Sorun tarayıcı değil FORUM.tarayıcınızda sıkıntı olabilir hatası. özel mesaj bölümüne girerken; cevap yazarken filan oluyo
PekiBununla ilgili hali hazırda zaten daha önce açıklama yaptım tekrar yapmakta yarar var.
Yakın bir zaman içerisinde Xenforo sistemi güncelleme aldı, söz konu güncelleme yapıldıktan sonra kullanmış olduğumuz eklentiler ile sıkıntılar yarattı. Çünkü kullanılan eklentiler bir önceki Xenforo sürümüne ait yapılan eklentiler olduğu için hataların olması doğal olarak karşılamak gerekiyor.
Konu hataların güncellemeden sonra eklentilerinde bir şekilde güncelleme alması gerekiyor ki yeni sürüme adapte olabilsinler.
Şuan arka planda çalışmalarımız devam etmekte.
Sizlerde almış olduğunuz hataları ekran görüntüsü ile açıklarsanız ona göre aksiyon alırız.
1 2 ay önce de bu sorun için benzer mesaj attınız. Otomatik mesaj atan operatörler gibi oldu bu. Kaç aydır düzelmeyen bir hata.Bununla ilgili hali hazırda zaten daha önce açıklama yaptım tekrar yapmakta yarar var.
Yakın bir zaman içerisinde Xenforo sistemi güncelleme aldı, söz konu güncelleme yapıldıktan sonra kullanmış olduğumuz eklentiler ile sıkıntılar yarattı. Çünkü kullanılan eklentiler bir önceki Xenforo sürümüne ait yapılan eklentiler olduğu için hataların olması doğal olarak karşılamak gerekiyor.
Konu hataların güncellemeden sonra eklentilerinde bir şekilde güncelleme alması gerekiyor ki yeni sürüme adapte olabilsinler.
Şuan arka planda çalışmalarımız devam etmekte.
Sizlerde almış olduğunuz hataları ekran görüntüsü ile açıklarsanız ona göre aksiyon alırız.
3 tarayıcı ve 2 farklı bilgisayarda denedim sorun çok sık yaşanıyor. İsim vermek yasakmış , diğer forumlara bakıyorum ne sorun var ne bir şey. Keşke şu sorunlardan kurtulsak.Sorun tarayıcı değil FORUM.
Profil görüntüleme sayacını kapatmış veya kısıtlamış olabilir.Kimsenin profil ziyaret sayısı gözükmüyor
Herkes mi?Profil görüntüleme sayacını kapatmış veya kısıtlamış olabilir.
Bilmem olabilir?. Bende sadece üyelere açık.Herkes mi?
Ben sadece kendiminkini görüyorumBilmem olabilir?. Bende sadece üyelere açık.
aynı sorun bende de var ne yazıkkiBildirim çanındaki şu hata. Bildirimde önce yüksek bir sayı sonra asıl bildirim sayısı gözüküyor.
Bende gözüküyor.Ben sadece kendiminkini görüyorum
Beyaz temada düzeliyor ama beyaz da gözü rahatsız ediyoraynı sorun bende de var ne yazıkki
Ben gece modu açınca oluyor.Bildirim çanındaki şu hata. Bildirimde önce yüksek bir sayı sonra asıl bildirim sayısı gözüküyor.
bildirim çok sorun değil de şu mesajları falan yükleyememek kanser ediyor beniBeyaz temada düzeliyor ama beyaz da gözü rahatsız ediyor
Tümünü okundu yapınca çözülüyorBildirim çanındaki şu hata. Bildirimde önce yüksek bir sayı sonra asıl bildirim sayısı gözüküyor.
Geçici bir çözüm amaTümünü okundu yapınca çözülüyor
Aynen bende çok yaşıyorum.Bildirim çanındaki şu hata. Bildirimde önce yüksek bir sayı sonra asıl bildirim sayısı gözüküyor.