Duyuru Forum Üzerinde Alınan Hatalar Hakkında

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Çok yavaş ve sürekli hata veriyir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sayfa yüklenirken çok bildirim oluyor yüklenince hepsi gidiyor

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Eğer sorun bütçeyse şu yukarıya bir donate bar açın başlığada
"Sunucu yükseltmek için destek" yazın vallahi billahi birşey demiyeceğim.
Hem çok yavaş, hem de şu an konular gitti.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Şuan arka plan üzerinde düzenleme yapıyoruz, lütfen direkt şikayete geçmeyin. Sizin için uğraşıyoruz.. :)

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Ve ard arda yorum yapınca birlestiğinie dair bildirim vermese iyi olur

Şuan arka plan üzerinde düzenleme yapıyoruz, lütfen direkt şikayete geçmeyin. Sizin için uğraşıyoruz.. :)
Birşey soracağım siz SDN youtube kanalında videolarda var mısınız

Ve ard arda yorum yapınca birlestiğinie dair bildirim vermese iyi olur

Birşey soracağım siz SDN youtube kanalında videolarda var mısınız
?

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Lütfen forumun en altına en bakılmayan yere sunucu yükseltmek için bir donate bar açın. Sırf şu donma kasma olayı yüzünden bağış yapacak arkadaşlar var. Belki ben bile yaparım.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Lütfen forumun en altına en bakılmayan yere sunucu yükseltmek için bir donate bar açın. Sırf şu donma kasma olayı yüzünden bağış yapacak arkadaşlar var. Belki ben bile yaparım.
Bağışa ihtiyacımız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Forumun en iyi olduğu hallerdesiniz, ortalıkta spam konu mu kaldı? Eski bir kullanıcısınız daha önce forum üzerinde bulundunuz mu bilmiyorum ancak burada Çinli saldırısına uğrardık, şuan bir tane bile konu göremezsiniz.

Bizler bir şey yaptıkça siz sadece eleştiri yapıyorsunuz, robot sistemi tamamen serverı ve forumu koruma adına konulmuş bir yazılım. Söz konusu yazı sizin karşınıza geliyor ve 2 saniye sonra açılıyorsa bu sizin güvenliğiniz için. Eğer o yazı olmasaydı şuan bu sözleri yazamıyor olacaktınız.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Bağışa ihtiyacımız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Forumun en iyi olduğu hallerdesiniz, ortalıkta spam konu mu kaldı? Eski bir kullanıcısınız daha önce forum üzerinde bulundunuz mu bilmiyorum ancak burada Çinli saldırısına uğrardık, şuan bir tane bile konu göremezsiniz.

Bizler bir şey yaptıkça siz sadece eleştiri yapıyorsunuz, robot sistemi tamamen serverı ve forumu koruma adına konulmuş bir yazılım. Söz konusu yazı sizin karşınıza geliyor ve 2 saniye sonra açılıyorsa bu sizin güvenliğiniz için. Eğer o yazı olmasaydı şuan bu sözleri yazamıyor olacaktınız.
Aynen o sitenin hacklanmesini engelliyor recaptha bu yüzden var insan olmayan yazılımlar foruma giremiyor

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Bağışa ihtiyacımız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Forumun en iyi olduğu hallerdesiniz,
Benim bahsettiğim robot yazısı değil, forumdaki genel yavaşlık. 1 kişi bile aşırı yavaş olduğunu inkar etmeyecektir.
Ayrıca bağışa ihtiyacınız var demiyorum, destek verebiliriz diyorum sözlerimi anlamı dışına çekmemenizi rica ederim.
Başka bir konudan da bahsetmek isterim. Biraz da olsa eleştiriye açık olmanızı beklerdim, her önerimizi misliyle karşılığını veriyorsunuz teşekkür ederiz.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Her türlü eleştiriye açığız, ancak açıklamalara istinaden hala ağlama duvarı gibi sürekli olarak şikayet edenlere sözlerim lütfen yanlış anlaşılmasın. ?

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Forum 404 ve 502 hatası çok veriyor

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Her türlü eleştiriye açığız, ancak açıklamalara istinaden hala ağlama duvarı gibi sürekli olarak şikayet edenlere sözlerim lütfen yanlış anlaşılmasın. ?
Nereye ağlayalım peki, buraya ağlayacağız başka yerlerde ağlıyoruz diye siz bu konuyu açmamışmıydınız? Siz bu konuyu açarken ben de oradaydım "forum donuyor" diye konular açılmaya başlanmıştı ona istinaden bu konu açıldı o kadar iyi hatırlıyorum ki.

Neyse hocam anladığım kadarıyla sizler durumun gayet farkındasınız. Köşede sessizce sorunların çözülmesini bekleyeceğim.

Forum 404 ve 502 hatası çok veriyor
Ayrıca bu hatayı sabah ben de aldım

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Şu hata ; (Görseli internetten buldum. Kaynak; Hive.blog )
image.png

Son düzenleme:

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Önceden forumlara tıklayınca en üstte yeni mesaj yazılan konular çıkıyordu şimdi çıkmıyor. Kaldırıldı mı?
1608377215856.png

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Saldırıdan dolayı forumun kapanmasından bence daha iyi, bilmediğiniz için sadece olumsuz yorumdan vazgeçin artık.
Bilmediğimi de nereden çıkardınız.. her dakika mı saldırıyor..? Çok fazla çıkıyor serverler çok zayıf o zaman

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Bilmediğimi de nereden çıkardınız.. her dakika mı saldırıyor..? Çok fazla çıkıyor serverler çok zayıf o zaman
Çok fazla saldırı altına alınıyor, bu saldırıları durdurması açısından..