tobraki
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 515
Adama ne kızyıon çıkışa gel.Sorun tarayıcı değil FORUM.
Adama ne kızyıon çıkışa gel.Sorun tarayıcı değil FORUM.
Böyle bir sorun olmaması gerekiyor, tarayıcını sıfırladıktan sonra tekrar deneyebilirsin.
Tamamdır.Böyle bir sorun olmaması gerekiyor, tarayıcını sıfırladıktan sonra tekrar deneyebilirsin.
Katılıyorum, forum çok kasıyor.Telefonda hiç bir oyunda - forunmda (Xenforo dahil) kasma yokken bu forum fazlasıyla kasmakta. Aynı zamanda yine telefonda deneme yaptığım ve emin olduğum bir şey; Sdn forumda dokunduğum yerden çok farklı yere dokunabiliyor hatta ekranda olmayan bir yerlere de tıklayabiliyorum. Şunu da ekleyeyim geri tuşuna basınca resimlerin bir çoğu bozulmakta.
haklısınBirini etiketlemeye çalışırken ismi çıkmıyor çok zor durumda bırakıyor. Ayrıca mesaj yazarken bir hata meydana geldi diyor arada.
Cuma gününe kadar hiçbir sorun yoktu bu mesajdan sonra özellikle haftasonu foruma girmek resmen çile oldu giremedik.Aşırı derece yavaş bir forum sırf aşırı yavaş burayı kullanmıyorum.Eminim ki bir sürü böyle kişi v ardır bunun düzeltilmesi lazım.
Giderildi.
aynı sorun bendede var.Bende ss de göründüğü gibi sol üst tarafta bir görüntüleme hatası var mobilden bağlandığım da görünüyordu şimdi masaüstünden foruma giriyorum burada da öyle görünüyor benden kaynaklı mı? acaba
Selamlar,Eski tema kaldırılmalı bence. Kaldırılacaksa da anket açılmalı. Sonra "x teması neden kaldırıldı?" sorunları çıkar. Bana kalırsa opsiyonel olarak kalması daha iyi olur.
Normal site teması değişti de forum bende eski tema kaçırdığım bir şeyler var herhalde nasıl değişiklik yapacağım kiSelamlar,
Eski tema üzerinde düzeltme sağlandı. Ancak bir kaç güne kaldıracağız. Yeni temaya geçmenizi öneririm.
Teşekkür ederim.
Normal site teması değişti de forum bende eski tema kaçırdığım bir şeyler var herhalde nasıl değişiklik yapacağım ki
Normal site teması değişti de forum bende eski tema kaçırdığım bir şeyler var herhalde nasıl değişiklik yapacağım ki
En üstten temayı değiştirebilmen gerekli.
Bölümünden New Day ya da New Night temalarını seçebilirsiniz.
Teşekkürler.