G2'nin Güzellikleri ve İnce Detayları

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
311k ise benimkinden sonraki parti =)) benimki 310k

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Bi önceki sayfada s4 ile g2 kamerası eşit falan denmiş düzeltiyim. G2'nin kamerası S4'ten ve Note3'den daha iyi.

Samsung zamanında Galaxy serisiyle belli bi ivme yaptığı için LG biraz şanssız bu konuda malesef.

Note 3 ' ten iyi değil yanılıyorsun :cool: 2 si de eşit çekiyor.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
fotoğrafları ses yardımıyla çekebiliyoruz :D harika birşey bu :D(bence)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Z1 ve 1020 de tüm bu saydıklarından iyi diyorum ve bende kaçıyorum :)
:dirol:

5s'in kamerası lumia'ya meydan okuyorken, bir iPhone'un yanında ne Z1'in Ne 1020'in esamesi okunmuyacağını belirterek iyi kaçışlar dileriz. Zoom sorunlarıda olan cihaz iyi olsa ne olur :P

En premium smartphone'da iPhone'dur, z1 değil bunuda unutmayın. :dirol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

"Yukarıdaki iddianın Sony Xperia Z1, Apple iPhone 5, HTC One, Nokia Lumia 1020, Nokia Lumia 925 ve Samsung Galaxy S4 tarafından çekilen ve 206 İngiliz tüketici tarafından oylanan görüntülere yönelik tarafsız değerlendirmeye bağlı olarak desteklendiği görüldü. Araştırma 12 – 15 Ağustos 2013 arasında Strategy Analytics tarafından yürütüldü."

Tüh keşke 5s olsaydı 8 mple 20ye kafa tutuyor :(:(

Mesela http://www.trustedreviews.com/opinions/iphone-5s-vs-sony-xperia-z1

Şurda günlük çekimlerde 5s'in kamerasının z1'inden daha iyi olduğu söylenmiş. Z1'in genel çekimlerde daha başarılı ancak sorunlu olduğu söylenmiş. Yazılımın ne kadar önemli olduğunu görüyor ve güle güle diyoruz. :tt2:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
"Yukarıdaki iddianın Sony Xperia Z1, Apple iPhone 5, HTC One, Nokia Lumia 1020, Nokia Lumia 925 ve Samsung Galaxy S4 tarafından çekilen ve 206 İngiliz tüketici tarafından oylanan görüntülere yönelik tarafsız değerlendirmeye bağlı olarak desteklendiği görüldü. Araştırma 12 – 15 Ağustos 2013 arasında Strategy Analytics tarafından yürütüldü."

Tüh keşke 5s olsaydı 8 mple 20ye kafa tutuyor :(:(

Mesela http://www.trustedreviews.com/opinions/iphone-5s-vs-sony-xperia-z1

Şurda günlük çekimlerde 5s'in kamerasının z1'inden daha iyi olduğu söylenmiş. Z1'in genel çekimlerde daha başarılı ancak sorunlu olduğu söylenmiş. Yazılımın ne kadar önemli olduğunu görüyor ve güle güle diyoruz. :tt2:
http://www.phonearena.com/reviews/C...a-Lumia-1020-HTC-One_id3500#5-Apple-iPhone-5s

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sen gitmiyormuydun tutan ne Sony TR ceosu? O sitede puanlar sürekli değişiyor 1 ay önce 5s üstünken şimdi Lumia üstün olmuş. 5s'in Z1'e kafa tutması çok şeyi anlatıyor. Z1 daha iyi merceğe,lense sahip olabilir ama yazılım sayesinde Apple kafa tutuyor umarım bir gün kabullenirsin.

arkadaş tutulmuş bir sony'e gözü başka bir şey görmüyor bence kendi kendini avutsun

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sen gitmiyormuydun tutan ne Sony TR ceosu? O sitede puanlar sürekli değişiyor 1 ay önce 5s üstünken şimdi Lumia üstün olmuş.
Tabi tabi :lol:
Apple yakında fotoğraf sektörüne girip Sony'e rakip olur haklısın
Apple'ında DSLR lerini görürüz inş yakında :4:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tabi tabi :lol:
Apple yakında fotoğraf sektörüne girip Sony'e rakip olur haklısın
Apple'ında DSLR lerini görürüz inş yakında :4:

Tabi canım sen yeterki iste Apple onuda yapar :lol:
Konumuz akıllı telefonlardı bu tarz yerlerden vurmaya çalıştığına göre köşeye sıkışmışsın demektir. iPhone'un gölgesinde takılmaya devam. Ha akıllı saat sektöründe de ezicek Apple biraz sabredersen Kısaca rakip oldukları sektörlerde kim üstün çok net görüyoruz, boşa kürek çekme istersen hahaha. :lol:

PC,Smartphone dahada artar :P

Lady'm de flopladı,Christina derken Britney ilede bi düet gelebilirmiş :(

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tabi canım sen yeterki iste Apple onuda yapar :lol:
Konumuz akıllı telefonlardı bu tarz yerlerden vurmaya çalıştığına göre köşeye sıkışmışsın demektir. iPhone'un gölgesinde takılmaya devam. Ha akıllı saat sektöründe de ezicek Apple biraz sabredersen Kısaca rakip oldukları sektörlerde kim üstün çok net görüyoruz, boşa kürek çekme istersen hahaha. :lol:

PC,Smartphone dahada artar :P

Lady'm de flopladı,Christina derken Britney ilede bi düet gelebilirmiş :(
Test sonuçları ortada :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Test sonuçları ortada :)

Sadece test sonuçlarıyla olsaydı bu işler Apple hiç satamazdı o donanımla ama sende biliyorsun her şey donanım değil, yazılım da donanım kadar önemli. Ki dediğim gibi rakip oldukları sektörlerde kim üstün çok net görüyoruz, boşa kürek çekme istersen :dirol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sadece test sonuçlarıyla olsaydı bu işler Apple hiç satamazdı o donanımla ama sende biliyorsun her şey donanım değil, yazılım da donanım kadar önemli. Ki dediğim gibi rakip oldukları sektörlerde kim üstün çok net görüyoruz, boşa kürek çekme istersen :dirol:
İşletim sistemi tartışmıyoruz yalnız farkındaysan kameradan bahsediyoruz işletim sisteminin kameraya en fazla çekim hızında veya takılma olmaması açısından yardımı olabilir :)
Zaten farkındaysan Apple'ı kamerası için almıyorlar alınma önceliği appstore ve stabilite :mrgreen:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İşletim sistemi tartışmıyoruz yalnız farkındaysan kameradan bahsediyoruz işletim sisteminin kameraya en fazla çekim hızında veya takılma olmaması açısından yardımı olabilir :)
Zaten farkındaysan Apple'ı kamerası için almıyorlar alınma önceliği appstore ve stabilite :mrgreen:

Ben işletim sisteminden bahsetmedim , kamera'da yazılımının önemli olduğunu bu konuda da Apple'ın iyi olduğunu vurguladım, bu sayede Z1'e kafa tuttuğunu anlatmaya çalısıyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsun. Nasıl zoom sorunları var Z1'de yazılımla halledildi onun gibi belki böyle anlarsın.

Test sonuçları ortada deyip bu yüzden alınıyor demen ne kadar çelişkili. Öyle yada böyle PC,Telefon,Tablet kısaca rakip oldukları sektörlerde Apple Sony'den kat kat üstün. Dahada bu konuda alıntı yapmazsan sevinirim,yoruldum. :lol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Apple'ı sırf kamerası süpermiş aliyim diye bir kafa yok bunu anlatmaya çalışıyorum
İphone alanların öncelikli sebepleri
Kapalı kaynak kodlu işletim sistemi ve buna bağlı olarak Stabilite
Geniş ve güvenilir bir mağazası olması Appstore
Cihazın ele oturması , gösteriş vs vs
YANİ BİRİNCİ VEYA İKİNCİ ÖNCELİĞİ KİMSENİN BUNUN KAMERASI SÜPER BU YÜZDEN ALDIM OLAYLARI DEĞİL
ÖRNEĞİN LUMİA 1020 , XPERİA Z1 , S4 ZOOM , G2'yide dahil edebilirim Optik İmaj Sabitleme teknolojisine sahip çünkü :)
Yani Apple'ın kamera konusunda 1.lik gibi bir iddiası yok :)
İlk 5'in içinde olmayı kendine yeterli görüyor .
Ayrıca flop dediğin ''LADY GAGA'' daha dün 2 dakikada internet üzerinden 85.000 konser bileti sattı bilmem haberin varmı ;)
Christinaya gelirsek ben hala pop müzik sektöründe bu ses aralığına yakın ses görmedim sen varsa söyle :)) [video=youtube;MtzYQad5i3I]http://www.youtube.com/watch?v=MtzYQad5i3I[/video]

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kamerasının hakkını veren tek marka Apple'dır. Daha iyi veya kötü demiyorum. Üzerinde yazanın hakkını veriyor diyorum.

Tartışmanızı başka konuda yaparsanız sevinirim ayrıca.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kamerasının hakkını veren tek marka Apple'dır. Daha iyi veya kötü demiyorum. Üzerinde yazanın hakkını veriyor diyorum.

Tartışmanızı başka konuda yaparsanız sevinirim ayrıca.

Noktasına virgülüne kadar katılıyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ekran kırparak ekran görüntüsü nasıl alınır?

Öncelikle Quickmemo'yu açın.

Fırça araçlarından makası seçin.

umu4ehaq.jpg

Nasıl kırpmak istiyorsanız o şekli seçin.

Ekranda boş bi yere (quickmemo araçlarının olmadığı) dokunun. Seçim penceresi kaybolsun.

Kırpmak istediğiniz bölgeyi parmağınızla sürükleyerek seçin.

9ema9aja.jpg

Daha sonra sağ üst köşedeki kaydet butonundan Galeriyi seçip kaydedin.

ere6eguj.jpg

İşte bu kadar..

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

Kullandığın temanın ismi ne acaba? Yoksa farklı bir room mu kullanıyorsun. Ondan mı kaynaklanıyor ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
3-5 adet tema karışımı kullanıyorum simgelerde, Ana tema flex teması. Widget'lar flex'e ait yani.