Asdfghjkl12345
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Forumda bir telefonu çok iyi göstermek için türlü şey yapıyolar 10tane hesAp açıp hepsiyle telefonlarını pohpohluyolar bunlara sahit oldum adam telefn satan bi mağazada donanımhabere sürekli kullanıcı değişerek yorum yazıyodu acaip dikkatimi çekti baktım yani bunlar aatış politikasıdır forumdaki yoruma bakarak tel alan binlerce insan varTamirden geçmiş telefonu alacağına para iadesi alman daha mantıklı olur bence. Sonra o para iadesi ile biraz gider daha yeni bir telefon alırsın G Pro 2 gibi. 20 iş günü içerisinde telefon teslim edilmezse para iadesi kanunen zorunluluktur hediye çeki de kabul etme direk paranı al. Bu durumda daha fazla bekletilecek bir durum yok yasal olarak haklısın tüketici mahkemesine de başvurursan onlar da sana yardımcı olacaklardır.
G2'den uzak dur olayına gelirsek G2 kullananalar başlığına bakarsan telefondan uzak durup durmaman gerektiğini anlarsın. bu durum diğer telefonlar için de geçerli. Telefon işi şans işidir bazısı 10 numara çıkıyor bazısınınki de seninki gibi sıkıntılı oluyor. Sen istatististiksel olarak en iyisini seçmelisin ki hatalı model ihtimalini düşür. Ben bu forumda G2 ile ilgili çok ciddi sorun yaşayanını görmedim herkes çok memnun bu telefondan bende dahil.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Telefon şans işi değildir telefon kusurlu çıkamaz arkadasım g2si olan 3-4 kişi tanıyorum hepside bana sarjının 4-5saatte bitiyor diyorsa o telefonda birşey vardır forumdasın ama hiç bakmamışsın başlıklara bakmanı öneririm