Hatalar üst üste geliyor...Ana sayfada konular gitti.
Hatalar üst üste geliyor...Ana sayfada konular gitti.
Birşey soracağım siz SDN youtube kanalında videolarda var mısınızŞuan arka plan üzerinde düzenleme yapıyoruz, lütfen direkt şikayete geçmeyin. Sizin için uğraşıyoruz..
?Ve ard arda yorum yapınca birlestiğinie dair bildirim vermese iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birşey soracağım siz SDN youtube kanalında videolarda var mısınız
Ofis çalışanı değilim, belki ilerleyen zamanlarda görmek isteyenler olursa çıkarız videoya..Birşey soracağım siz SDN youtube kanalında videolarda var mısınız
Çok robot değilim şeyi çıkıyor ve bunun yüzünden yakında bırakabilirimLütfen almış olduğunuz hataları sadece bu başlık üzerinden devam edelim ki görebilelim.
Birden konu mevcut ve diğer konuları kilitleyeceğim bilginize.
@Developer
Güzel olurOfis çalışanı değilim, belki ilerleyen zamanlarda görmek isteyenler olursa çıkarız videoya..
Saldırıdan dolayı forumun kapanmasından bence daha iyi, bilmediğiniz için sadece olumsuz yorumdan vazgeçin artık.Çok robot değilim şeyi çıkıyor ve bunun yüzünden yakında bırakabilirim
Bağışa ihtiyacımız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Forumun en iyi olduğu hallerdesiniz, ortalıkta spam konu mu kaldı? Eski bir kullanıcısınız daha önce forum üzerinde bulundunuz mu bilmiyorum ancak burada Çinli saldırısına uğrardık, şuan bir tane bile konu göremezsiniz.Lütfen forumun en altına en bakılmayan yere sunucu yükseltmek için bir donate bar açın. Sırf şu donma kasma olayı yüzünden bağış yapacak arkadaşlar var. Belki ben bile yaparım.
Aynen o sitenin hacklanmesini engelliyor recaptha bu yüzden var insan olmayan yazılımlar foruma giremiyorBağışa ihtiyacımız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Forumun en iyi olduğu hallerdesiniz, ortalıkta spam konu mu kaldı? Eski bir kullanıcısınız daha önce forum üzerinde bulundunuz mu bilmiyorum ancak burada Çinli saldırısına uğrardık, şuan bir tane bile konu göremezsiniz.
Bizler bir şey yaptıkça siz sadece eleştiri yapıyorsunuz, robot sistemi tamamen serverı ve forumu koruma adına konulmuş bir yazılım. Söz konusu yazı sizin karşınıza geliyor ve 2 saniye sonra açılıyorsa bu sizin güvenliğiniz için. Eğer o yazı olmasaydı şuan bu sözleri yazamıyor olacaktınız.
Benim bahsettiğim robot yazısı değil, forumdaki genel yavaşlık. 1 kişi bile aşırı yavaş olduğunu inkar etmeyecektir.Bağışa ihtiyacımız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Forumun en iyi olduğu hallerdesiniz,
Görsel alabilir miyiz? Yaklaşık olarak ben 2 aydan beri belki daha fazla öyle bir görsel ile karşılaşmadım.Forum 404 ve 502 hatası çok veriyor
Çıktığı zaman atarımGörsel alabilir miyiz? Yaklaşık olarak ben 2 aydan beri belki daha fazla öyle bir görsel ile karşılaşmadım.
Ama genelde çöküyor özellikle geceleriÇıktığı zaman atarım
Abi galiba sunucu hatası banada geldi sabahleyin.Görsel alabilir miyiz? Yaklaşık olarak ben 2 aydan beri belki daha fazla öyle bir görsel ile karşılaşmadım.
Nereye ağlayalım peki, buraya ağlayacağız başka yerlerde ağlıyoruz diye siz bu konuyu açmamışmıydınız? Siz bu konuyu açarken ben de oradaydım "forum donuyor" diye konular açılmaya başlanmıştı ona istinaden bu konu açıldı o kadar iyi hatırlıyorum ki.Her türlü eleştiriye açığız, ancak açıklamalara istinaden hala ağlama duvarı gibi sürekli olarak şikayet edenlere sözlerim lütfen yanlış anlaşılmasın. ?
Ayrıca bu hatayı sabah ben de aldımForum 404 ve 502 hatası çok veriyor
Aynen 502 çıkıyor bendeAbi galiba sunucu hatası banada geldi sabahleyin.
Tam olarak dediğim buŞu hata ; (Görseli internetten buldum. Kaynak; Hive.blog )Ekli dosyayı görüntüle 129525
Mobildede aynı şuan tepede gitti yeni mesajlarÖnceden forumlara tıklayınca en üstte yeni mesaj yazılan konular çıkıyordu şimdi çıkmıyor. Kaldırıldı mı?
Ekli dosyayı görüntüle 129528
Yeni mesajlara tıklamak daha iyi bence.Önceden forumlara tıklayınca en üstte yeni mesaj yazılan konular çıkıyordu şimdi çıkmıyor. Kaldırıldı mı?
Ekli dosyayı görüntüle 129528
Bilmediğimi de nereden çıkardınız.. her dakika mı saldırıyor..? Çok fazla çıkıyor serverler çok zayıf o zamanSaldırıdan dolayı forumun kapanmasından bence daha iyi, bilmediğiniz için sadece olumsuz yorumdan vazgeçin artık.
Çok fazla saldırı altına alınıyor, bu saldırıları durdurması açısından..Bilmediğimi de nereden çıkardınız.. her dakika mı saldırıyor..? Çok fazla çıkıyor serverler çok zayıf o zaman
Olumlu yorumlarda yapıyorum onlar görünmez tabi..Saldırıdan dolayı forumun kapanmasından bence daha iyi, bilmediğiniz için sadece olumsuz yorumdan vazgeçin artık.