- Konuyu başlatan
Bloother
Rektör
Bisey farkettim bu takvim simgesinde bulundugumuz gunlermi sureki ekranda acaba kutu seklinde yani basildiginda buyuyen simgeden bahsediyorm
Evet.
Bisey farkettim bu takvim simgesinde bulundugumuz gunlermi sureki ekranda acaba kutu seklinde yani basildiginda buyuyen simgeden bahsediyorm
Hocm su cihaz kacinci parti olayini anlamadim nasil ogrenecz
Bi önceki sayfada s4 ile g2 kamerası eşit falan denmiş düzeltiyim. G2'nin kamerası S4'ten ve Note3'den daha iyi.
Samsung zamanında Galaxy serisiyle belli bi ivme yaptığı için LG biraz şanssız bu konuda malesef.
Hani diolarya 3. Parti 4. Parti diye onu sorduydum311k ise benimkinden sonraki parti =)) benimki 310k
Note 3 ' ten iyi değil yanılıyorsun2 si de eşit çekiyor.
Note 3 ün LTE sürümü daha iyiG2'nin kamerası Note 3'ten daha iyi, internette çeşitli karşılaştırma mevcut inceleyebilirsin.
Note 3 ün LTE sürümü daha iyi![]()
Z1 ve 1020 de tüm bu saydıklarından iyi diyorum ve bende kaçıyorum5s'in kamerası hepsinden(G2,S4 ve Note 3) iyi diyor konuyu siz LG ve Sony ceolarına bırakıyorum.![]()
Z1 ve 1020 de tüm bu saydıklarından iyi diyorum ve bende kaçıyorum
:dirol:
http://www.sonymobile.com/tr/legal/testresults/xperia-z1/#camera-overall5s'in kamerası lumia'ya meydan okuyorken, bir iPhone'un yanında ne Z1'in Ne 1020'in esamesi okunmuyacağını belirterek iyi kaçışlar dileriz. Zoom sorunlarıda olan cihaz iyi olsa ne olur
En premium smartphone'da iPhone'dur, z1 değil bunuda unutmayın. :dirol:
http://www.sonymobile.com/tr/legal/testresults/xperia-z1/#camera-overall
İyi seyirler dileriz :tt2:
http://www.phonearena.com/reviews/C...a-Lumia-1020-HTC-One_id3500#5-Apple-iPhone-5s"Yukarıdaki iddianın Sony Xperia Z1, Apple iPhone 5, HTC One, Nokia Lumia 1020, Nokia Lumia 925 ve Samsung Galaxy S4 tarafından çekilen ve 206 İngiliz tüketici tarafından oylanan görüntülere yönelik tarafsız değerlendirmeye bağlı olarak desteklendiği görüldü. Araştırma 12 15 Ağustos 2013 arasında Strategy Analytics tarafından yürütüldü."
Tüh keşke 5s olsaydı 8 mple 20ye kafa tutuyor
Mesela http://www.trustedreviews.com/opinions/iphone-5s-vs-sony-xperia-z1
Şurda günlük çekimlerde 5s'in kamerasının z1'inden daha iyi olduğu söylenmiş. Z1'in genel çekimlerde daha başarılı ancak sorunlu olduğu söylenmiş. Yazılımın ne kadar önemli olduğunu görüyor ve güle güle diyoruz. :tt2:
Sen gitmiyormuydun tutan ne Sony TR ceosu? O sitede puanlar sürekli değişiyor 1 ay önce 5s üstünken şimdi Lumia üstün olmuş. 5s'in Z1'e kafa tutması çok şeyi anlatıyor. Z1 daha iyi merceğe,lense sahip olabilir ama yazılım sayesinde Apple kafa tutuyor umarım bir gün kabullenirsin.
arkadaş tutulmuş bir sony'e gözü başka bir şey görmüyor bence kendi kendini avutsun
Tabi tabi :lol:Sen gitmiyormuydun tutan ne Sony TR ceosu? O sitede puanlar sürekli değişiyor 1 ay önce 5s üstünken şimdi Lumia üstün olmuş.
Tabi tabi :lol:
Apple yakında fotoğraf sektörüne girip Sony'e rakip olur haklısın
Apple'ında DSLR lerini görürüz inş yakında :4:
Test sonuçları ortadaTabi canım sen yeterki iste Apple onuda yapar :lol:
Konumuz akıllı telefonlardı bu tarz yerlerden vurmaya çalıştığına göre köşeye sıkışmışsın demektir. iPhone'un gölgesinde takılmaya devam. Ha akıllı saat sektöründe de ezicek Apple biraz sabredersen Kısaca rakip oldukları sektörlerde kim üstün çok net görüyoruz, boşa kürek çekme istersen hahaha. :lol:
PC,Smartphone dahada artar![]()
Lady'm de flopladı,Christina derken Britney ilede bi düet gelebilirmiş![]()
Test sonuçları ortada![]()
İşletim sistemi tartışmıyoruz yalnız farkındaysan kameradan bahsediyoruz işletim sisteminin kameraya en fazla çekim hızında veya takılma olmaması açısından yardımı olabilirSadece test sonuçlarıyla olsaydı bu işler Apple hiç satamazdı o donanımla ama sende biliyorsun her şey donanım değil, yazılım da donanım kadar önemli. Ki dediğim gibi rakip oldukları sektörlerde kim üstün çok net görüyoruz, boşa kürek çekme istersen :dirol:
İşletim sistemi tartışmıyoruz yalnız farkındaysan kameradan bahsediyoruz işletim sisteminin kameraya en fazla çekim hızında veya takılma olmaması açısından yardımı olabilir
Zaten farkındaysan Apple'ı kamerası için almıyorlar alınma önceliği appstore ve stabilite :mrgreen:
Kamerasının hakkını veren tek marka Apple'dır. Daha iyi veya kötü demiyorum. Üzerinde yazanın hakkını veriyor diyorum.
Tartışmanızı başka konuda yaparsanız sevinirim ayrıca.
G2'nin kamerası Note 3'ten daha iyi, internette çeşitli karşılaştırma mevcut inceleyebilirsin.