Galaxy S3 ekran sorunu

infinebleu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, dün telefonu rootladım bi sorun cikmadi gerci simdide bi sorun yok fakat bu duvar kagidinda (1 tane daha hareketli duvar kagidi denedim ondan sorun olmadı) tuş kilitliyken sol tarafi normale göre daha parlak duruyor tuş kilidini açtıgımda ise o parlaklık gidiyor sizce ne olabilir sorun ?
Resimler:

1. resimdeki sol taraf parlak olan yer

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sadece siyah resimlerde mi oluyor?

infinebleu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet siyah resimde oluyor hareketli resim de olmuyor

Reaksiyon puanı
2,148
sorun değil o yav su efekti olduğu için sanki suyun arkasındaymış gibi gözüküyor, sadece siyahta farkediyorsunuz siz

infinebleu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayni sorunu ben paylasmistim. Allah askina arkadaslar sadece siyah duvar kagidinda oluyor demeyin. Dikkatli bakildiginda telefonun kendi duvar kagidinda da solukluk görülebiliyor. Ben telefonuma gelen 4.1.1 yükledikten sonra bu sorunla karşılaştım. Adamlar dalga efekti koyuyorlar siz diyosunuz ki kapat solukluk gecer.bana gore ben bu dalga efektini kullanamayacaksam niye aldim bu telefonu???

Reaksiyon puanı
2,148
Ayni sorunu ben paylasmistim. Allah askina arkadaslar sadece siyah duvar kagidinda oluyor demeyin. Dikkatli bakildiginda telefonun kendi duvar kagidinda da solukluk görülebiliyor. Ben telefonuma gelen 4.1.1 yükledikten sonra bu sorunla karşılaştım. Adamlar dalga efekti koyuyorlar siz diyosunuz ki kapat solukluk gecer.bana gore ben bu dalga efektini kullanamayacaksam niye aldim bu telefonu???

Su olduğu belli olsun diye soluklaştırma efekti vermişler. Susuz yerde dalga olur mu hiç?
Dalga efekti kullanmak için mi telefon aldın?

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece onun icin almadim ama begendigim ozelliklerden biriydi. En başta bir sıkıntı yokken sonradan böyle olmasi dusundurucu degil mi??

Reaksiyon puanı
2,148
Güncellemeyle vermişlerdir o özelliği belki.

Sen ekranının bozuk olduğunu mu düşünüyorsun? Ekranın bozuk değil çünkü sadece kilit ekranında yapıyor ve screenshot alınca da gözüküyor o solukluk.

Sevmemiş olabilirsin ama telefonun ağrızalı değil ve buna garanti de birşey yapamaz.

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok ekranda sorun olmadigini biliyorum. Ayni fikirdeyim. Garanti birsey yapamadi zaten. Samsungun gonderdigi yazilimin hatali oldugunu dusunuyorum...

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Dalga efektinden kaynaklanıyor dostlar.. dalga efektini devre dışı yaparsanızı sorun hal olmuş olacaktır..

iyi forumlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 ün kilidin açtıktan sonra sanki ekrana yıldırım düşmüş gibi sorun oluyor 1 saniye içinde siyahlık gelip gidiyor 4 yada 5 çubuk şeklinde bunu için ne yapmam gerekir bazende twitter yada facebook uygulamasından çıktıktan sonra ekranda yer alan simgelerin alt taraflarına vurdukları gölgeler daha yavaş geliyor ve onlardada gidip gelme oluyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben galaxsy s3 mini aldım yaklaşık 2 hafta oluyo ama galeride fotoğragı açtığımda ekranda bi çizgi oluşuyo bunun nedeni nedir lütfen yardımcı olabilirmisiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar benim s3üm var geçen gün yere düşürdüm ekranın üst sol tarafı çok az çatladı sonra telefonyarısı kendi rengi yarısıda bazen pembe65848628 bazen yeşil oluyor bunun bir çözümünü biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Merhaba arkadaşlar benim s3üm var geçen gün yere düşürdüm ekranın üst sol tarafı çok az çatladı sonra telefonyarısı kendi rengi yarısıda bazen pembe65848628 bazen yeşil oluyor bunun bir çözümünü biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz?

Ic ekranin zarar gormus sanirim cozumu donanimi degistirmekdir