- Reaksiyon puanı
- 16,564
AynnGeçici bir çözüm ama
AynnGeçici bir çözüm ama
Hocam böyle sunucu hatası falan oluyor bazen. İlk yaşadığımda atarım...Bununla ilgili hali hazırda zaten daha önce açıklama yaptım tekrar yapmakta yarar var.
Yakın bir zaman içerisinde Xenforo sistemi güncelleme aldı, söz konu güncelleme yapıldıktan sonra kullanmış olduğumuz eklentiler ile sıkıntılar yarattı. Çünkü kullanılan eklentiler bir önceki Xenforo sürümüne ait yapılan eklentiler olduğu için hataların olması doğal olarak karşılamak gerekiyor.
Konu hataların güncellemeden sonra eklentilerinde bir şekilde güncelleme alması gerekiyor ki yeni sürüme adapte olabilsinler.
Şuan arka planda çalışmalarımız devam etmekte.
Sizlerde almış olduğunuz hataları ekran görüntüsü ile açıklarsanız ona göre aksiyon alırız.
Onun kaynağı karanlık mod. Açık modda problem olmuyor.Aynen bende çok yaşıyorum.
Bende 70 oluyor bildirim anca 1-5Gece Modu geçince 18 19 bildirim var gözüküyor ama aslında bildirim yok
sayfayı resetleyin geri gelir14 görüntülenmeye 13 cevap,
Bence bazı aksiyonlar alma zamanı gelmiş...
Ekli dosyayı görüntüle 129014
Forum yüklenirken bildirim göstergesinde 1 veya 2 rakamı oluyor, yüklendikten sonra kayboluyor, bakıyorum bildirim görünmüyor. Eskiden 1 yazıyordu çoğunlukla şimdi sürekli 2 yazıyor.Lütfen almış olduğunuz hataları sadece bu başlık üzerinden devam edelim ki görebilelim.
Birden konu mevcut ve diğer konuları kilitleyeceğim bilginize.
@Developer
Bende de böyle yazı tipi...Bu ne oldu foruma :/ Sorun yüksek ihtimal benden kaynaklı Ama beğendim gibi bu yazı tipini.Ekli dosyayı görüntüle 129415Ekli dosyayı görüntüle 129416
O zaman benden kaynaklı değil.Bende de böyle yazı tipi...
Bende böyle değil.Bu ne oldu foruma :/ Sorun yüksek ihtimal benden kaynaklı Ama beğendim gibi bu yazı tipini.Ekli dosyayı görüntüle 129415Ekli dosyayı görüntüle 129416
Şuanki yazı fontu cidden mükemmel ??Şuan için yazı tipini Varsayılan tema üzerinde deniyoruz..
O bende de oluyor 16 yazıyor yüklenirken yüklenince gidiyirForum yüklenirken bildirim göstergesinde 1 veya 2 rakamı oluyor, yüklendikten sonra kayboluyor, bakıyorum bildirim görünmüyor. Eskiden 1 yazıyordu çoğunlukla şimdi sürekli 2 yazıyor.
Bu hata bayağı ilerlemiş :| Çözülmesi lazım...O bende de oluyor 16 yazıyor yüklenirken yüklenince gidiyir