G2' im de dokunmatik sorunu var

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O özelliği biliyorum kullandım, fakat o özellik kapalı bende. Bugün cihazımı yolluyorum istanbula, yanında da, Sorunumu detaylı anlatan , içinde tehditlerin olduğu bir text çıktısı ile yolluyorum

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazımı kargoyla istanbu la yolladım, orada yakınlarım paketleyip garantiye yollayacaklar telefonu. Değişim yapılmadığı sürece telefonu almamalarını ve aynı text ile tekrar yollamalarını söyledim. Artık bi 20 gün sonra size sonucu yazarım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İyiki SHİFTDELETE.NET Ailesine katılmışım. Çok teşekkür ederim.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bügün istanbuldaki itlahatcı firmayı arayıp telefonumun akibeti hakkında bilgi istedim. Telefonumun hala teknik serviste olduğunu ve sorunun tespit edilmeye çalışıldığını belirttiler. 1 Haftadır sorunu bulamıyorlarsa ben artık ürkmeye başladım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar bügün istanbuldaki itlahatcı firmayı arayıp telefonumun akibeti hakkında bilgi istedim. Telefonumun hala teknik serviste olduğunu ve sorunun tespit edilmeye çalışıldığını belirttiler. 1 Haftadır sorunu bulamıyorlarsa ben artık ürkmeye başladım.

Sert konuşmayın siz şimdilik servisle.

osus35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla lg g2 ciktigi gunden beri sempatim vardi,fiyat biraz daha dussun diye bekliyordum ama senin anlattiklsrindan sonra buz gibi sogudum korktum.benzer olay benim pc de basima geldi.migrostan oyun amacli exper karizma i7 laptop aldim,2 ay sonra pc kut gitti gonderdim ram degisti 2 ay sonra kut gene gitti hdd yanmis ve tam 3 defa hdd yandi,ayni arizadan 3 farkli arizadan 4 olunca degisim yapiliyor ve pc degisti yeni pc 8aydir saglam velhasil sana en iyi ben anlarim,pc her servise gidis donus 1ay zaman kaybi ve sinir krizi gecirmen her defasinda servise yazili sozlu laf anlatman ayri dert bide ben didimde oturuyorum.off offf ne cektim beee. Senin durumun sonucunu merakla bekliyorum cok gecmis olsun.yinede uzulme teknolijide boyle seyler oluyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 vatan'da satılıyor artık. Vatan servisi sağlamdır. Hele benim gibi sürekli müşteriyseniz hemen yardım ediyorlar. =)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben samsung dan sıkıldım artık ve değişiklik olsun, birazda performanslı olsun diye G2 ye yöneldim. Ama böyle bir sorun yaşayınca şuan çok pişmanım, kim bilir ne zaman gelir cihazım servisten.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben samsung dan sıkıldım artık ve değişiklik olsun, birazda performanslı olsun diye G2 ye yöneldim. Ama böyle bir sorun yaşayınca şuan çok pişmanım, kim bilir ne zaman gelir cihazım servisten.

O şanssızlık olmuş malesef. Ben 2 tane aldım hiç sıkıntı çıkmadı.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanırım alınan yerlede alakalı oluyor. Keşke ithalatcı firma garantili almasaydım diyorum bazen. Fakat LG servisininde ilgisiz olduğu söyleniyor. Tabi yerine göre değişiyor. Bakalım ne zaman haber gelicek firmadan . Fazla sıkmakta istemiyorum onları umarım en kısa sürede bir gelişme olur bende sizinle paylaşırım gelişmeler :turned:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sanırım alınan yerlede alakalı oluyor. Keşke ithalatcı firma garantili almasaydım diyorum bazen. Fakat LG servisininde ilgisiz olduğu söyleniyor. Tabi yerine göre değişiyor. Bakalım ne zaman haber gelicek firmadan . Fazla sıkmakta istemiyorum onları umarım en kısa sürede bir gelişme olur bende sizinle paylaşırım gelişmeler :turned:

Uzun sürmesi daha iyi. eğer 20 iş gününü geçerse değişim yapmak zorundalar. bazıları 30 iş günü diyor ama onu iyice araştırın.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alıntı;
“Daha önce 30 iş günü olarak belirlenmiş olan azami tamir süresi, tek tek mal bazında düzenlenmiş ve otomobil ve motorsikler hariç tüm mallarda 20 iş günü olarak belirlenmiştir.

