- Reaksiyon puanı
- 1,313
Çözüm sizce nedir?
Bana göre siteyi Wordpress yavaşlatıyor.
Bana göre siteyi Wordpress yavaşlatıyor.
Otomatik mesaj atılıyor ama demeyin öyleYani şu sitenin yavaşlık sorunu asla bitmiyor, ne kadar çalışmada yapsanız asla bir faydası yok cevap yazarsın bekler yeni mesajlara girersin bekler..
Modemi çek tak yapın.Üstad hata sayılmaz ama sürekli bot verification çıkıyor, resimlere tıklamaktan bıktım usandım.
Bu normal mi?
Sebep ?Modemi çek tak yapın.
O ekran bende çıkmıyor rockstar games sorununda modemi çek tak yaparak düzeltmiştim.Sebep ?
İnternet bağlantımda veya başka sitelerde sorunum yok siz konuyu yanlış anladınız.
O sorunu düzeltmişlerdi ama yine başlamış.Mesajda hata diyor gönderirken bazen mesaj 10 kere gidiyor.
Aynen.O sorunu düzeltmişlerdi ama yine başlamış.
Bu forumun yavaşlık sorunu insanlık tarihi kadar eski olduğu kadar yapılan çalışmalar karadelikde kayboluyor gibi umarım yakın zamanda çözülür, ama sanmıyorum.Alınan tüm hatalar hakkında gerekli çalışmamızı yapıyoruz arkadaşlar, buna emin olabilirsiniz ki eğer yapacağımız çalışmayı hayata geçirirsek tüm hatalardan kurtulmuş olacağız. Ancak bu çalışmayı yapabilmemiz için izin almamız gerekiyor.
Çünkü bu hataların giderilmesi için forum tarafının belli bir süre kapalı kalması gerekiyor. Taşınacak mesajlar, konular, eklentiler vs. bir ton materyal var arka tarafta.
Sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde bulunmanız için elimizden gelen tüm gayreti gösterdiğimize emin olmanızı istiyoruz.
Saygılarımla.
2019 Aralık ayında yönetime getirildim ve sonrasında 2020 ortalarında @Developer arkadaşımız ile 2020 yılı içerisinde XF üzerinde bir çok işlem gerçekleştirdik. Sürekli olarak alınan (arka planda) hatalar ile ilgili çalışmalarımızı yapmaya çalıştık, ancak ne kadar hataları giderseniz bile bir şekilde farklı hatalar ile karşılaştık.Bu forumun yavaşlık sorunu insanlık tarihi kadar eski olduğu kadar yapılan çalışmalar karadelikde kayboluyor gibi umarım yakın zamanda çözülür, ama sanmıyorum.
Peki forumun tasarımında değişikliğe gidilecek mi?2019 Aralık ayında yönetime getirildim ve sonrasında 2020 ortalarında @Developer arkadaşımız ile 2020 yılı içerisinde XF üzerinde bir çok işlem gerçekleştirdik. Sürekli olarak alınan (arka planda) hatalar ile ilgili çalışmalarımızı yapmaya çalıştık, ancak ne kadar hataları giderseniz bile bir şekilde farklı hatalar ile karşılaştık.
vBulletin tarafından XF üzerine geçiş sırasında alınan sistem hatalar o zamanın aktarımını yapan arkadaşlarımız manuel olarak girişleri düzeltmeye çalışmışlar ve devamında XF üzerinde gelen hatalar bizim zamanımıza kadar manuel olarak düzeltmeler yaparak ayakta durması sağlanmış.
Bu tarz konuların burada söylenmesi de ne kadar doğru bilmiyorum, ancak ben ve arkadaşlarım yönetime geldikten sonra şeffaf davranma ilkesi içerisinde sizlere bu hatalar ve yaptıklarımız hakkında devamlı olarak kullanıcılarımızı bilgilendirdik. Hatta yılbaşından sonra açacağım konu üzerinde geldiğimiz günden beri ne gibi çalışmalar yapıldı ve bundan sonra neler yapılacağı hakkında tekrar detaylı olarak bir bilgilendirme geçeceğim.
Takvimimize göre yılbaşından sonra büyük bir güncelleme ile söz konusu hatalar ve yavaşlık sebebi ile bir çalışmamız olacak.
Saygılarımla.
Bu biraz sürpriz olsun istiyoruz..Peki forumun tasarımında değişikliğe gidilecek mi?
Bende çok yavaş.Forum şuanda gerçekten hızlı.
Bilmem tıkladığım anda açılıyor mutlu oldum gerçekten beklemek sıkıcıydı.Bende çok yavaş.
Kapatın abi. Yeterki şu lanet hatalar gitsin. Konulara cevap yazmak işkence gibi oluyor.Alınan tüm hatalar hakkında gerekli çalışmamızı yapıyoruz arkadaşlar, buna emin olabilirsiniz ki eğer yapacağımız çalışmayı hayata geçirirsek tüm hatalardan kurtulmuş olacağız. Ancak bu çalışmayı yapabilmemiz için izin almamız gerekiyor.
Çünkü bu hataların giderilmesi için forum tarafının belli bir süre kapalı kalması gerekiyor. Taşınacak mesajlar, konular, eklentiler vs. bir ton materyal var arka tarafta.
Sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde bulunmanız için elimizden gelen tüm gayreti gösterdiğimize emin olmanızı istiyoruz.
Saygılarımla.
XenForo'yu bırakıyor muyuz yoksa?Bu biraz sürpriz olsun istiyoruz..
Bence o kadar köklü bir değişiklik yapmazlar ama tasarımı ve hataları elden geçirebilirler.XenForo'yu bırakıyor muyuz yoksa?
Sanmıyorum.XenForo'yu bırakıyor muyuz yoksa?