- Reaksiyon puanı
- 1,005
Artık rezalet oldu. Gidesim pek gelmiyor. Her gün aynı konular, buradaki samimiyet yok, sertlik... Say say bitmez.o forum gerçekten kötü mü ?
Artık rezalet oldu. Gidesim pek gelmiyor. Her gün aynı konular, buradaki samimiyet yok, sertlik... Say say bitmez.o forum gerçekten kötü mü ?
haklısın reis fakat geldiğim forumdan daha iyi burası (bana göre)Hiç bir forum kötü değil. Her forumun kendine göre kuralları ve kullanıcı kitlesi var.
15 Nisan günü katıldınız. Bilmem farkında mısın.Artık rezalet oldu. Gidesim pek gelmiyor. Her gün aynı konular, buradaki samimiyet yok, sertlik... Say say bitmez.
Sıkıntı keşke kurallar olsa iyi de, tek oda değil.Hiç bir forum kötü sayılmaz. Her forumun kendine göre kuralları ve kullanıcı kitlesi var.
buranın samimiyeti gerçekten başka ban yesem bile bırakmamArtık rezalet oldu. Gidesim pek gelmiyor. Her gün aynı konular, buradaki samimiyet yok, sertlik... Say say bitmez.
Burayı sevmek için ille de 10 yıl burada mı olmam lazım?15 Nisan günü katıldınız. Bilmem farkında mısın.
Böyle kişilerle uğraşmaya değmez. Zaten yaşı da küçükmüş. Keşke sadece raporlasaydınız.Yaşın kaç da siyaset yapıyorsun sen bakayım? Diye sordum birisine. 7. sınıfa gidiyorum, aldın mı boruyu? Tarzı bir şeyler söyledi. KATEGORİ SİYASET değil ama acayip hakaret dönüyordu. Klavyemden 1-2 kelime küfür dökülüverdi. 2022 mart ayına kadar ban yediniz. h.o
Tüh.2022 mart ayına kadar ban yediniz. h.o
Ateist birisiyle uğraştım benim yazdıklarımı sildiler. Sizce raporlasam çok bir şey değişir miydi?Böyle kişilerle uğraşmaya değmez. Keşke sadece raporlasaydınız.
İyi ki de ban yedim.
Sevmek için değil orası ayrı. Sevmemek içinse eğer; evet, sayılır.Burayı sevmek için ille de 10 yıl burada mı olmam lazım?
Moderatörlerin yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum. Sonuçta burada herkes kendi görüşünü belirtebilir. Biraz sert çıkışmış vs. olabilir misiniz?Ateist birisiyle uğraştım benim yazdıklarımı sildiler. Sizce raporlasam çok bir şey değişir miydi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi ki de ban yedim.
Rank için katılacaksan ve insanlara rank için yardım edeceksen hiç etme.rank atlamaktır
Hocam ateizmi cool bir olay sanıyor çocuklar.Moderatörlerin yanlış bir şey yaptığını düşünüyorum. Sonuçta burada herkes kendi görüşünü belirtebilir. Biraz sert çıkışmış vs. olabilir misiniz?
Tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım. Biraz daha açar mısınız?Sevmek için değil orası ayrı. Sevmemek içinse eğer; evet, sayılır.
hg ama kaspersky reklamı yapmıssınMerhaba ben başka bir forumdan geliyorum reklam olmaması için isim vermeyeceğim bu foruma yeni başladım buranın kuralları nasıl? Aktiflik var mı? Bu arada yazım hatalarım olursa kusura bakmayın.
geldiğiniz yeri dolaylı yoldan reklamını yaptınız bileMerhaba ben başka bir forumdan geliyorum reklam olmaması için isim vermeyeceğim bu foruma yeni başladım buranın kuralları nasıl? Aktiflik var mı? Bu arada yazım hatalarım olursa kusura bakmayın.
Daha bir şey yok. Bilgisayar virüs kapma konularını bekle.hg ama kaspersky reklamı yapmıssın
Merhaba, beni tanıyorsundur belki ben de o forumdanım.Merhaba ben başka bir forumdan geliyorum reklam olmaması için isim vermeyeceğim bu foruma yeni başladım buranın kuralları nasıl? Aktiflik var mı? Bu arada yazım hatalarım olursa kusura bakmayın.
Sevmek için 10 yıl kalmanıza gerek yok. Ama sevmeyecekseniz buna 9-10 günde karar veremezsiniz.Tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım. Biraz daha açar mısınız?
doğru diyor 2. Günümde foruma alışmıştımkolay adapte olacağınızı düşünüyorum
Ben orada uzun süredir varım zaten, Siz yanlış mı baktınız acaba?Sevmek için 10 yıl kalmanıza gerek yok. Ama sevmeyecekseniz buna 9-10 günde karar veremezsiniz.
Bir foruma alışınca gerisi kolay oluyor.doğru diyor 2. Günümde foruma alışmıştım
doğru diyorsun fakat @Berk'in samimiliğide destek oldu alışmamaBir foruma alışınca gerisi kolay oluyor.
Burası SDNBen orada uzun süredir varım zaten, Siz yanlış mı baktınız acaba?