- Reaksiyon puanı
- 6,931
Arada profilime gelin sohbet edelim.doğru diyorsun fakat @Berk'in samimiliğide destek oldu alışmama
Arada profilime gelin sohbet edelim.doğru diyorsun fakat @Berk'in samimiliğide destek oldu alışmama
Öbür forumdan bahsediyor.Burası SDN
Burayı sevmedim demedim ki zaten? Burayı seviyorum dedim. Yanlış anlamış olabilir misiniz?Burası SDN
Valla admin bi köşede pusmuş vaziyette takip ediyor konuyu. Abartmayalım.Arkadaşlar, iki forumu kıyaslama muhabbetini artık bir kenara bırakalım.
Ok. Senin dediğine mi inanayım, yoksa kendi gördüğüme mi? Forum aktif falan değil. Tabii aktif zamana denk gelip aktif diyorsan orası ayrı.sürekli aktiftir
1 yıldan uzun süredir nicki böyle, yani diğer forumda.hg ama kaspersky reklamı yapmıssın
Demek ki aktifmişVallaha bir gün içinde alacağım bildirimi bir buçuk saatte aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu kilit yiyebilir bence artık.
Şimdi bu yoruma cevap vermem gerekiyor mu? ?Eğer bir üye sizi gördüğü zaman durmadan cevaplıyorsa bilin ki o İçerik Ekibi'ndendir cevaplamasının bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin cevabını verin.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman cevaplıyorsa, saklandığınız zaman duruyorsa o bir Moderatör veya Süper Moderatör'dür, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilin ki o Admin'dir merak etmeyin o sizi bulur. Gelir fizana uçurur.
haa tmm1 yıldan uzun süredir nicki böyle, yani diğer forumda.
Senin cevaplamanı durdurmak imkansız ben direk fizana uçabilirim. ?Şimdi bu yoruma cevap vermem gerekiyor mu? ?
ben sadece adminden korkuyorum çiki ban olayı olduğu için (modlarda banlayabiliyor biliyorum fakat modlar daha samimi bence creative abimiz görmez umarım )Eğer bir üye sizi gördüğü zaman durmadan cevaplıyorsa bilin ki o İçerik Ekibi'ndendir cevaplamasının bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin cevabını verin.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman cevaplıyorsa, saklandığınız zaman duruyorsa o bir Moderatör veya Süper Moderatör'dür, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilin ki o Admin'dir merak etmeyin o sizi bulur. Gelir fizana uçurur.
Ekli dosyayı görüntüle 149367
Gelmemesi mümkün değil. Bildirim tacizine maruz kaldı.Konu sahibinin uykusu geldi.
Sol altta raporla tuşu ne işe yarıyor hiç denememiştim ?ben sadece adminden korkuyorum çiki ban olayı olduğu için (modlarda banlayabiliyor biliyorum fakat modlar daha samimi bence creative abimiz görmez umarım )
abov yapma yanarımSol altta raporla tuşu ne işe yarıyor hiç denememiştim ?
Evet bizlerde banlıyoruz bu yüzden forum kurallarına uymanız çok önemli.ben sadece adminden korkuyorum çiki ban olayı olduğu için (modlarda banlayabiliyor biliyorum fakat modlar daha samimi bence creative abimiz görmez umarım )
elimden geldiğince uymaya çalışıyorum reis; bazen yanlışlıkla uymadığım olabiliyorEvet bizlerde banlıyoruz bu yüzden forum kurallarına uymanız çok önemli.
Valla raporlamadım. Boşuna üç harfli (mod) denmiyor çok çağrırsan ensende bitiveriyorlar. ?abov yapma yanarım
abov ensemde nefeslerini hissettimValla raporlamadım. Boşuna üç harfli (mod) denmiyor çok çağrırsan ensende bitiyorlar. ?
Hayır buradayım konulara bakıyorum.Konu sahibinin uykusu geldi.
Seni görmüştüm technopattaMerhaba ben başka bir forumdan geliyorum reklam olmaması için isim vermeyeceğim bu foruma yeni başladım buranın kuralları nasıl? Aktiflik var mı? Bu arada yazım hatalarım olursa kusura bakmayın.
galiba ben aktif zamana denk geliyom dediğin doğru olabilir ama belki sen aktif olmadığın için forumuda kendin gibi zannediyoda olabilirsinOk. Senin dediğine mi inanayım, yoksa kendi gördüğüme mi? Forum aktif falan değil. Tabii aktif zamana denk gelip aktif diyorsan orası ayrı.
doğru ben bilgisayarı açıp kapatana kadar forum aşırı aktif oluyor aktif olma süresine bağlı bencegaliba ben aktif zamana denk geliyom dediğin doğru olabilir ama belki sen aktif olmadığın için forumuda kendin gibi zannediyoda olabilirsin
Bu fotolar olmadan kilitlenirse içimi bir huzursuzluk kaplıyor.. ?Bir efsaneye göre moderatör hadi dağılın gençler diye konuyu kilitleyecekmiş. ??