Duyuru Forum Üzerinde Alınan Hatalar Hakkında

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Bir bug buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bug

Bug bu otomatik birleştirme tarihlerine bakın

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,594
Bir bug buldum

Bug

Bug bu otomatik birleştirme tarihlerine bakın
Bu zaten vardı. Bug değil.

Bilgisayar programı ya da bir sistemde oluşan, hatalı ve istenmeyen sonuçlara neden olan kusur, başarısızlık veya arıza olarak tanımlanabilir.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,386
Bugün 13:43 itibariyle karşılaştığım hatalar:

1.JPG

2.JPG

Skellige

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
Cloudflare forumda sıkıntı çıkarıyor.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Bot kontrolü esnasında takılıyor sekmeler.
Örnek veriyorum yeni mesajları, veya alıntılarınızı, beğenilerinizi görüntüleyeceksiniz. 10 tane sekme açtınız. Bir tanesi sistem tarafından bot verif.. yapıldığı sekme oluyor. Diğer sekmelerde yaptığınız yorumlar, beğeniler ıvırlar zıvırlar askıda kalıyor. Bu doğrulama olan sekmeyi bulup, yenileyip falan anca toparlıyorsunuz. Sıradan herşeyi yeniliyorum ben :)

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,386
Forumda şu an aşırı yavaşlık söz konusu, her an hata verecekmiş gibi duruyor. :)

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Bu hata çok sinir bozucu. Yani bugün çok oldu. Bu hatayı veriyor ve sayfayı yenilediğimde aynı mesajdan 4-5 tane atmış oluyorum. @Creative hocam çözün bunu :)

Lütfen almış olduğunuz hataları sadece bu başlık üzerinden devam edelim ki görebilelim.

Birden konu mevcut ve diğer konuları kilitleyeceğim bilginize.
@Developer
Hocam bugün çok fazla sunucu hatası oldu. Aynı mesajdan 4-5 tane atıyoruz. Sebepi nedir acaba?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201226-132152.png
    Screenshot_20201226-132152.png
    184.5 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Bu hata çok sinir bozucu. Yani bugün çok oldu. Bu hatayı veriyor ve sayfayı yenilediğimde aynı mesajdan 4-5 tane atmış oluyorum. @Creative hocam çözün bunu :)

Hocam bugün çok fazla sunucu hatası oldu. Aynı mesajdan 4-5 tane atıyoruz. Sebepi nedir acaba?
Otomatik mesaj gelir birazdan düzelteceğiz diye. 2 3 aydır bu sorun var ve hiçbir şekilde çözülmedi.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,386
Foruma giriş yaptığımda "Beni hatırla" kutucuğu işaretli olmasına karşın, kendiliğinden çıkış yaptı.

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Dün bir konu açtım, 3 kere açıldı. Neyse ki raporladım ve moderatör arkadaşlar hızlı müdahale etti. Bilmesinde fayda var.

Bağışa ihtiyacımız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Forumun en iyi olduğu hallerdesiniz, ortalıkta spam konu mu kaldı?
Hiçbir sorun yok arkadaşlar heyecanlanmayalım :)
1609080806196.png

10 dakikadır yorum atamıyorum
1609080925498.png

Son düzenleme:

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Lütfen artık düzelsin şu hata olayı ?? Çok sinirlerimi bozuyor.Ayrıca alıntı yaptığımızda en üstteki alıntı bölmesi silinmiyor bazen.Vee hata olunca yazdığım cevap gönderilse de cevapla kısmından silinmediği için mecbur silip yazmam gerekiyor ee silinmeyince alıntı içinde alıntı oluyor sonsuz bir döngü.... Deli oldum:(

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Arkadaşlar burası bir ağlama duvarına dönsün istemiyorum ama bakın forum gerçekten çok yavaş. Cidden çok yavaş. Ya forum yazarlığını bırakacağım o derece. Hayatımızdan gidiyor dakikalar mikro beklemelerle boşu boşuna vakit kaybediyoruz ve çok sinirleniyorum. Lütfen konu ile ilgili bir şeyler yapınız istirham ediyorum. Bu bir yardım çığlığı okuyan var mı acaba?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Arkadaşlar burası bir ağlama duvarına dönsün istemiyorum ama bakın forum gerçekten çok yavaş. Cidden çok yavaş. Ya forum yazarlığını bırakacağım o derece. Hayatımızdan gidiyor dakikalar mikro beklemelerle boşu boşuna vakit kaybediyoruz ve çok sinirleniyorum. Lütfen konu ile ilgili bir şeyler yapınız istirham ediyorum. Bu bir yardım çığlığı okuyan var mı acaba?
Okuyan var tabi bizler okuyoruz ve ilgili yerlere gerekli kişilere iletiyoruz. Çalışmalar yapılıyor ve en kısa zamanda bunlar düzelecek arkadaşlar. Şüpheniz olmasın. Bizde farkındayız bizde yaşıyoruz.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Okuyan var tabi bizler okuyoruz ve ilgili yerlere gerekli kişilere iletiyoruz. Çalışmalar yapılıyor ve en kısa zamanda bunlar düzelecek arkadaşlar. Şüpheniz olmasın. Bizde farkındayız bizde yaşıyoruz.
Sadece o değil ki.
Yazıyorum mesajı uzun uzun, gönder diyorum. Tak bot ekranı bi bulmaca çözüyoruz her neyse güvenlik diyorum. Bakıyorum mesaj yok. Komple gitmiş o kadar yazdığım boşuna. Şu bot ekranına da bir çözüm üretin. Bazen mesaj yazıyorum göndermiyor. Sonra sayfayı yeniliyorum bot ekranı çıkıyor gene mesajın yarısı duruyor oluyor. Sistem bot algılayıp erişim kısıtlaması koyuyor sanırım bana

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,958
Yani şu sitenin yavaşlık sorunu asla bitmiyor, ne kadar çalışmada yapsanız asla bir faydası yok cevap yazarsın bekler yeni mesajlara girersin bekler..