----

‘Malın arızasının 10 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatçı-üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır’ olarak değiştirilmiştir.”

Araştırmalarım sonucunda 30 İş günü telefonlar için kalkmış. Yani 20 iş günü sonra iade talep edebiliyorum. Birde şuan telefonun servisteki süresi 7 gündür, 3 gün sonra aynı özelliklere sahip telefon alabiliyormuyum, öyle bir talepte bulunabilirmiyim ?

TechANDmobilE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok geçmiş olsun ,iphone olsa güvenilir sonuçta gözü kapalı alınır ama bu duruma üzüldüm açıkçası androidlere pek güven olmuyor

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Böyle Kronik Sorunlar Olabilir.İnşallah Düzelir Ve Rahatça Kullanabilirsin.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler. Yarın cihazımın servisteki 10. günü olucak yani 10 gündür hala uğraşıyorlar. Umarım 20 gün olmadan değişim yapıp cihazımı verirler bana. 20. günde cihazımı iade etmeyi düşünüyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler. Yarın cihazımın servisteki 10. günü olucak yani 10 gündür hala uğraşıyorlar. Umarım 20 gün olmadan değişim yapıp cihazımı verirler bana. 20. günde cihazımı iade etmeyi düşünüyorum.

Ve inşaallah gerçekten uğraşıyorlardır.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En çok kafama taktığım konuda o , Acaba 10 gündür ne yapıyorlar telefona. Değişim yapmak icin 20 gün olmasınımı bekliyorlar, anlam veremiyorum :mellow:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bilemiyorum komple değişseler bile 2 gün sürer en fazla. Ya yoğunluk var, ya da test ediyorlar sorununu.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yarın cihazımın 13. Günü olucak. Yarın ithalatcı firmayı arayacagım, Ne kadar süre sonra cihazımı alıcağımı ve değişim - onarımın bitip bitmediğini öğrenmek için.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün ithalatcı firmayı aradım, fakat ulaşamadım birtürlü. 2 Gün sonra tekrar arayacagım.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün ithalatcı firmayı aradım, Ulaşabildim sonunda. Cihazımın imei'sini verip servisten çıkıp çıkmadığını öğrenmek için aradım . Cihazımın bugün 14. gün olmasına rağmen hala servisten çıkmamış. Ne zaman biteceği hakkında da bilgi alamadım. Yarın tekrar arayın teknik ekibimiz bilgi verir dediler. Allah sonumuzu hayıra çıkarsın..

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cumartesi günleri iş gününden sayıyormu? (TARTIŞILMASIN KESİN BİLGİSİ OLAN YAZARSA SEVİNİRİM) Benim cihazımın ne zaman servistı hakken çıkacağıcı firmadnda İthalatan bilgi alamıyorum(sürekli oyalama,yarın arayın bilgi alırsınız) Cihazımın yarın 17. günü p.tesi 18. gün oluyor cihazım için bu hafta kritik haftamıdır yani verilebilirmi cihazım ?

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanırım bir yazım hatası yapmışım farketmeden, düzenlemede yapamıyorum.

Cumartesi günleri iş gününden sayıyormu?

Ben cihazımın ne zaman servisten çıkacagı hakkında ithalatcı firmadan
bilgi alamıyorum(sürekli oyalama,yarın arayın bilgi alırsınız) Cihazımın yarın 17. günü p.tesi 18. gün oluyor cihazım için bu hafta kritik haftamıdır yani verilebilirmi cihazım ?

nurullah7812

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım bir yazım hatası yapmışım farketmeden, düzenlemede yapamıyorum.

Cumartesi günleri iş gününden sayıyormu?

Ben cihazımın ne zaman servisten çıkacagı hakkında ithalatcı firmadan
bilgi alamıyorum(sürekli oyalama,yarın arayın bilgi alırsınız) Cihazımın yarın 17. günü p.tesi 18. gün oluyor cihazım için bu hafta kritik haftamıdır yani verilebilirmi cihazım ?

