TheLastWarrior
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,045
Önceden konu başında o konuyu okuyan ve izleyen üyeler gözüküyordu artık gözükmüyor kaç kişi konuyu inceliyor bunu geri getirebilirmisiniz?
AynenÖnceden konu başında o konuyu okuyan ve izleyen üyeler gözüküyordu artık gözükmüyor kaç kişi konuyu inceliyor bunu geri getirebilirmisiniz?
Onunla ilgili olarak, söz konusu konuyu okuyanlar eklentisinin şuan ki Xenforo sürümüne entegre bir güncelleme alması gerekiyor. Kontrol edeceğiz.Önceden konu başında o konuyu okuyan ve izleyen üyeler gözüküyordu artık gözükmüyor kaç kişi konuyu inceliyor bunu geri getirebilirmisiniz?
En altta tarafta sanırım ip adresi gözüküyor.Şu hata ; (Görseli internetten buldum. Kaynak; Hive.blog )Ekli dosyayı görüntüle 129525
Teşekkürler Hocam Kolay GelsinOnunla ilgili olarak, söz konusu konuyu okuyanlar eklentisinin şuan ki Xenforo sürümüne entegre bir güncelleme alması gerekiyor. Kontrol edeceğiz.
Orayı silmeyi unuttum ??En altta tarafta sanırım ip adresi gözüküyor.
Yeni tasarım deniyorlar. Dünde açık modda böyleydi. Düzelir merak etme.
Umarım düzelir, bunun yerine eskisine ek olarak 20 konu yapabilirler. Cidden çok berbat bir görüntüsü varYeni tasarım deniyorlar. Dünde açık modda böyleydi. Düzelir merak etme.
Bende pek beğenmedim.Umarım düzelir, bunu yerine eskisine ek olarak 20 konu yapabilirler. Cidden çok berbat bir görüntüsü var
bide bu sorun varBenim tek sıkıntım bildirim problemi. Örneğin bildirimlerde 10 yazıyor, 2 saniye geçince normalde 10 değil, 1, 2 vb olduğu anlaşılıyor.
bemcede daha iyi olur@Creative sürekli konular açılıyor hatalar hakkında forumu bakıma alıp kapatıp öyle deneseniz daha iyi olmaz mı?
O zaman da şikayet eden bulunur merak etmeyin. Biz kendi güncelleme çalışmalarımızı yapalım yeteli bizim için.@Creative sürekli konular açılıyor hatalar hakkında forumu bakıma alıp kapatıp öyle deneseniz daha iyi olmaz mı?
Kolay gelsin o zaman, iyi çalışmalar. ?O zaman da şikayet eden bulunur merak etmeyin. Biz kendi güncelleme çalışmalarımızı yapalım yeteli bizim için.
Forumla ilgili teknik konulara bakan arkadaşO deyilde @Developer kim
Saol abiForumla ilgili teknik konulara bakan arkadaş
Katılım tarihini değiştirmiş@webmaster forumun ilk üyesi hakkı Alkan sanıyordum ve sdn yokken bu adam nasıl katılmış???
Son görülme neden 2019Katılım tarihini değiştirmiş
Onu da @Creative söylesinSon görülme neden 2019
Güncelleme çalışmaları ne zaman sonuçlanır tahminenO zaman da şikayet eden bulunur merak etmeyin. Biz kendi güncelleme çalışmalarımızı yapalım yeteli bizim için.
Sunucularda güncelleme yapıyorlar. Doğal bir olay.Ekli dosyayı görüntüle 129995
Sayfayı yenileyeyim dedim ve böyle bir hata aldım. Bir kaç defa da aynı hata çıktı ama sonra düzeldi. Nedir bu hata ?