• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Duyuru Forum Üzerinde Alınan Hatalar Hakkında

Önceden konu başında o konuyu okuyan ve izleyen üyeler gözüküyordu artık gözükmüyor kaç kişi konuyu inceliyor bunu geri getirebilirmisiniz?

Önceden konu başında o konuyu okuyan ve izleyen üyeler gözüküyordu artık gözükmüyor kaç kişi konuyu inceliyor bunu geri getirebilirmisiniz?
Onunla ilgili olarak, söz konusu konuyu okuyanlar eklentisinin şuan ki Xenforo sürümüne entegre bir güncelleme alması gerekiyor. Kontrol edeceğiz.

Forum listesine ne oldu? Çok kötü gözüküyor :(

1608381080778.png

şu bot vertification dan nefret ediyorum
Benim tek sıkıntım bildirim problemi. Örneğin bildirimlerde 10 yazıyor, 2 saniye geçince normalde 10 değil, 1, 2 vb olduğu anlaşılıyor.
bide bu sorun var

ayriyeten forum ciddi anlamda yavaş
Creative sürekli konular açılıyor hatalar hakkında forumu bakıma alıp kapatıp öyle deneseniz daha iyi olmaz mı?
bemcede daha iyi olur

Hocam bi sorun la daha karşılastım bir konuya resim yüklemeye çalıştım 1.15 boyutundaydı bnm resmim resim yükleme boyutu 1 mb foruma galiba yüklenemedi sorunla karşılastık uyarısı aldım bazı forum sitelerinde 5mb kadar resim yüklenebiliyor bunu 1 mb dan yukarı çekebilirmisiniz? Creative

Son düzenleme: