G2'nin Güzellikleri ve İnce Detayları

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok güzel konu :) ee daha özellik yokmu Blother reis sendede yokmu bişiler

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler konuyla ılgılı eklentı ekleyenlerın klavyesıne saglık benımde bılmedıgım bır kac ozellık varmıs dıyebılırım.

teşekkürler esen kalın lg g2 candır gerisi heyecandır :D

avatar ip5 kullanılan cıhaz g2 nasıl bır muallaktır bu :D

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
#Blooother Hocam daha özellik yokmudur yahu :D :biggrin:
bir kaçtanede ben söyleyeyim birincisi klavye yatay kullanacaksanız sol ve sağ baş parmağınızı hızlı bir şekilde sola ve sağa kaydırdığınızda klavye 2 parça oluyor birde dikey kullananlar için tek el kullanımının kısayolu sağ el kullananlar klavyenin sol taraflarının herhangibir yerinden tutup sağa çekerseniz klavye sağ el için kullanıma geçyor aynısnı solaada yaparsanız sol oluyor ve birde klavyeyi en üstünden aşağı çekersenizdeklavye kayboluyor 2. si bugün öğrendim arama engelleme örn+35 li bir numara sizi arıoki bu herkesi arıyor çaldırıp kapatıyorlar neyse bu numarayı engellediniz yine +35 ama diğer sayılar farklı lg ne yapmış +35 ile başlayan her numarayı engeliyor tek tek engellemenize gerek kalmıyor diğer engelleme özellikleri+35 ile biten olursada engelliyor :D sevdim lg başka özellk bulursamda yazarım arkadaşlar :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Teşekkür ederim yorumlarınız için. :)

Pc kablo ile modeme bağlıysa o iş olmaz malesef. =))
ikside kablosuza bağlı şuan yine olmuyor başka ne olabilir br bilginiz varmı ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Daha özellik çok da hep ben mi ekliyim ya =) burada daha çok ekran görüntüsü alabildiğim özellikleri anlattım. Resimli rehber gibi bir şey oldu. =)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bir kaçtanede ben söyleyeyim birincisi klavye yatay kullanacaksanız sol ve sağ baş parmağınızı hızlı bir şekilde sola ve sağa kaydırdığınızda klavye 2 parça oluyor birde dikey kullananlar için tek el kullanımının kısayolu sağ el kullananlar klavyenin sol taraflarının herhangibir yerinden tutup sağa çekerseniz klavye sağ el için kullanıma geçyor aynısnı solaada yaparsanız sol oluyor ve birde klavyeyi en üstünden aşağı çekersenizdeklavye kayboluyor 2. si bugün öğrendim arama engelleme örn+35 li bir numara sizi arıoki bu herkesi arıyor çaldırıp kapatıyorlar neyse bu numarayı engellediniz yine +35 ama diğer sayılar farklı lg ne yapmış +35 ile başlayan her numarayı engeliyor tek tek engellemenize gerek kalmıyor diğer engelleme özellikleri+35 ile biten olursada engelliyor :D sevdim lg başka özellk bulursamda yazarım arkadaşlar :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ikside kablosuza bağlı şuan yine olmuyor başka ne olabilir br bilginiz varmı ?

Öyle söylemekle olmaz bir de nasıl engellediğini anlatmalısın. =) klavyeyi görüntülü anlatmıştım, bütün sayfaları okumadınız mı yoksa? :D

İkisi de aynı kablosuza bağlıysa bir klasör aç pc'de ve klasör penceresinin en üstündeki adres çubuğuna \\G2 yaz ve enter'a bas.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Öyle söylemekle olmaz bir de nasıl engellediğini anlatmalısın. =) klavyeyi görüntülü anlatmıştım, bütün sayfaları okumadınız mı yoksa? :D

İkisi de aynı kablosuza bağlıysa bir klasör aç pc'de ve klasör penceresinin en üstündeki adres çubuğuna \\G2 yaz ve enter'a bas.
sayfa uzun olunca okumadım :D engelleme ayarlar- çağrı ayarları- çağrı reddetme-şundan gelen çağrıları reddet e gelip (+) simgesine basıp örn numarayı bilmiyorsunuz ama+35 ile başlıyor yeni numara ya tıklıyoruz sonra numaranın başını yani +35 i yazıp eşleşme durumundanda şununla başlayana tıklıyoruz hayırlı olsun diyoruz :D bu kadar basit :D

hocam giriyorum ama bağlantı tanıla uyarısı geliyor tanıla diyorum bir sorun bulunmadı diyor pcde sorun yok ama sebebini bende anlamadım antivirüsmü güvenlik duvarımı bilmiyorum?

ankebux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Bloother;

Bende G2 kullanıcısıyım. Çok güzel bir telefon. Resimli paylaşımların gerçekten çok işimize yarıyor, teşekkürler. Bir konuda yardımını isteyecektim. Daha önce ki paylaşımlarında kullandığın telefon ekran resimlerinde birşey dikkatimi çekti. Sağ üstte batarya durumunu gösteren simgenin yanında yüzde olarak gösterildiği fark ettim. Bu özellik önceki telefonum S3'te vardı, fakat G2'de bu ayarı bulamadım. Sırf bunun için ekranda batarya durumunu gösteren widget kullanıyorum. Yardımıcı olursan sevinirim. Tşk.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
sayfa uzun olunca okumadım :D engelleme ayarlar- çağrı ayarları- çağrı reddetme-şundan gelen çağrıları reddet e gelip (+) simgesine basıp örn numarayı bilmiyorsunuz ama+35 ile başlıyor yeni numara ya tıklıyoruz sonra numaranın başını yani +35 i yazıp eşleşme durumundanda şununla başlayana tıklıyoruz hayırlı olsun diyoruz :D bu kadar basit :D

hocam giriyorum ama bağlantı tanıla uyarısı geliyor tanıla diyorum bir sorun bulunmadı diyor pcde sorun yok ama sebebini bende anlamadım antivirüsmü güvenlik duvarımı bilmiyorum?
Antivirüs programları engel olur mu bilmiyorum. Bende kaspersky var ama sıkıntı olmuyor. Pc'ye tüm LG sürücüleri kurulu mu?
Merhaba Bloother;

Bende G2 kullanıcısıyım. Çok güzel bir telefon. Resimli paylaşımların gerçekten çok işimize yarıyor, teşekkürler. Bir konuda yardımını isteyecektim. Daha önce ki paylaşımlarında kullandığın telefon ekran resimlerinde birşey dikkatimi çekti. Sağ üstte batarya durumunu gösteren simgenin yanında yüzde olarak gösterildiği fark ettim. Bu özellik önceki telefonum S3'te vardı, fakat G2'de bu ayarı bulamadım. Sırf bunun için ekranda batarya durumunu gösteren widget kullanıyorum. Yardımıcı olursan sevinirim. Tşk.

Rica ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Pil Yüzdesi için aşağıdaki adımları takip edin.

je5anenu.jpg
upajutud.jpg

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@Bloother bu konuya moderatör mü olsak :D driver derken pc suite kurulu lg mobile support kurulu lg on screen phone kurulu bunlar harici ne kurayım ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother bu konuya moderatör mü olsak :D driver derken pc suite kurulu lg mobile support kurulu lg on screen phone kurulu bunlar harici ne kurayım ?

Tamam onlar kuruluysa sorun yoktur ama bir de telefonu daha önce usb ile bağladın mı? Hani bağlayınca 5 seçenek sunuyor. Yavaş şarj, mtp, lg yazılımı vs. Bunları tek tek seçip tüm sürücüleri tanımlamasını sağla. Her seçimden sonra bilgisayarda bir şeyler kurulacak bunları bekle.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tamam onlar kuruluysa sorun yoktur ama bir de telefonu daha önce usb ile bağladın mı? Hani bağlayınca 5 seçenek sunuyor. Yavaş şarj, mtp, lg yazılımı vs. Bunları tek tek seçip tüm sürücüleri tanımlamasını sağla. Her seçimden sonra bilgisayarda bir şeyler kurulacak bunları bekle.
onlarıda denedim şimdi yazılımları kurdu ama yine olmadı aklıma birşey gelmiyor nie acaba oldu normal herşey ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bilgisayarı yeniden başlat. Telefonun kablosuz depolama özelliğini bir kaç kez kapat aç tekrar dene. Hem \\192.168... Yazarak hem de \\G2 yazarak dene.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayarı yeniden başlat. Telefonun kablosuz depolama özelliğini bir kaç kez kapat aç tekrar dene. Hem \\192.168... Yazarak hem de \\G2 yazarak dene.
dünden beri denedim hocam olmadı yani bu sabah açtım yine omadı başka bir sorun var bulamadım güvenlik duvarına girdm ip mi ekledim olmadı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Başka pc'de başka bir modemde deneyin bir de.
Eğer evinde interneti olan bir arkadaşınızın, tanıdığınızın evine giderseniz orada deneyin.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Başka pc'de başka bir modemde deneyin bir de.
Eğer evinde interneti olan bir arkadaşınızın, tanıdığınızın evine giderseniz orada deneyin.
sağol hocam son çare o kaldı bende düşündüm bakalım deneyecem

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum geçenlerde başıma geldi.
cihazdan mı kaynaklı hattım ile mi tam algılayamadım ama şöyle bir problemim var.

gecenlerde cihazı kurcalarken bırısını aramam gerekti arama yapmak ıstedıgım zaman karşı taraf hiç çalmadı sadece dıt yaptı arama sayfası kapandı arama kaydı gözüktü.
baska numaraları farklı kısılerı aramaya calıstım fakat gene aynı durumla karsı karsıya oldum
cihazı yenıden baslattım problem ortadan kalktı.

daha sonra bugun gene basıma geldı

ınternette dolasırken mobil şebekeyi kapattım arama yapmak istedim gene dıt sesi ve arama gerçekleşmedi.
bende cihazı uçak moduna aldım tekrar aktif ettim problemsiz aradı.

acaba cihazlamı alakalı hatlamı sizce ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bilmiyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım. Clean master uygulamasını kullanıp gereksiz dosya temizliği yapın. Ben bunu yaptıktan sonra telefon baya rayına oturdu. Cihazda uygulamalardan gelen çerezler, ön bellek dosyaları vs telefonun ayarını kaçırıyor bazen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar faydalı bilgiler ve paylaşımlarınız gerçekten çok güzel. Birkaç gündür farklı konulardan G2 hakkında bilgi paylaşımlarınızı takip ediyorum. Gerçekten emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Kararımı verdim 32 GB modelini alıcam. Tek bir sorum olacak : Siyahmı? Beyazmı? Neden Siyah? Neden Beyaz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar faydalı bilgiler ve paylaşımlarınız gerçekten çok güzel. Birkaç gündür farklı konulardan G2 hakkında bilgi paylaşımlarınızı takip ediyorum. Gerçekten emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Kararımı verdim 32 GB modelini alıcam. Tek bir sorum olacak : Siyahmı? Beyazmı? Neden Siyah? Neden Beyaz?

Siyah'ta parmak izi çok belli oluyor diyorlar o yüzden beyaz tercih edebilirsiniz. Beyaz şık duruyor. Siyah karizmatik aynı zamanda klasik. Eğer kılıfsız kullanacaksanız beyaz alın. Kılıflı kullanacaksanız zevkinize göre karar verin. İkisi de güzel. Ben alırken siyah yoktu ondan beyaz aldım. Çünkü silikon kılıf kullandığımdan kirlenme sorunu olmayacaktı ama bulamayınca beyaz aldım.
Siyahın parmak izi belli etmesi dışında artısı iç ekranın kenarlarındaki ince siyah çerçevenin ekran etrafındaki kasa çerçevesiyle bütünleşmesi.

ahmet6493

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 da sol hapörlerinin çalışmadığını deneyerek öğrendim sizdede var mı bu sorun

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
lg g2 da sol hapörlerinin çalışmadığını deneyerek öğrendim sizdede var mı bu sorun
solda hoparlör yok ondan olabilirmi :D orda mikrofon var ama tasarım açısından şık olsun die orayada hoparlör delikleri koymuşlar :D aynı tongaya bende düştüm klavuzu okumamanın zaraları işte :D

CanBozdogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TURKCELL TİM de satış elamanıyımdım . Her zaman samsung satmaya çalıştım. Çünkü en iyisi, en güzeli oydu ve müşterileriminde bundan faydalanmasını istiyordum. S4 çok sattım ama G2 çıkana kadar . Samsungun her özelliğini her güzelliğini bilmeme rağmen kendime G2 aldım . Ve şuan satışçı olarak devam ediyor olsaydım G2 satardım. Bu kadar samsungçu olmama rağmen neden G2 aldığım ortada. Herkez beni samsungçu olarak biliyordu G2 alınca herkez şaşırdı . hatta samsung aldırdığım arkadaşlarım bana sövüyor. Sen G2 aldıysan garanti bi bildiğin vardır diyolar. Kullandığımdan beri tek bir sıkıntım dahi olmadı. NOT: Deli gibi bi kullanıma sahibim ve şarjı 2 gün rahat gidiyor.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
TURKCELL TİM de satış elamanıyımdım . Her zaman samsung satmaya çalıştım. Çünkü en iyisi, en güzeli oydu ve müşterileriminde bundan faydalanmasını istiyordum. S4 çok sattım ama G2 çıkana kadar . Samsungun her özelliğini her güzelliğini bilmeme rağmen kendime G2 aldım . Ve şuan satışçı olarak devam ediyor olsaydım G2 satardım. Bu kadar samsungçu olmama rağmen neden G2 aldığım ortada. Herkez beni samsungçu olarak biliyordu G2 alınca herkez şaşırdı . hatta samsung aldırdığım arkadaşlarım bana sövüyor. Sen G2 aldıysan garanti bi bildiğin vardır diyolar. Kullandığımdan beri tek bir sıkıntım dahi olmadı. NOT: Deli gibi bi kullanıma sahibim ve şarjı 2 gün rahat gidiyor.
bende g2 ye yani lg geçince kıyametmi yaklaştı diolardı :Dbende samsugcuydum laptopum ve 2 telefonumda samsung :D

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
işten neden ayrıldınız?

CanBozdogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamamen benden kaynaklı problemden dolayı. Şehir değiştirmem gerekti.Şirket ilgisi yoktu

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Konunun ana fikri g2 olmasina ragmen bambaska bir yere dikkat cektiler. Isten neden ayrildiniz? (!)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bisey farkettim bu takvim simgesinde bulundugumuz gunlermi sureki ekranda acaba kutu seklinde yani basildiginda buyuyen simgeden bahsediyorm