Kardesim telefonu aldxinmi ariza giderildimi bendede ayni sorun var ne yapmaliyim

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar simdi ithalatcı firmayı aradım. Cihazımın serviste beklediğini, LG den orjinal dokunmatik ekran sipariş edildiğini , siparişinde bugun kargoya verildiğini söylediler. Ve 2 3 gün içinde firmamıza ulaşır, Cihazınızı hafta sonuna kadar yetiştiririz dediler. 1 Hafta daha beklemem gerekiyor sanırım. Telefonun bugün 20. iş günü. Nurullah kardeş seninde geç olmadan cihazını garantiye yollamanı öneririm. Ben çok kararsızdım yollamak konusunda. Bu kadar bekleyecegımı düşünmemiştim. Sorunun dokunmatikten olduğunu düşünüyordum zaten. İyi oldu en azından sorunu tespit edip gerekeni yapıcaklar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaslar simdi ithalatcı firmayı aradım. Cihazımın serviste beklediğini, LG den orjinal dokunmatik ekran sipariş edildiğini , siparişinde bugun kargoya verildiğini söylediler. Ve 2 3 gün içinde firmamıza ulaşır, Cihazınızı hafta sonuna kadar yetiştiririz dediler. 1 Hafta daha beklemem gerekiyor sanırım. Telefonun bugün 20. iş günü. Nurullah kardeş seninde geç olmadan cihazını garantiye yollamanı öneririm. Ben çok kararsızdım yollamak konusunda. Bu kadar bekleyecegımı düşünmemiştim. Sorunun dokunmatikten olduğunu düşünüyordum zaten. İyi oldu en azından sorunu tespit edip gerekeni yapıcaklar.

Normalde 20 iş gününü geçtiği için doğrudan para iadesi alabiliyorsunuz yapsalar da yapmasalarda. Yanlış myım?

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dediğiniz doğrudur hocam. Fakat iade talep edersem beni daha fazla bekleteceklerini düşünüyorum. Onun için kararsızım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dediğiniz doğrudur hocam. Fakat iade talep edersem beni daha fazla bekleteceklerini düşünüyorum. Onun için kararsızım.

İadeyi aldığınız firma yapacak. Teknik servis değil. Yani ürünü aldığınız yerden ödediğiniz miktarda alışveriş çeki veriyorlar diye biliyorum. Aldığınız yere gidip bir sorun bence.

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usta cumartesi iş günüdür kesinlikle para iadesi iste hiçbir mazeret kabul etme onlar inat ederse sende inat et yoksa hakkını alamazsın benim başımdan geçti ondan :)))

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Birde g2den uzak dur yanından bile geçme çevremde g2si herkeste bi sorun var benimde vardı aynı şeyler benimde basımdan geçti

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam istanbulda olmadığım için iade ile ilgilenecek bir yakınım yok. 1 Hafta daha beklemekten başka sansım yok sanırım. Pazartesi günü cihazım hala elime ulaşmaz ise iade etmeyi düşünüyorum. Dokunmatik ekranı değiştirseler bile sorunun devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü cihazda aşırı bir ısınma sorunu vardı , dokunmatik ekran ile alakası olabilirmi sizce ısınma sorununun ?

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usta cumartesi iş günüdür kesinlikle para iadesi iste hiçbir mazeret kabul etme onlar inat ederse sende inat et yoksa hakkını alamazsın benim başımdan geçti ondan :)))

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Birde g2den uzak dur yanından bile geçme çevremde g2si herkeste bi sorun var benimde vardı aynı şeyler benimde basımdan geçti

Tamirden geçmiş telefonu alacağına para iadesi alman daha mantıklı olur bence. Sonra o para iadesi ile biraz gider daha yeni bir telefon alırsın G Pro 2 gibi. 20 iş günü içerisinde telefon teslim edilmezse para iadesi kanunen zorunluluktur hediye çeki de kabul etme direk paranı al. Bu durumda daha fazla bekletilecek bir durum yok yasal olarak haklısın tüketici mahkemesine de başvurursan onlar da sana yardımcı olacaklardır.

G2'den uzak dur olayına gelirsek G2 kullananalar başlığına bakarsan telefondan uzak durup durmaman gerektiğini anlarsın. bu durum diğer telefonlar için de geçerli. Telefon işi şans işidir bazısı 10 numara çıkıyor bazısınınki de seninki gibi sıkıntılı oluyor. Sen istatististiksel olarak en iyisini seçmelisin ki hatalı model ihtimalini düşür. Ben bu forumda G2 ile ilgili çok ciddi sorun yaşayanını görmedim herkes çok memnun bu telefondan bende dahil.