- Konuyu başlatan
Arkadaşlar bügün istanbuldaki itlahatcı firmayı arayıp telefonumun akibeti hakkında bilgi istedim. Telefonumun hala teknik serviste olduğunu ve sorunun tespit edilmeye çalışıldığını belirttiler. 1 Haftadır sorunu bulamıyorlarsa ben artık ürkmeye başladım.
Ben samsung dan sıkıldım artık ve değişiklik olsun, birazda performanslı olsun diye G2 ye yöneldim. Ama böyle bir sorun yaşayınca şuan çok pişmanım, kim bilir ne zaman gelir cihazım servisten.
Sanırım alınan yerlede alakalı oluyor. Keşke ithalatcı firma garantili almasaydım diyorum bazen. Fakat LG servisininde ilgisiz olduğu söyleniyor. Tabi yerine göre değişiyor. Bakalım ne zaman haber gelicek firmadan . Fazla sıkmakta istemiyorum onları umarım en kısa sürede bir gelişme olur bende sizinle paylaşırım gelişmeler :turned:
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler. Yarın cihazımın servisteki 10. günü olucak yani 10 gündür hala uğraşıyorlar. Umarım 20 gün olmadan değişim yapıp cihazımı verirler bana. 20. günde cihazımı iade etmeyi düşünüyorum.
Sanırım bir yazım hatası yapmışım farketmeden, düzenlemede yapamıyorum.
Cumartesi günleri iş gününden sayıyormu?
Ben cihazımın ne zaman servisten çıkacagı hakkında ithalatcı firmadan bilgi alamıyorum(sürekli oyalama,yarın arayın bilgi alırsınız) Cihazımın yarın 17. günü p.tesi 18. gün oluyor cihazım için bu hafta kritik haftamıdır yani verilebilirmi cihazım ?
Arkadaslar simdi ithalatcı firmayı aradım. Cihazımın serviste beklediğini, LG den orjinal dokunmatik ekran sipariş edildiğini , siparişinde bugun kargoya verildiğini söylediler. Ve 2 3 gün içinde firmamıza ulaşır, Cihazınızı hafta sonuna kadar yetiştiririz dediler. 1 Hafta daha beklemem gerekiyor sanırım. Telefonun bugün 20. iş günü. Nurullah kardeş seninde geç olmadan cihazını garantiye yollamanı öneririm. Ben çok kararsızdım yollamak konusunda. Bu kadar bekleyecegımı düşünmemiştim. Sorunun dokunmatikten olduğunu düşünüyordum zaten. İyi oldu en azından sorunu tespit edip gerekeni yapıcaklar.
Dediğiniz doğrudur hocam. Fakat iade talep edersem beni daha fazla bekleteceklerini düşünüyorum. Onun için kararsızım.
usta cumartesi iş günüdür kesinlikle para iadesi iste hiçbir mazeret kabul etme onlar inat ederse sende inat et yoksa hakkını alamazsın benim başımdan geçti ondanDediğiniz doğrudur hocam. Fakat iade talep edersem beni daha fazla bekleteceklerini düşünüyorum. Onun için kararsızım.
usta cumartesi iş günüdür kesinlikle para iadesi iste hiçbir mazeret kabul etme onlar inat ederse sende inat et yoksa hakkını alamazsın benim başımdan geçti ondan))
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Birde g2den uzak dur yanından bile geçme çevremde g2si herkeste bi sorun var benimde vardı aynı şeyler benimde basımdan geçti