 21

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben doğubankta değiştirdim ancak ne yazık ki eskisinin yerini tutmadı ekranda donma ve kaymalar yaşiaandı bunun üzerine eski ekranı geri taktırdım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar yalnız dıkkatınızı cekmek ısterım benım bahsettıgım parca ekran degıldır ekranı saglam olup sadece DOKUNMATIK kısmı kırılmıs galaxy s3 kullanıcıları ıcındır yanı gorılla glass2 dıye adlandırılan dokunmatık kısımdır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum elimden düştü. ekran kırılmadı ama içindeki renk bozuldu, ekran git gide pembeleşiyor. ne kadar masrafım gider. ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar s3 almayı dusunuyorum aklıma takılan te sorun camının cabuk kırlması cogu kısıde gördum kırılmıs bıde ben dıkkatlı bı ınsan deılım alırsam telefonu nasıl koruyabılırım bı fıkrınız varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya beyler bende yeni düsürdüm s3 ümü :( içim acıyr.. dokunmatıgınde herhangibi sorun yok. sadece camı catlamıs durumda. cam degisicek ani. nerden nasıl yapıcagımı bilmiyorum. yardımcı olurmusunuz .s

lardes ben toptan ekran ıtalat ısındeyım bıre bır orjınaldır degıstıgı bıle anlaman servıslere verıyorum genlede

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş fazla üzülme benimde başıma geldi aynısı senınkınden kötüydü hemde 100 tl ye degiştirdim tamirciden . garanti belki fazla söyleye bilir elden degiştire bilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum elimden düştü. ekran kırılmadı ama içindeki renk bozuldu, ekran git gide pembeleşiyor. ne kadar masrafım gider. ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz

bende de aynı sıkıntı var siz yaptırdınızmı ekranı, ne kadar ödediniz?

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Şahsen galaxy s3 kullandım 4sle arasında dağlar kadar fark var cihaz bildiğiniz plastikten yapılmış en ufak darbede soyulma ezilme cam kırılması oluyor şuanki cihazım yine 4s iPhone kadar seri cihaz değil Quadcore olmasına rağmen herşey işletim sisteminde bitiyor zaten s3ler satarkende para etmiyor ben senin yerinde olsam elimden çıkarmaya bakarım o telefonu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
100 tl'ye sadece camı değiştirdin ve hangi tamircide benim sorduğum telefon tamircisinde yoktu yapmıyorlardı.nerde yaptırdığınıda söylersen iyi olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde elimden uçtu telefon..Sag üst tarafu böle tuz buz gibi bişi oldu ama her özelligi çalısıyor.. ama rahatsız edici şekilde görüntüsü kötü dısardan bakınca..Kendı basına yapan arkadaslar daha açıklayıcı bi şekilde yazarlarmı yaptıgı işlemleri..ve aldıkları malzemeleri

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adamlar aldıkları paranın hakkını vermiolar kardesim elinden düşürdü senn cam gibi olmustu sonra tekrar koltuğun kenarından düşürdüler önceki küçük çatlak komple yayıldı bes para etmes kalite sıfır ben sony kullanıorum o bile bundan dahasağlam işçilikle yapılmış

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım mı sanslıyım telefon mu saglam bilmiyorum.. sitelerde okudugum yorumlara göre telefon tuzla buz olması lazımdı.aldıgımdan berı telefon 5 veya 6 kere dustu ama dusmeler hıcte basıt dusmeler değil helekı bıranesı yaklasık 1.5 metreden fanyansa camın ustune dustu ne bir çizik nede baska birşeyy sadece gecen koltuktan yere dusurdugumde led ısıgın yandıgı ovalde metal kısmında deforme oldu bnce parasını fazlasıyla hakedıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi benim galaxt s3 ün ekranı kırldı ama kaskaso varmı yok mu bilmiyorum nasıl öğrenicem kardeşler bi yardımcı olun be 1 ay oldu alalı :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bana bi s3 geldi bu s3 piyasada 699 tl ye satılan çin malı ama kaliyeli bir cihaz ekran bazı sebepler dolayısıyla ekran karardı nereye gitsem ekranı bulamıyorum bu konuda bana yardım edecek bir arkadaş varmı nerden nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bana da babam karne hediyesi bir telefon almıstı samsung galaxy mini 2 ilk günü dolmadan küçük kuzenim yere düşürdü ve kırıldı . aslında kırılmada değil dış görünüşten hiçbişey yok ama iç ekranı çok kötü . aldığımızı yere götürdük ve ekran değişimi için 200 tl istediler . zaten telefon 500 - 600 civarı . çok fena üzüldüm . bu telefondan önce galaxy ace kullanıyordum telefonum yerden yere düştü bi çizik bile oluşmadı . inşallah dokunmatiğin de falan bi sorun yaşanmazz . :\\

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s3 un yere düşürdümve ekran morardı hiç kırık yok ama morardı ve bi gün sonra siyahlaştı ve şuan hiç bişey gözükmüyoo sizce garantı karşılarmı hiç bi kırıklık yok ama yardımcı olurmusunuz garantıı karşılarmı :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bana da babam karne hediyesi bir telefon almıstı samsung galaxy mini 2 ilk günü dolmadan küçük kuzenim yere düşürdü ve kırıldı . aslında kırılmada değil dış görünüşten hiçbişey yok ama iç ekranı çok kötü . aldığımızı yere götürdük ve ekran değişimi için 200 tl istediler . zaten telefon 500 - 600 civarı . çok fena üzüldüm . bu telefondan önce galaxy ace kullanıyordum telefonum yerden yere düştü bi çizik bile oluşmadı . inşallah dokunmatiğin de falan bi sorun yaşanmazz . :\\

kardeşim aldığın yer neresi bana acık adres yada telefon verme şansın varmı bu benim için hayat memat meselesi haline geldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sizin bel hizzanızdan aşagı düşmüş benim telefonum ise zemine 3 parmak yukseklıkten düştü ekran sol ust köseden kırıldı şok oldum bu kullanıcı hatası nasıl oluyor gayet düzgün kullanırken yuksekten düşse içim acımaayacak böyle şey olur mu ya samsung hep sevdiğim desteklediğim bir firma iken bu olay firmayı kınamama neden oldu ekran için sadece cam degiştireilir iseniz lutfen bilgi verin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran fiyatı heralde 200 le 250 tl arası zaten 600 tl olamaz sedece ekran 600 tl olsaydı telefon 3000tl yi geçerdi