Kaspersky Kullanıcısı
Asistan
Merhaba ben başka bir forumdan geliyorum reklam olmaması için isim vermeyeceğim bu foruma yeni başladım buranın kuralları nasıl? Aktiflik var mı? Bu arada yazım hatalarım olursa kusura bakmayın.
Nereden geldiğini cümle içeriğinden anladık :dMerhaba ben başka bir forumdan geliyorum reklam olmaması için isim vermeyeceğim bu foruma yeni başladım buranın kuralları nasıl? Aktiflik var mı? Bu arada yazım hatalarım olursa kusura bakmayın.
Hoşgeldiniz. Sanırım TP'den geliyorsunuz. Burası her şeye ban vermez.Merhaba ben başka bir forumdan geliyorum reklam olmaması için isim vermeyeceğim bu foruma yeni başladım buranın kuralları nasıl? Aktiflik var mı? Bu arada yazım hatalarım olursa kusura bakmayın.
Hoşgeldiniz forumumuza. İyi forumlar diliyorum.Merhaba ben başka bir forumdan geliyorum reklam olmaması için isim vermeyeceğim bu foruma yeni başladım buranın kuralları nasıl? Aktiflik var mı? Bu arada yazım hatalarım olursa kusura bakmayın.
Bu forumun kullanıcıları korsan içerikten bahsetmekten bile çekinmez yukarıda gördüğün gibiK-0r(s)*n ile alakali hicbir seyden bahsetmeyin yeter :d
Hocam sizi görmüştüm bugün.Geldiğin forumdan narcosis ben hoş geldin. Belki görmüşsündür. Geldiğin yerin aynısı sadece kurallar daha az katı.
Sen Technopattaki arkadaşsın galiba.Merhaba ben başka bir forumdan geliyorum reklam olmaması için isim vermeyeceğim bu foruma yeni başladım buranın kuralları nasıl? Aktiflik var mı? Bu arada yazım hatalarım olursa kusura bakmayın.
Hoşgeldiniz. Dediğiniz forumu az çok tahmin edebiliyorum, düşündüğüm forumdan geliyorsanız orası buradan daha aktiftir. Hocam öncelikle belirtiyim, bu forumda öyle esprileri anlamayan çok insan var ironi yaptığınız zaman (!) koyun derim yoksa benim gibi ban yiyebilirsiniz.
Çok ironi yapan birisi değilim açıkçası.Bazı ironileri maalesef (!) bile kurtarmazMaksimum empati ve karşınızdakinin yazdığınızın olumsuz tarafını görebileceği düşüncesiyle yazmaya özen göstermeniz daha iyi olabilir
![]()
mesaj yazarak ama konu ile alakalı olursa daha iyi olurBu arada nasıl rank atlıyoruz? Yazmayı unutmuşum mesaj atarak mı yoksa başarımları yaparak mı?
Foruma hoş geldiniz. Bahsettiğiniz forumda mesaj sayısına göre iki katı reaksiyona sahip olan kişisiniz değil mi?Merhaba ben başka bir forumdan geliyorum reklam olmaması için isim vermeyeceğim bu foruma yeni başladım buranın kuralları nasıl? Aktiflik var mı? Bu arada yazım hatalarım olursa kusura bakmayın.
Puana göre değil, mesaj sayısına göre atlıyorsunuz.Bu arada nasıl rank atlıyoruz? Yazmayı unutmuşum mesaj atarak mı yoksa başarımları yaparak mı?
Biliyorum hocam zaten benim forumlardaki birinci amacım herkese yardım etmeye çalışmak ve rank atlamaktır hocam.mesaj yazarak ama konu ile alakalı olursa daha iyi olur
o zaman sorun çıkmaz forum hayatında başarılarBiliyorum hocam zaten benim forumlardaki birinci amacım herkese yardım etmeye çalışmak ve rank atlamaktır hocam.
Kesinlikle.@Kaspersky Kullanıcısı, Yardım etmek için mesaj yazmak doğru. Ama gereksiz yere rütbe atlayacağım diye boş mesajlar yazılmamalı. O rütbe veya mesaj sayıları sadece burada duracak. Hayatında sana faydası olmayacak.
Techno Asosyal de geç ne uğraşıyorsun.Her an olabilir... Bu durumları göze alarak sana hata yapmaman için ders verme amaçlı 2 aylık uzaklaştırma atıyoruz. Bu arada istediğiniz işlemci çöp, üstüne biraz daha katıp i10 10900 6.5 GHz alırsanız daha iyi olur.
o forum gerçekten kötü mü ?Techno Asosyal de geç ne uğraşıyorsun.
Hiç bir forum kötü sayılmaz. Her forumun kendine göre kuralları ve kullanıcı kitlesi var.o forum gerçekten kötü mü ?
Artık rezalet oldu. Gidesim pek gelmiyor. Her gün aynı konular, buradaki samimiyet yok, sertlik... Say say bitmez.o forum gerçekten kötü mü ?